Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Støtvig Hotel er med videre som Bronsesponsor

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Okt 2019

Støtvig Hotel fornyer avtalen sin og blir med videre i 2020. Hotellet som ligger ydyllisk til i Larkollen, signerte en ny avtale med klubben og blir i 2020 profilert som Bronsesponsor.

"Støtvig Hotel er bygd med kjærlighet for å huskes av sommergjester, bryllupsgjester, kurs- og konferansedeltakere, spa-nytere, golfere og tennisspillere, vennelag og kjærestepar. Omgivelsene er vakre, rommene er lyse og store, restauranter og barer er bemannet og bekvinnet med fagfolk som setter sin ære i å ta godt vare på deg."

Støtvig har en lang historie bak seg. Hotellet tok allerede i år 1900 imot sine første gjester og var i lang tid et av Oslofjordens mest særpregede og anerkjente badehoteller.

Det gamle hotellet ble revet i 2011 og dagens eiere har brukt flere år på å bygge et nytt og moderne hotell på den samme tomten der det gamle lå. Hotellet fremstår i dag som moderne og med noe preg av atmosfæren fra Hamptons og New England er hotellet ganske ulikt alle hotellkjedene ellers i landet.    

Hotellet har en SPA avdeling og byr på en rekke aktiviteter og har blant annet bowlingbane, kino, vinkjeller og kokketeater. For barna er det et eget lekerom. Noen av tingene må imidlertid bookes og er bare åpne for grupper.     

Støtvig Hotel har fått tildelt prisen «Årets inspirasjon 2018» av Stiftelsen Miljøfyrtårn.

Les mer om hotellet på deres hjemmeside: https://www.stotvighotel.com/

Vi er meget glade for at Støtvig Hotel velger å være med oss videre!

0 Kommentar

Kvik Eldres 70 år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Sep 2019


Kvik Halden FK Eldres avdeling fyller 70 år den 16.09.19! I den forbindelsen ønsker klubben å gratulerer og ikke minst takke for alt dere gjør og har gjort. Uten dere så hadde ikke forholdene her på Strupe og stadion vært så optimale som de er. 


Kvik HFK eldres, stiftet 16.09.1949, har som formål å samle medlemmer og ikke-medlemmer som er gått ut av de aktives rekker, og å bidra til å stimulere interessen for klubben.

Eldres møtes én gang i uken til kaffe og vafler her på klubbhuset. I tillegg til dette så møtes de en kveld i mnd. til litt mer hygge og kos. På agendaen står alt fra temakvelder, quiz og møter med spillere og trenere i klubben til generell fotballprat og mimring til gamle fotballbilder.

Styret består av 5 medlemmer. Leder, nestleder, kasserer og styremedlem pluss to varamedlemmer.

Alle som har fylt 32 år kan bli medlem av KVIK HFK eldres avd. Det er bare og ta kontakt med en i styret dersom du ønsker og bli medlem. Ta kontakt med Leder Trond Kristiansen på 908 46 456.

Eldres ble kåret til årets medlem i KVIK HFK i år 2009 og  2016
.


Eldres feirer seg selv på klubbhuset fredag 06.09.19!


Vi gratulerer nok en gang!


 

0 Kommentar

En markant idrettsleder har gått bort

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Aug 2019I helgen mottok vi i Kvik Halden den triste beskjeden at Karl Edvard Syvertsen hadde gått bort etter lengre tids sykdom. Det var derfor naturlig for oss at hjemmekampen mot Moss FK på Halden Stadion sist søndag ble innledet med et minutts stillhet i ærbødighet for den enorme innsatsen Karl Edvard har lagt ned for klubben i sitt hjerte.


Karl Edvard debuterte på FK Kvik sitt A-lag i 1959, men det var ikke som spiller han kom til å få størst betydning for klubben. Allerede i 1964, 24 år gammel, ble han valgt inn i styret i FK Kvik i tillegg til at han var oppmann for klubbens A-lag samt medlem av sportsutvalget. I en periode på 30 år hadde han viktige tillitsverv i klubben, både som formann, styremedlem samt leder av ungdomsavdelingen i en årrekke. I 1975 mottok han klubbens gullmerke for sin fortjenestefulle innsats for klubben.


Karl Edvard bidro ikke bare i FK Kvik, han engasjerte seg også sterkt for hele Halden idretten. Han satt i en årrekke i styret i Halden Idrettsråd, og her var han en sterk talsmann for barn og unge. Det var Karl Edvard som lå bak tanken om etablering av ulike idrettsskoler og han reiste også mye rundt til klubber og lag i byen vår og deltok på årsmøter.


Etter å ha gått ut av styre og stell var han fortsatt engasjert i klubbens og idrettens utvikling og han var ofte å se både på Halden Stadion og på klubbens årsmøter. Den siste innsatsen gjorde Karl Edvard i klubbens gullmerkekomité i mars i år, en komité han var medlem av i en årrekke.


Vi lyser fred over Karl Edvard Syvertsens minne og bøyer våre hoder i ærbødighet for den betydningen han har hatt for Kvik Halden FK og for idretten i byen vår.


Bjørn Brevig


Styreleder, Kvik Halden FK0 Kommentar

Stjernelaget med 3.plass i Norway cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Aug 2019


Klubbens "Stjernelag" har som en liten tradisjon å delta i Norway Cup. I påvente av et bedre tilbud fra kretsen sin side, er på mange måter Norway cup årets høydepunkt for gjengen.

TIl årrets turnering hadde laget med seg 11 spente spillere som både gledet og gruet seg litt til cupen. 

Laget møtte Parasport stjernene fra Danmark i sitt første kamp. Denne kampen endte uavgjort, 4-4. I sitt andre kamp i cupen var Røa motstandere. Denne kampen ble en liten "plankekjøring" der det ble seier med hele 15-3.

Som gruppevinner gikk Stjernelaget direkte til semifinale hvor Strømsgodset IF var motstandere. Kampen var jevnere enn resultatet tilsier(2-5), men det var Godset som stakk av med seieren og finaleplassen.

Dermed ble det med bronseplass og ny meget godt gjennomført Norway cup! 

Klubben gratulerer og håper at tilbudet til Stjernelaget i vår egen krets blir bedre med årene som kommer slik at de får spilt flere kamper i løpet av året.

Klubbens G2005 kull har også deltatt i årets Norway cup. Laget gikk hele veien til 1/8-dels finalen hvor de møtte et meget godt lag fra Bangkok. Laget fra Thailand stakk av med seieren etter at kampen lenge sto og vippet. Vi gratulerer G05 med prestasjonene og ønsker lykke til i høstsesongen som kommer.


0 Kommentar

Kynningsrud er med videre i 2 nye år

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Mai 2019

Kynningsrud har vært en viktig samarbeidspartner for klubben i lang tid, og nå er det klart de er med videre i 2 nye år.

Øker engasjementet
Kynningsrud har de siste årene vært gullsponsor, og i den nye avtalen er det klart at de er med i to nye år. Kynningsrud er engasjerte både rundt a-lagssatsningen, men også rundt barn og unge. Blant annet heter 7'r banen på Sturpe nå Kynningsrudbanen.

Lokalt firma
Kynningsrud har siden 1946 vært forbundet med entreprenørvirksomhet av høy kvalitet, og omfatter i dag virksomheter innenfor forretningsområdene Kran, Prefab, Eiendom og Fundamentering. Hver dag jobber vi med å løfte høyt, bygge solid og forvalte fornuftig over hele Norge og Sverige, hele tiden med visjonen «Gleden er å være til nytte» som viktigste drivkraft.

Klubben er svært takknemlige for at det gode samarbeidet med Kynningsrud fortsetter i minimum 2 år til. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline