Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kynningsrud er med videre i 2 nye år

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Mai 2019

Kynningsrud har vært en viktig samarbeidspartner for klubben i lang tid, og nå er det klart de er med videre i 2 nye år.

Øker engasjementet
Kynningsrud har de siste årene vært gullsponsor, og i den nye avtalen er det klart at de er med i to nye år. Kynningsrud er engasjerte både rundt a-lagssatsningen, men også rundt barn og unge. Blant annet heter 7'r banen på Sturpe nå Kynningsrudbanen.

Lokalt firma
Kynningsrud har siden 1946 vært forbundet med entreprenørvirksomhet av høy kvalitet, og omfatter i dag virksomheter innenfor forretningsområdene Kran, Prefab, Eiendom og Fundamentering. Hver dag jobber vi med å løfte høyt, bygge solid og forvalte fornuftig over hele Norge og Sverige, hele tiden med visjonen «Gleden er å være til nytte» som viktigste drivkraft.

Klubben er svært takknemlige for at det gode samarbeidet med Kynningsrud fortsetter i minimum 2 år til. Kvik Halden FK App - med billetter

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Apr 2019

Klubben utvikler seg i voldsom fart, og det er med stor glede vi kan presentere Kvik Halden FK-appen

For a-laget
Appen er primært i forbindelse med klubbens a-lag, og foreløpig er det mulig å kjøpe billetter til alle lagets hjemmekamper. I tillegg har man oversikt over alle lagets kamper, og man kan bli bedre kjent med samtlige spillere.

Forhåndssalg av billetter
Appen gir deg som bruker en unik mulighet til å sikre deg kampbillett på forhånd. Biletten bestilles og bestales (via VIPPS) i appen, og det eneste du trenger er ta med deg telefon og vise billetten i appen til en billetør. Dette effektiviserer tiden du bruker i kø, samtidig som det gjør det enklere for våre billettører. Det vil foreløpig fortsatt være mulig å kjøpe billetter "i døra" på Halden Stadion som tidligere.

Under utvikling
Appen er helt fersk, og vil fortsatt i tiden fremover utvikle seg videre. Billetsalget er oppe å går, så du kan sikre deg din billett til mandagens kamp mot FFK allerede nå! I tillegg forsøker vi å få klart "beste spiller", slik at du som tilskuer kan stemme på hvem du mener er a-lagets beste spiller i kampen.

Vi håper på at mange benytter seg av appen. Ved tilbakemeldinger eller spørsmål, send epost til post@kvikhalden.no
Leif Grimsrud blir Sølvsponsor!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Apr 2019


Magnar Kristiansen(bildet), Daglig leder i Leif Grimsrud har i dag undertegnet avtale som gjør Leif Grimsrud til Sølvsponsor for Kvik Halden FK i sesongen 2019. Vi er veldig glade for støtten og tilliten Leif Grimsrud viser oss.

Partene har samarbeidet i lang tid. Dagens underskrift gjør at samarbeidet fortsetter videre også i den spennende 2019 sesongen hvor klubben ønsker å ta ytterligere steg på det økonomiske, administrative og sportslige plan.

"Leif Grimsrud AS er ledende maskin entreprenør i Østfold. I 2015 fikk bedriften en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud AS har i dag 4 avdelinger, Utemiljø, Kystmiljø, Bane og Anlegg. Bedriften satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Leif Grimsrud omsetter for ca. 605 millioner (2018) og har 210 gode kollegaer. Godt humør, arbeidsmiljø og stort fokus på involvering i alle ledd er noen av kjennetegn til bedriften. 

Leif Grimsrud har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i flotte lokaler i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus."

Vi takker ydmykt for støtten og gleder oss til å videre samarbeid.Ny medlemsfordel

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Mar 2019

Siden medlemskampanjen ble satt i gang på fredag ser klubben allerede en positiv effekt

Ny fordel
Støtvig Hotell ble en samarbeidspartner av klubben tidligere i vinter, og nå ønsker også de å være med å tilby klubbens medlemmer en fordel. Denne medlemsfordelen vil være dynamisk i pris, da Støtvig Hotell hele tiden jobber med å være best på pris. Medlemmene kan derfor ta direkte kontakt med Nicolai Olsen (nicolai.olsen@stotvighotel.com) for medlemspris/medlemstilbud..

Les mer her


Hvorfor bli medlem?
Kvik Halden FK har gjennom de senere årene vært blant Østfolds største i antall aktive medlemmer. Likevel er det flere andre klubber i regionen som har større medlemsmasse. Nå ønsker vi å bli størst i Østfold på antall medlemmer! Per 21/2 2019 har vi 708 medlemmer, og vi har satt oss som mål å passere den magiske grensen på 1000,- medlemmer. Vi håper derfor du vil være med å eie Østfolds største klubb.

Les mer her


Medlemsfordeler
Gjennom å være medlem i Kvik Halden FK ønsker vi i samarbeid med våre samarbeidspartnere å tilby deg tilbudene nedenfor. Tilbudene gjelder ved fremvisning av klubbens medlemdskort. 

Les mer her


YX 7 ELEVEN ROKKEVEIEN
BERG SPAREBANK
G-MAX DIKEVEIEN 
Pizzabakeren
Jensen & Scheele
Støtvig Hotell

Flere fordeler kommer i løpet av kort tid. Om din bedrift ønsker å være en samarbeidspartner av klubben, send epost til haris@kvikhalden.no

Les mer herHalvorsen tildelt NFF honorære lederstipend

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2019

Per Gunnar Halvorsen ble hedret på dagens kretsting.

På dagens kretsting til NFF Østfold ble Per Gunnar Halvorsen tildelt NFFs honorære lederstipend. Diplom ble utdelt av Silje Vaadal som sitter i NFFs forbundsstyre. Stipendet tildeles personer som har utmerket seg med lang og tro tjeneste for klubb som leder, lagleder, trener eller i annet frivillig verv. Klubben gratulerer Per Gunnar med den ærefulle prisen fra Norges Fotballforbund!

Vi gratulerer med prisen.Levert av IdrettenOnline