Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Bli med på Folkeveggen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Feb 2021

2020 ble et svært annerledes år, og 2021 er fortsatt svært usikkert ift til klubbdrift. Derfor lanserer klubben nå Folkeveggen

Ulike tiltak
Siden covid-19 satt en stopper for all aktivitet i mars 2020 har det ikke vært lett å drive en fotballklubb. Siden den gang har klubben satt i gang flere ulike tiltak, blant annet live-sending og salg av sofabilletter, elektroniske loddsalg og draktauksjon. Nå er det et nytt tiltak satt i gang, og det har blitt reist en folkevegg ved inngangen til Strupe Kunstgress.

Samlende tiltak
"Med bredden mot toppen", et mangfold av gutter og jenter fra 5 år og helt opp til a-laget som en del av toppfotballen. Klubben består av over 550 aktive spillere, og ansatte er i sving hver eneste dag. Folkeveggen er et tiltak for alle, og de som bidrar vil få sitt navn opp på veggen. Supportere, samarbeidspartnere, spillere, trenere, tidligere spillere, tidligere trenere, haldensere - alle med hjerte for klubben kan bli med på Folkeveggen. Frem til 1.8 vil det være mulig å kjøpe seg permanent plass på veggen.

Slik blir du en del av Folkeveggen
- For å få ditt navn på veggen koster det 500,-. Benytt deg av Vipps til 509807, og skriv navnet du vil ha trykket på veggen i kommentar på Vipps (Eks. Ola Nordmann)

- Ønsker du å samle familien og ha familienavnet koster det 1000,-. Husk å skriv i kommentar på Vipps hvilket navn som skal brukes (Eks. Familien Johansen)

- Ønsker din bedrift å få sitt navn på veggen koster det 5000,-, og du tar kontakt via larspetter@kvikhalden.no.


0 Kommentar

Jensen & Scheele Auto og Bil AS blir sølvsponsor de 2 neste årene

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Feb 2021

Jensen & Scheele Auto og Jensen & Scheele Bil AS forlenger sitt samarbeid med klubben, og blir sølvsponsor de 2 neste årene.

Viktig samarbeid
Jensen & Scheele Auto og Jensen & Scheele Bil AS har begge vært samarbeidspartnere av klubben over lang tid. Dette er et godt samarbeid som gir klubben gode avtaler på biler både til trenere og spillere. Ved siden av dette er det gode og trygge biler, og klubben disponerer i dag både en varebil og en 9-seter som brukes daglig.

Takknemlige
Klubben er svært takknemlige for at Jensen & Scheele Auto og Jensen & Scheele Bil AS fortsetter samarbeidet med klubben.


0 Kommentar

PEAB er med videre som bronsesponsor

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Feb 2021

PEAB ble samarbeidspartner med klubben i 2020, nå fortsetter de som bronsesponsor i 2021

Ledende i norden
Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med ca. 15 000 ansatte, og en omsetning på 57 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne. I Norge har Peab ca 1 800 medarbeider, og en årlig omsetning på ca. 8 milliarder kroner.

Klubben er svært takknemlige for at PEAB ønsker å være en samarbeidspartner med klubben også i 2021.0 Kommentar

Halden Arbeiderblad fortsetter som gullsponsor

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Feb 2021

Halden Arbeiderblad fortsetter sitt samarbeid med klubben, og fortsetter som gullsponsor

Viktig samarbeidspartner
Halden Arbeiderblad har i en årrekke vært samarbeidspartner med klubben, og det gode samarbeidet fortsetter. Samarbeidet gjør at klubben har mulighet til å markedsføre a-lagskamper samt andre arrangementer på en svært god måte. I tillegg til samarbeidet er Halden Arbeiderblad opptatt av å god sportsdekning i byen, noe som bidrar til å skape en flott ramme rundt klubben.

En del av Amedia
Halden Arbeiderblad er en del av Amedia-konsernet, og har de siste årene gjennomført en enorm digital satsning. Dette kommer også klubben tilgode, da det er krav fra Postnord om at alle hjemmekamper streames. Dette produserer Halden Arbeiderblad på en glimrende måte.


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Feb 2021

Kvik Halden FK's årsmøte avholdes 11. mars kl. 19.00

Usikker situasjon
På grunn av dagens corona-situasjon er det foreløpig usikkerhet knyttet til om møtet på gjennomføres digitalt eller med fysisk oppmøte. I den forbindelse er klubben avhengig av oversikt over hvilke av klubbens medlemmer som kommer. Om du skal delta på årsmøte må du derfor sende påmelding til veronika@kvikhalden.no med navn og telefonnummer. Nærmere årsmøte vil det komme informasjon om hvordan selve møtet gjennomføres.

Forslag og saksliste
Forslag som skal behandles på årsmøte må sendes til veronika@kvikhalden.no senest 2 uker før årsmøte. Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline