Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Påmelding til Fredriksten Sparebank 1 cup er åpen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Jan 2019


4. - 5. mai 2019 har Kvik Halden Fotballklubb gleden av å invitere jenter og gutter til Fredriksten SpareBank 1 Cup, på Strupe i Halden.

Fredriksten SpareBank 1 Cup arrangeres den første helga i mai hvert år, og i år skjer det for 31. gang. Med godt over 100 påmeldte lag hvert eneste år er det yrende liv og stor idrettsglede på Strupes 15 000 kvadratmeter med kunstgress gjennom hele helga.

Fredriksten Sparebank 1 cup er for årganger 2007 til og med 2013 årgangen og har i år egen hjemmeside hvor en melder seg på: https://fredrikstensparebank1cup.cups.nu/

Velkommen til oss første helgen i mai!

God Jul

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Des 2018Kvik Halden Fotballklubb vil ønske en riktig God Jul til sine medlemmer.

En spesiell hilsen til alle trenere, lagledere og frivillige som har gjort en fantastisk innsats for klubben.

Vi vil også rette en takk til alle samarbeidspartnere som  har gitt sitt bidrag i 2018.

 Til slutt en hilsen til alle spillere som har representert Kvik Halden FK på en utmerket måte i alle sammenhenger. Nyt julen sammen.

GOD JUL!
Engebretsen klar for tre nye år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Des 2018


Foto: Kristian Bjørneby, HAMathias Engebretsen har i flere sesonger vært blant Kvik Haldens nøkkelspillere. I dag skrev han under for tre nye år for oss, noe vi er veldig godt fornøyde med.

Årets opprykk med A-laget var etterlengtet både fra klubben sitt sted, men også fra Mathias. Engebretsen kom til oss helt tilbake i 2014 fra Sarpsborg 08 og har vært i klubben siden med unntak av ett år i Vennesla og Vindbjart.

Mathias skal ved siden av å spille, trene Jenter 17 laget til klubben. 

Midtbaneeleganten gleder seg stort til kommende sesong og hadde følgende å si til oss i redaksjonen:

"Jeg signerer for tre nye år fordi jeg trives veldig godt i klubben og ønsker å være med og bidra til den sportslige utviklingen.. 

Det kommende året blir veldig spennende!  Jeg ser frem til å møte mange gode lag og høydepunktet blir uten tvil kampene mot FFK. Jeg håper og tror at vi kan bite godt fra oss!

Å trene Jenter 17 blir en ny og spennende utfordring for meg. Jeg har fungert som trener tidligere både på Kvik Halden FFO og som vikar på Halden Akademiet. Så helt ukjent er det ikke. Jeg føler at en slik utfordring er lærerikt på mange områder og det er nok mange ting jeg kan ta med meg videre inn i min egen hverdag som spiller. Jeg ser frem til det."

Vi gleder oss til å se Mathias på Rødsjordet i mange år fremover og ønsker lykke til!Sesongavslutning for ungdomsfotball

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Des 2018


Prisvinnere 2018 med Jørgen Strand LarsenMandag ettermiddag arrangerte klubben sin årlige avslutning for ungdomslag i Strupehallen. Dette er en avslutning hvor det deles ut priser på årgangene og hvor årgangene i ungdomsavdelingen sammen avslutter årets sesong og ser frem mot neste års fotballsesong.

Ungdomsavslutning i Strupehallen begynner å bli en tradisjon. For tredje året på rad samler klubben alle årgangene i ungdomsfotballen(13-19 år)til sosial hygge med litt prat, premieutdeling og noe mat og drikke helt til slutt.

Årets avslutning startet ved at Styreleder og Daglig leder ønsket velkommen og fortalte litt om årets sesong både sportslig, men også litt mer generelt om klubben. Verdt å nevne er opprykk for begge seniorlag, KM-mesterskap for G13 og at mer eller mindre samtlige årganger kunne tilby kamper i både bredde og KM serie gjennom hele sesongen. I tillegg var Styrelederen veldig glad for å se at så mange ungdommer satt av kvelden til å bli med på avslutningen.

Det hele fortsatte med en samtale/intervju mellom Daglig leder og kvelden gjest, Jørgen Strand Larsen. Tema var fra "Strupe til Milano". 

Jørgen Strand Larsen(18) er som kjent tidligere Kvik Halden spiller som tross sin unge alder allerede har rukket å bli proff, spille en hel sesong i AC Milan, debutere i Eliteserien og Europa League for Sarpsborg 08 i tillegg er han fast inventar på U-landslag 

Jørgen tok oss med på en reise fra Strupe og oppstarten i Kvik Halden FK til en tilværelse i storklubben AC Milan. Jørgen var innom alt fra egentrening før og etter skolen, til en mer profesjonell og tilrettelagt hverdag i hans nåværende klubb, Sarpsborg 08. 

Meget nyttig prat med Jørgen for alle som var tilstede i hallen og hørte på denne kvelden. Jørgen Strand Larsen er forbilde for veldig mange barn og ungdommer i klubben vår. Han er en flott ambassadør for Kvik Halden FK.

Etter seansen med Jørgen, var det tur for premieutdeling. Klubben står for premier mens årgangene selv kårer følgende: "Årets spiller KM", "Årets spiller Bredde" og "Årets forbilde". Her var trenere på årgangene meget dyktige og kom med gode beskrivelser av vinnere for hver pris.

Etter prisutdelingen ble det tid til bildetaging og mat og drikke for samtlige deltagere.

Kubben takker samtlige for innsatsen i 2018 og håper å se dere igjen i 2019!Tista Senter fortsetter samarbeidet med oss

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Des 2018


Enda en samarbeidspartner forlenger sin avtale. Tista Senter fortsetter som klubbens samarbeidspartner i ytterligere to år. Klubben vil også i 2019 ha samarbeid med senteret ifm. arrangementer som Kvik Halden Dagen.

Tista senter ligger i Halden sentrum, langs elven Tista. Tista senter har 44 butikker med en bred butikkmix.
Senteret har meget gode parkeringsforhold med 420 GRATIS PARKERINGSPLASSER, 1 TIME / 3 TIMER.

Hos Tista senter er det lett framkommelig og kundevennlig. Alt er på én flate og fem innganger,
noe som gjør det fint for deg med barnevogn eller rullestol.

Tista senter ble reåpnet april 2013 og framstår som et nytt og moderne senter med en hyggelig atmosfære.
Senteret har flere spisesteder med frokost, lunch eller middagsretter. Spisestedene har også uteservering i den milde årstiden.

Tista senter er kjent for alle sine aktiviteter. Butikkene er aktive med nyheter, kampanjer og tilbud gjennom hele året.
"Det skjer alltid noe", på Tista Senter.Levert av IdrettenOnline