Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Marius Olsen ansatt i 100% stilling

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Des 2020

Marius Olsen er fra 1.1.2021 ansatt i 100% stilling som hovedtrener på G13, G14 og som FFO-medarbeider 

Marius er 22 år gammel og kommer fra Sarpsborg, og var en av mange som søkte på stillingen som klubben utlyste tidligere i høst. Gjennom flere intervjuer har Marius vist seg som en trener som passer klubbens profil svært godt. Han er en ung og utviklingsfokusert trener, som i tillegg har gjennomført UEFA B-lisens.

Marius har inneværende år trent Greåker sitt G19 lag og fungert som trenerveileder i klubben. Han studerer til daglig på HIOF her i Halden og vil kombinere studier med jobben i Kvik Halden FK.

Klubben er fornøyd med å ha ung og utviklingsorientert trener i u-avdelingen vår og ønsker med denne ansettelsen å legge enda bedre til rette for oppfølgning av våre spillere.

Marius Olsen skriver følgende til redaksjonen:

-Jeg er glad for å kunne få denne muligheten og har fått et veldig godt inntrykk av Kvik Halden FK. Det blir spennende med nye utfordringer og en klubb i utvikling, som har hatt en fin reise. Jeg ser frem til å bidra å utvikle den kommende generasjon av spillere i Kvik Halden og være med på å gjøre en forskjell. Kvik Halden FK bygger et faglig sterkt miljø som jeg kan dra nytte av og lære en god del. Heia Kvik!

Vi ønsker Marius velkommen til oss!


0 Kommentar

Kretsmestere for andre år på rad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Nov 2020

I går kveld var det duket for årets siste kamp for klubbens J14/15 lag, og med seier ble kretsmesterskapet sikret

Andre året på rad
Kvik J14/15 vant 2-1 over Ås onsdag kveld i et skikkelig drittvær på Strupe. Dermed er jentene kretsmestere for andre året på rad. Dette er en meget sterk prestasjon som det står respekt av, da de i år har spilt i J15 serien med kun 1 15-åring i troppen. Dermed har det blitt mange kamper mot eldre spillere.

Måtte vinne
Vi måtte vinne i dag for å bli kretsmestere og det måtte Ås også. Det ble en svært jevn kamp og kampen svinget begge veier. Ås starter best og presser oss, men vi kommer mer inn i kampen. I 1. omgang utnytter Sanna Strømsborg svakheter i Ås sitt forsvar to ganger og vi leder 2-0 til pause. Ås får sin redusering i begynnelsen av 2. omgang og herfra og inn blir det svært spennende med sjanser til begge lag. Dette ble en kollektiv arbeidsseier hvor vi jobber og sliter gjennom hele kampen og vi kroner det med seier.

Godt samhold, god utvikling
Trass i et spesielt år i år har vi holdt trykket oppe med treninger og tenkt alternativt under coronaen og hatt svært lite frafall. Treningsgruppen vår har bestått av årgangene 07, 06 og 05 og vi har hatt to lag i serie i år. I tillegg til KM har vi også hatt et breddelag i en 7`er-serie. Breddelaget har hatt en skikkelig progresjon i sin serie og samspillet har forbedret seg gjennom hele serien. Begge lag er avhengig av hverandre og vi har trent sammen og gjort hverandre bedre.

Rent sportslig har vi som gruppe og individer utviklet oss. Vi har hatt sju spillere på kretslag og en med uttak på landslagssamling og vi har hatt god treningsvilje.

Nå tar vi en velfortjent treningspause i 14 dager før vi starter opp igjen.

Svært stolte
På vegne av hele klubben er nettredaksjonen svært stolte av jentenes prestasjon i årets sesong. Det blir svært spennende å følge laget videre, og neste år skal de delta i Regionalserien for 15 åringer. Gratulerer så mye


0 Kommentar

J14/15: Solid seier i første sluttspillkamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Nov 2020

Klubbens J14/15 vant hele 5-1 mot Ekholt på Strupe onsdag kveld i det som var første av tre kamper i KM A-sluttspillet for jenter 14/15

Ekholt er klubb som er og har vært gode på jentefotball. De har hatt lag i regional serie på J15 og J17 de siste årene og det har de i år og. Onsdag kveld møtte J14/15 altså det laget som har spilt regional serie denne sesongen. I og med at vi spiller i klassen J14/15 møter vi lag som ofte består av 15-åringer, mens klubbens J14/15 lag  er hovedsakelig 14-åringer, så dette var en sterk prestasjon av våre jenter!

Fokuset i onsdagens kamp var avslutninger og dette har vært fokus på de siste treninger og selvfølgelig alltid press på ballfører. 

Kampen begynte med litt spill fram og tilbake og det var litt preget av stress fra vår side. Allikevel tok vi ledelsen tidlig i kampen. Det var spilt i bare 4 minutter når første ballen lå i nettet bak Ekholt keeperen. Sanna Strømsborg fikk et ben på ballen etter et innlegg fra Silje og dermed var det 1-0. Deretter satt Cajsa inn mål nummer to etter ca. 15 minutter på et skudd. Ekholt reduserte på en corner hvor vi regelrett sov i timen og skapte dermed mer spenning enn nødvendig.. 

Vi skapte mange sjanser i 1. omgang og vi var hele tiden oppofrende. Litt smårusk var det, og vi kan med fordel bli bedre på å holde ballen i laget.

2. omgang var bare 8 minutter lang når Cajsa  sendte oss i 3-1 ledelse etter et innlegg fra Silje..  Like etter Satt Ida inn mål nr. 4  etter en nydelig 45-grader pasning fra Silje. Vi punkterte kampen totalt i 68 minutt med et mål fra Silje og dro dermed i land en komfortabel 5-1 seier i første sluttspill kamp.

Positivt i dag er at vi setter våre avslutninger og at vi er solide i forsvar med en fenomenal keeper i Melissa. Som vanlig høy lagmoral og gode holdninger innad i Kvik.  Nå venter Askim neste kamp om en uke. 

KAMPFAKTA:

J14/15 KM A-sluttspill

Kvik Halden FK - Ekholt 2  5-1 (2-1)

Mål:

1-0 Sanna Strømsborg 5.min

2-0 Cajsa Eriksen 15.min

2-1 Ekholt 23.min

3-1 Cajsa Eriksen 50. min

4-1 Ida Johanne Buckholm-Hansen 59.min

5-1 Silje Grødahl-Andresen 70.min


Kvik Halden FK: Melissa Karabiyik, Sofie Sørensen Steiner, Amalie Kanestrøm Skovborg, Djellza Obritinca, Ingrid Mathea Forsth-Svensson, Maren Vik Pettersen, Viona Quranolli, Ella Wang Treichel, Ida-Johanne Buckholm-Hansen, Eline Brodin-Bækkelie, Silje Grødahl-Andresen, Saga Waleur-Nordgaard, Selma Lie Pettersen, Cajsa Eriksen, Sanna Johansen Strømsborg


0 Kommentar

Maren Vik Pettersen tatt ut til talentleir

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Mar 2020

Maren Vik Pettersen (ring rundt) f:2006 spiller til dagelig på klubbens J15 lag, er en av de utvalgte til Equinor Talentleir.

Samling i Sarpsborg
I dag kom uttakene til J15 landslag og skyggelandslag, i tillegg til Equinor Talentleir samling for J14. Da ble det klart at Maren Vik Pettersen er eneste representant fra Østfold. Talentleiren skal foregå i perioden 22.-25. mars i Sarpsborg. Maren følger dermed i fotsporene til Kristian Lorentzen tatt ut til Equinor Talentleir for gutter på fredag.

Første samling
"Dette er første gangen spillerne født i 2006 er inne på et nasjonalt tiltak, så ekstra gratulerer til dem. 2005-jentene opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til," sier fagansvarlig for Landslagsskolen, Håkon Grøttland. 

- Samlingen er tredelt: En inspirasjon og klapp på skuldra som forhåpentligvis medfører at spillerne trener enda litt hardere og bedre i tiden fremover, vi ønsker at spillerne skal få referanser og læring på fotballfaglige ting som er helt avgjørende, og det handler om å vise seg frem inn mot enda større oppgaver. På denne samlingen gjelder det spesielt 2005-årgangen, som snart skal spille sine første landskamper, fortsetter Grøttland.

Vi gratulerer Maren med uttaket, og ønsker henne lykke til med samlingen.


0 Kommentar

Kristian Lorentzen tatt ut til talentleir

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mar 2020

Kristian Lorentzen(ring rundt) f:2006 som til daglig spiller på vårt G16 lag er en av de utvalgte til Equinor Talentleir som holdes i Sarpsborg i slutten av mars mnd.

NFF har tatt ut spillerne til G15-landslaget, G15 skyggelandslag og to G14-tropper til Equinor Talentleir i Sarpsborg. Dette er det nest øverste nivået i NFFs spillerutviklingsmodell, der det neste steget er å spille landskamper.

Håkon Grøtland som er fagansvarlig for Landslagsskolen sier følgende til fotball.no

- Dette er første gangen spillerne født i 2006 er inne på et nasjonalt tiltak, så ekstra gratulerer til dem. 2005-gutta opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til.

- Samlingen er tredelt: En inspirasjon og klapp på skuldra som forhåpentligvis medfører at spillerne trener enda litt hardere og bedre i tiden fremover, vi ønsker at spillerne skal få referanser og læring på fotballfaglige ting som er helt avgjørende, og det handler om å vise seg frem inn mot enda større oppgaver. På denne samlingen gjelder det spesielt 2005-årgangen, som snart skal spille sine første landskamper, fortsetter Grøttland.

Vi gratulerer Kristian med uttaket og ønsker lykke til med samlingen i Sarpsborg.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline