Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

All aktivitet stoppes!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Nov 2020

Kvik Halden FK har i kveld besluttet om å stoppe den organiserte aktiviteten med umiddelbart virkning og inntil videre.

Klubben har på bakgrunn av den såpass uoversiktlige koronasmitten som nå er i Halden, samt bekreftelse på koronasmitte i en av våre årganger, besluttet å stanse all aktivitet i regi av klubben inntil videre. 

Vi ønsker ikke å ta noen sjanser, og velger heller å være føre var nå helt på tampen av sesongen og før jul. Beslutningen om stans i aktiviteter blir revurdert når vi har fått mer informasjon fra kommunen og situasjonen har blitt mer oversiktlig.  


0 Kommentar

Innkalling til ekstraordinært årsmøte 7.12.2020

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Nov 2020

Styret i Kvik Halden FK innkaller til ekstraordinært årsmøte 7.12.2020. Saksliste og agenda for møte følger i innkallingen nedenfor

Til medlemmer i Kvik Halden Fotballklubb.
Halden, 20 november 2020

Styret i Kvik Halden fotballklubb kaller inn til ekstraordinært årsmøte den 7. desember 2020, kl. 20.00 på Klubbhuset.

Sakliste for ekstraordinært årsmøte i Kvik Halden Fotballklubb:
Sak 1: Godkjenne de stemmeberettigede
Sak 2: Velge dirigent
Sak 3: Velge protokollfører
Sak 4: Velge to medlemmer til å underskrive protokollen
Sak 5: Godkjenne innkallingen
Sak 6: Godkjenne saklisten
Sak 7: Presentasjon av tilbyder og tilbud
Sak 8: Vedta salg av Spretten Barnehage (salg av Halden Fotball AS)

 

Smittevernsrestriksjoner
Som følge av koronapandemien er det viktig at vi på forhånd vet hvem som ønsker å delta på det ekstraordinære årsmøtet, og alle som ønsker å delta bes derfor om å registrere ved å sende en e-mail til ronny@kvikhalden.no innen søndag 6.desember kl 20:00.

Av konkurransehensyn vil fullstendig sakliste med saksdokumenter bli gjort tilgjengelig returnert på e-mail etter påmelding fra mandag 23.november 2020.

Ved spørsmål som gjelder det ekstraordinære årsmøtet, kan Kvik Halden Fotballklubb ved styreleder Ronny Stavem kontaktes på ronny@kvikhalden.no eller på mobiltelefon 48 48 59 59.

Styret fremhever at det er viktig at Corona smittevernsregler følges. Det vil bli registrert fremmøte, avstandsregler må overholdes og antibac er tilgjengelig og ansiktsmasker deles ut.

Velkommen til ekstraordinært årsmøte!


Med vennlig hilsen Styret Kvik Halden FK,
ved Ronny Stavem,
styreleder


0 Kommentar

Støtvig Hotell er med videre

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Nov 2020

Støtvig Hotell har vært samarbeidspartner allerede i to år, nå oppgraderer de til sølvsponsor og forlenger avtalen med 2 år. Foto: Støtvig Hotell

Fantastisk hotell, fantastisk samarbeid
Støtvig Hotell ligger på Larkollen, og er et hotell bygd med kjærlighet for å huskes av sommergjester, bryllupsgjester, kurs- og konferansedeltakere, spa-nytere, golfere og tennisspillere, vennelag og kjærstepar. Omgivelsene er vakre, rommene er lyse og store, restauranter og barer er bemannet og bekvinnet med fagfolk som setter sin ære i å ta godt vare på deg.

Klubbens samarbeid med Støtvig Hotell startet i 2019, og man har allerede rukket å samarbeide i 2 år. Støtvig Hotell er en samarbeidspartner som bryr seg om klubben, om a-lagets resultater, og om menneskene som jobber i Kvik Halden FK. I tillegg er de alltid positive, og finner løsninger for hvordan få samarbeidet best mulig.

Blir sølvsponsor
De siste to årene har Støtvig Hotell vært bronsesponsor, men i forkant av 2021 sesongen oppgraderer de samarbeidet og blir en sølvsponsor. I tillegg er de så godt fornøyd med samarbeidet at de er med ut 2022-sesongen. Støtvig Hotell vil fra 2021-sesongen være synlig på a-lag herrers treningstøy, og klubben er svært fornøyd med å fortsette det gode samarbeidet med Støtvig Hotell.

Fornøyd hotell
"Vi på Støtvig Hotel ønsker å fortsette det gode samarbeide vi har hatt med Kvik Halden og gleder oss til nye minnerike opplevelser i Halden og på Støtvig Hotel.

Vi ønsker Kvik Halden Lykke til i 2021," sier Team Støtvig


0 Kommentar

Støtt klubben med kjøp av lodd

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Nov 2020

Til søndag er det duket for årets siste hjemmekamp for a-laget, og i den forbindelse kjører vi i gang et nytt elektronisk loddsalg.

Viktig for klubbens drift
I en normal sesong selges det lodd på Halden Stadion hver hjemmekamp, men på grunn av årets spesielle sesong har dette ikke latt seg gjennomføre med hensyn til smittevern. Salg av lodd er en viktig inntektskilde for å sikre klubbens drift, og i den forbindelse kjører vi nå i gang et elektronisk loddsalg der vi håper mange blir med.

Fine premier i et annerledes år
Sesongen 2020 er snart over. Sesongen som ble helt annerledes fra hvordan vi trodde. Covid-19 satt en støkk i hele verden, og vi er svært takknemlige for at klubbens flaggskip har fått gjennomført fotballsesongen som tilnærmet normalt. Laget så lenge ut til å henge med i toppen, men på skadefronten har det vært store utfordringer siden sommeren. Nå håper vi på din støtte, for å bidra til å sikre klubbens drift inn mot 2021.

I forbindelse med årets siste hjemmekamp vil vi mandag 16.11 gjennomføre trekning av det elektroniske loddsalget. Hvert lodd koster 50 kroner, og kjøpes direkte i Vipps. Vipps til Kvik HFK Lotteri - 509810.  Loddsalget støtter hele klubben, som organiserer fotballaktivitet for over 600 aktive medlemmer. Vi håper du blir med å kjøpe lodd, og deler loddsalget til venner og familie.

Premier
1. premie: Overnatting for 2 på Støtvig Hotell
2. premie: Sesongkort for 2021 sesongen
3. premie: Verdigavekort på 1000,-
4. premie: 5 pakker med Isplasteret (verdi 795,-)
5. premie: Kvik Halden FK Skjerf


0 Kommentar

Perspektiv; Korona, avlyste kamper og krigen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Sep 2020

Korona setter igjen en stopper for gjennomføring av kamper for ungdomsfotballen i kretsen vår. Dette er en beslutning som fotballkretsen har tatt i kampen mot den usynlige motstanderen Korona som har et større smitteutbrudd i Østfold. Dette  er helt klart trist og leit for alle som synes dette er verdens beste idrett, men beslutningen er fullt forståelig. Og vi i Kvik Halden FK stiller oss lojalt bak denne beslutningen.

Men det er ikke første gang i historien at vi har hatt unntakstilstand og fightet noen vanskelige kamper. «Kor e alle heltane» sang Jan Eggum. Selv er jeg ikke stor fan av nevnte artist, men jeg har også hatt mine helter. Som jeg faktisk vet hvor er. Halden Arbeiderblad har hatt en fantastisk serie med å hylle tidligere Kvik-helter i både senere tid og langt bak i tid. Lystig lesing. For min del var det slutten av 70 og 80 tallet som huset mine Kvik-helter. Uten at det på noen som helst måte må gå til hode på de som spilte den gangen. Jeg er ingen målestokk.

Hele landet har nå kjempet en 6 månederes kamp med usikkerhet og manglende spill på en fotballbane. I disse dager er jo selv 6 måneder et lite jubileum. Men vi har kjempet mot andre fiender tidligere, og disse var mer synlige. Kampen mot en statsokkupperende fremmed makt. Tyskerne i 2.verdenskrig. Mer eller mindre full stopp, ikke bare 6 måneder. Den gangens helter i klubben vår måtte vente i hele 5 år før kamper og serie kunne spilles. Det perspektivet er det verdt å reflektere litt over.

Når jeg nå leser igjennom boken Kvik Halden Fotballklubb- En bildervy gjennom 100 år, samt Alf Lars Solberg sin bok Fotballklubben Kvik gjennom 90 år, kommer det fram at det fra 1940 ikke ble spilt obligatoriske kamper på våren. Noen privatkamper ble spilt. Den situasjonen er sammenlignbar med den situasjonen og unntakstilstanden vi nå står oppe i i 2020. Noen får spille, andre ikke. 

Jeg kan godt forestille meg hvor fantastisk følelsen av krigens slutt i 1945 må ha vært. Den første kampen, i følge bøkene, var et lokalderby mot TTIF datert 3.juni 1945. Siste kampen for førstelaget var borte mot Moss 13.oktober. En kamp jeg leser det til at vi vant 0-3. Det er hele 75 år siden, og det er hva jeg kaller et jubileum. Det var i følge kilden stor oppslutning om junior og guttefotballen dette første fredsåret. I dag har vi enda flere lag og årganger, guttelag som jentelag som står og tripper.

Bildet øverst viser det som skulle være det første laget etter krigen i 1945. Bak fra venstre kan man se: Bjarne Andreassen, Arne Strøm, Asbjørn Jensen, Kjell Jensen, Arne Børresen og Ragnar Østby. Foran fra venstre: Egil Holm, Bjarne Svendsen, Torolf Bryntesen, Rolf Olsen og Ole Martinsen. Dette er hentet fra Kvik Halden Fotballklubb-En bilderevy gjennom 100 år. 

I dag står vi ovenfor en helt annen motstander enn tyskerne, men Korona fører med seg like fullt unntakstilstand. Jeg håper inderlig at denne pandemien er over før det går 5 år. Vi jobber hver eneste dag med å gi et tilbud til alle våre medlemmer, og tilpasser oss de retningslinjer og føringer som kommer. Vi er en klubb, og by, som gjennom tidene har hatt noen tøffe kamper her ved grensen, og vi skal atter reise oss igjen når ting blir seg selv igjen. Og om 100 nye år vil dette vi nå står midt oppe i gå inn i den tidens historiebøker, og våre etterfølgere kan få lese om de gode resultatene vi hadde. 

Jeg hyller alle våre medlemmer, trenere, lagledere og forelde for å støtte oss i de avgjørelsene vi tar som klubb i denne vanskelige tiden. Og så til slutt går min heder og ære til de heltene som ventet i 5 år på å få spille verdens beste idrett.

 

En fotballhilsen fra

Ronny Stavem

Styreleder


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline