Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Tannlege Petter Larseng forlenger sin samarbeidsavtale

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mai 2021

Ny samarbeidspartner er med på laget i 2021 sesongen. Tannlege Petter Larseng signerte samarbeidsavtale med klubben for sesongen 2021.

Tannlege Petter Larseng har i flere år vært en støttespiller for klubben. I tillegg til økonomisk bidrag, legger Petter og kona Cecilie ned mange dugnads timer uke etter uke rundt ulike årganger i klubben.

"Tannlege Petter Larseng holder til i moderne og  hyggelige lokaler i 3.etasje i Storgata 4C. Vi har et sterkt fokus på å gi deg en behagelig og smertefri behandling. Vi ønsker at du skal oppleve et besøk hos oss som noe positivt.
Hos oss utfører vi de aller fleste behandlinger. Enkelte kompliserte kasus vil bli henvist til spesialist. Vi holder oss hele tiden faglig oppdatert både ved hjelp av eksterne kurs og det nyeste av faglitteratur, du kan derfor være sikker på at du er i trygge hender.
 "

Vi ønsker velkommen på laget i 2021 sesongen!


0 Kommentar

Fagmøbler med videre som samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Mai 2021

Fagmøbler Halden har vært samarbeidspartner i mange år, og nå fortsetter samarbeidet

Med videre
Fagmøbler Halden har gjennom flere år vært samarbeidspartner med klubben. Det samarbeidet er begge parter trolig fornøyd med, for nå er det klart at samarbeidet fortsetter også i 2021. Klubben er svært takknemlig for at Fagmøbler Halden velger å forlenge samarbeidet, spesielt i den krevende tiden vi er inne i.

Med det lille ekstra
Fagmøbler Halden holder til på Høvleriet, og er møbelforretningen med det lille ekstra. Man kan handle via butikkens nettsider, men ved å besøke butikken vil man få kyndig hjelp til å finne akkurat det møbelet som passer for deg.


0 Kommentar

XL-Bygg ny samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Mai 2021

For kort tid siden etablerte XL-Bygg seg i Halden, nå bli de samarbeidspartner med klubben

Skiltpartner
XL-Bygg holder til på Sørlifeltet, og startet opp i Halden tidligere i år. Nå blir XL-bygg samarbeidspartner med klubben, da de har blitt skiltpartner. Dermed blir deres skilt å se både på Halden Stadiong og Strupe Kunstgress det kommende året.

Ditt lokale byggvarehus
XL-Bygg er ditt lokale byggvarehus drevet av fagfolk. De er opptatt av at du skal bli fornøyd med din handel og hjelper deg gjerne med gode råd, tips og veiledning. I XL-Bygg har du en seriøs, solid og dyktig samarbeidspartner til dine byggeprosjekter.

Klubben er svært fornøyd med ny samarbeidspartner, og håper på et godt og langvarig samarbeid.


0 Kommentar

Ny bil fra Jensen & Scheele Auto AS og Jensen & Scheele Bil AS

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Apr 2021


I dag har klubben gjennom sine to gode samarbeidspartnere Jensen & Scheele Bil AS og Jensen & Scheele Auto AS fått utlevert en ny el-bil

En del av samarbeidsavtalen
Gjennom samarbeidsavtalen med Jensen & Scheele Bil AS og Jensen & Scheele Auto AS har klubben gjennom mange år disponert en varebil til bruk klubben og primært  a-lagets oppmenn. Ettersom både klubben og samarbeidspartnere er miljøbevisste ble det enighet om en ny el-bil da den nye samarbeidsavtalen ble signert like før jul.


Svært takknemlig
Først og fremst er klubben svært glade for at Jensen & Scheele Bil AS og Jensen & Scheele Auto AS valgte å forlenge samarbeidsavtalen med klubben, og ikke minst for å i dag ha fått overlevert ny el-bil. Klubben er bevisst sitt miljøansvar, og er i den forbindelse svært glade for å nå disponere en el-bil. 

Vi ønsker å takke Jensen & Scheele Bil AS og Jensen & Scheele Auto AS for samarbeidet og ny bil.0 Kommentar

Rema 1000 Høvleriet ny samareidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Apr 2021

Arbeidet med å tilknytte oss nye samarbeidspartnere fortsetter. Denne gangen er det Rema 1000 Høvleriet som blir med på laget.

Rema 1000 Høvleriet drives av Ketil Mjølnerød og ligger kun et steinkast unna Halden stadion. Rema 1000 Høvleriet har vært vår samarbeidspartner tidligere og etter noen år på "sidelinjen" er de med på laget igjen i sesongen 2021.


Vi takker for tilliten og ønsker Rema 1000 Høvleriet velkommen på laget.


Dersom din bedrift ønsker å være med på laget, ta kontakt med Veronika på veronika@kvikhalden.no.  Vi skreddesyr pakker for både store og små bedrifter.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline