Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Program for livesendingen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Jun 2020

Til søndag ender sofabillett-salget opp i tidenes første livesending i regi av klubben, og programmet er både variert og spennenende.

Mye skal presenteres
Livesendingen vil starte søndag 14.6 kl. 18.00, og studio vil settes opp i a-lagets garderobe på Halden Stadion. I samarbeid med Halden Arbeiderblad vil det sendes live, og du kan følge sendingen både på vår facebook-side, men også på Halden Arbeiderblad sine nettsider. Programmet inneholder presentasjon av ny klubbsang, ny maskot, nye drakter og årets spillerstall for a-lag herrer. Sendingen vil vare ca. 1t og 30 minutter.

Gamle helter
I tillegg til presentasjonene av mye nytt vil det også bli prat med to av klubbens tidligere helter. Roar Bjærum og Robert Henning vil være gjester i studio, og dette blir tiden for mimring tilbake i tid. I tillegg vil det trekkes premier, og i skrivende stund har vi akkurat pasert delmål 5 og dermed utløst nok en gevinst. Hovedgevinsten vil være overnatting med inngang til spa for to personer på Støtvig Hotell.

Spillere og tøff kamp
I løpet av sendingen vil vi også bli bedre kjent med to spillere fra klubbens a-lag. Det vil bli to spillere fra herrene, og to fra damene som skal innom studio for en prat. I tillegg skal årets mål for 2019 sesongen kåres, og vi skal prate nærmere med Kent Bergersen. Avslutningsvis vil det bli spilt en boblefotballkamp, der det skal spilles 5'r fotball. Kampen vil spilles på Halden Stadion, og være mellom klubbens a-lag herrer og et sammenslått lag av Halden Topphåndball og Comet Elite.

Fortsett å kjøp billetter
Med 3 dager igjen til livesending er det fortsatt muligheter for å bli med å støtte klubben. Kjøp sofabillett ved å Vipps (50,- per billett) til 509807. Husk også at Comet Elite og Halden Topphåndball får 10% hver av billettsalget!


0 Kommentar

Over 1800 solgte billetter - kun 4 dager igjen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Jun 2020

Takket være store bidrag fra Berg Sparebank, HABO og GP Gruppen passerte vi i går kveld 1800 solgte billetter.

Bedriftene er med
Tidligere har Sparebank 1 Østfold Akershus kjøpt 140 billetter, og i går fulgte Berg Sparebank, HABO og GP Gruppen etter. Berg Sparebank og HABO kjøpte 200 billetter hver, mens GP Gruppen kjøpte 50 billetter. Dermed har fire av byens bedrifter blitt med i kampanjen med mål om å sette tilskuerrekord på Halden Stadion.

Kun 4 dager igjen
Sofabillettkampanjen varer frem til og med 14.6, og det hele ender med en spennende livesending i samarbeid med Halden Arbeiderblad. Sendingen vil vises på Halden Arbeiderblad sin nettside, og klubbens egen facebookside. Med 4 dager igjen er vi langt fra målsettingen om ny tilskuerrekord, men knapt 100 billetter unna delmål 5 - 1906. 1906 er som kjent året klubben ble stiftet i, og dermed er det naturlig å nå sikte mot å nå delmål 5.

Oppfordrer hele byen til å bli med
Med få dager igjen sendes nok en gang utfordringen til hele byens befolkning og bedrifter. Det har vært, og er en svært tøff tid for idrettslagene, og vi håper enda flere blir med å kjøper sofabilletter. Husk også at Comet Elite og Halden Topphåndball får 10% hver av billettsalget, og dermed har du muligheten til å støtte tre klubber samtidig.

Om din bedrift ønsker å være med ta kontakt med daglig leder, Haris Juklo, på haris@kvikhalden.no


0 Kommentar

Sparebank 1 Stiftelsen Halden støtter barne- og ungdomsidretten

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Jun 2020

Sparebank 1 Østfold Akershus er opptatt av barne- og ungdomsidrett, og i år har Sparebank 1 Stiftelsen Halden støttet en viktig rolle for barne og ungdomsfotballen i klubben

Viktig rolle
Sparebank 1 Stiftelsen Halden har i år valgt å støtte Kvik Halden FK med 200 000,- som går til rollen sportslig leder i barne- og ungdomsfotballen. Dette er en rolle som kun fokuserer på spillerne i barne- og ungdoms laga i klubben. Dette innebærer å holde grasrottrenerkurs, følge opp trenere i barne- og ungdomsavdelingen. I tillegg er det administrative oppgaver som baneinndeling, bestille utstyr og booke møtetider.

Spillerutvikling
I ungdomsfotballen går oppgavene på lagpåmelding, oppfølging av trenere og ikke minst bistå spillerutviklingen til spillerne i klubben. Det vil si både ansvar for hospitering, oppflytting og andre tiltak for spillerne.

Enestående støtte
Sparebank 1 Stiftelsen Halden har de siste årene bidratt og støttet flere viktige prosjekter i barne- og ungdomsavdelingen til klubben. At de i år støtter rollen som sportslig leder for barne- og ungdomsidretten med 200 000,- er en fantastisk støtte for klubben. Sparebank 1 Stiftelsen Halden sin støtte til barn og unge i klubben er enestående, og klubben er ekstremt takknemlige for stiftelsens støtte.

Tusen takk til Kjell Hagen, og Sparebank 1 Stiftelsen Halden for støtten.


0 Kommentar

Delmål 3 er nådd - kun 100 billetter unna delmål 4!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Mai 2020

Fantastisk støtte gjør at vi i dag ikke bare har passert delmål 3, men vi er også kun 100 billetter unna å nå delmål 4!

Knust tall fra 2019-sesongen
1000 var antall Haldensere på Fredrikstad Stadion i nest siste kamp i fjorårets sesong. I går var vi rett under 1000 solgte billetter, men i dag ble tallet knust, da vi nå har passert 1200 solgte billetter. I den forbindelse er vi også kun 100 billetter unna delmål 4, 1300 solgte billetter. 1300 var tilskuertallet i kampen mellom Kvik og SFK i 1907, og det er dermed et historisk delmål som skal slåes.

Utløser premier
For hvert nådde delmål blir en premie utløst, og alle premiene som utløses vil trekkes i livesendingen den 14/6. Alle som har kjøpt billett vil være med i trekningen, og har man kjøpt flere billetter vil man ha større sannsynlighet for å vinne. Programmet er nå nærmest spikret, og vi håper å lansere fullt program ila neste uke.

Frir til hele Halden
For å nå målsettingen om ny tilskuerrekord på Halden Stadion er vi helt avhengig av å nå utenfor Kvik Halden-familien. Nå frir vi derfor til hele byen - både fotballinteresserte og andre. Både privatpersoner og bedrifter som har lyst til å støtte en god sak, og samtidig bli med å skape byhistorie er velkomne til å bidra.

Husk også at både Halden Topphåndball og Comet Elite vil få 10% hver av billettsalget!


0 Kommentar

Ny kommersiell flate på Strupe

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Mai 2020

Kvik Halden FK ser alltid etter nye måter å utvikle seg på, og fredag forrige uke kom vår nye kommersielle flate på plass på Strupe

Fantastisk mulighet
Klubben har i lengre tid sett på muligheter for å få en kommersiell flate på både Halden Stadion og Strupe Kunstgress, og nå er endelig drømmen en realitet. En 8 kvadratmeter stor skjerm er nå på plass på FFO-bygget. Skjermen er synlig fra nesten hele Strupe, og spesielt ved ankomst/avreise fra feltet er den svært godt synlig.

Reklame og informasjon
Skjermen kommer til å ha en todelt funksjon - da den vil vise informasjon fra klubbens, i tillegg til å være en eksklusiv måte for gamle og nye samarbeidspartnere å promotere seg på.

Er du eller din bedrift interessert i å være synlig på vår nye kommersielle flate? Ta kontakt med daglig leder, Haris Juklo, på haris@kvikhalden.no


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline