Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Fantastisk støtte - nå håper vi på mer

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Mar 2020

For et snaut døgn siden lanserte klubben Kvik Halden lotteriet som et inntektsbringende tiltak i denne vanskelige perioden

Fantastisk støtte
Med bredden mot toppen! Målbevisst, stolt og engasjert. Aldri før har klubbens visjon og verdigrunnlag betydd mer. I en tøff tid der klubben har blitt nødt til å permitere alt utenom daglig leder, viser nok en gang klubbens medlemmer, supportere og øvrige Haldensere seg fra sin beste side.

Vi er med Halden - for Halden, og i løpet av et døgn er det solgt nesten 400 lodd. Dette viser hvilken raushet som bor blant oss, og vi er stolte over å jobbe i klubben vår. Målbevisst skal vi jobbe knallhardt for å komme oss ut på andre siden, med engasjementet i behold - og et minst like godt tilbud til barn og unge som vi har hatt.

Håper på mer
Selv i denne tøffe tiden har så mange vist storhet og raushet, ved å dele av sitt for å bidra til å hjelpe klubben. Det er ingen tvil om at det blir en svært tøff tid fremover, og derfor håper vi på enda mer støtte. Vi håper dere kan være med å dele loddsalget til nær og fjern, og sikter nå på å få solgt 600 lodd i løpet av denne uken.

Vi håper du blir med, og kjemper denne kampen sammen med oss.


0 Kommentar

Ytterligere permitteringer i Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Mar 2020

I løpet av den siste tiden har en rekke fotballklubber måttet ty til permitteringer som følge av utviklingen av korona-viruset. Kvik Halden FK har lenge jobbet for å unngå flere permitteringer, men klubbledelsen måtte tilslutt bare innse at det ikke lot seg gjøre.

Klubbledelsen hadde tirsdag møte med hovedtrener A-lag herrer, spillerutvalget A-lag herrer og var i dialog med alle ansatte før permitteringsvarselet ble sendt skriftlig i dag. 

Styreleder Ronny Stavem uttaler følgende til redaksjonen:

"Med stans i all aktivitet, arrangementer og sviktende inntektsgrunnlag har styret sett seg nødt til å gå til det drastiske skritt og  permittere ansatte, spiller og trenere. Vi har brukt tiden fram til nå til unngå tiltak som ikke er godt nok vurdert, og tatt oss tid til å vurdere hvor det må bli kostnadskutt ved å gå nøye gjennom budsjett og likviditet. Vi velger å permittere a-lagets spillere 90% og hovedtrener 80% fordi vi ønsker at spillegruppen skal få individuell oppfølging på egentrening slik at de er kampklar nå vi er klare til seriespill når den tid måtte komme. Lars Petter Brevig som er leder for FFO og sportslig leder U-avdelingen permitteres 100%.

Daglig leder beholdes i sin stilling for å ta tak i inntektsbringende aktiviteter, oppfølging av økonomi samt å bistå alle ansatte i denne perioden. Dette er enstemmig vedtatt av styret i klubben. Vi følger situasjonen tett og vil iverksette ytterligere tiltak hvis det viser seg å bli nødvendig. Dette er en trist situasjon og skjærer dypt inn i klubbhjertet, men helt nødvendige tiltak for å sikre at klubben overlever denne krisa vi nå står oppi."


0 Kommentar

Hvordan kan du hjelpe klubben nå?

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Mar 2020

ASlik kan du bli med og hjelpe Kvik Halden FK i en periode der all klubbens aktivitet er stoppet

Viktig å stå sammen
Flere personer har henvendt seg til klubben med spørsmål om hvordan de kan hjelpe klubben i denne tøffe tiden. Klubben står nå i en situasjon der all aktivitet er avlyst, og dermed bortfaller flere inntekter. I løpet av 2019-sesongen så vi hvilket samhold som er i klubben, og dette samholdet kan nå bli med å hjelpe klubben. Hvem husker vel ikke da a-laget gjennomførte seiersropet utenfor garderoben på Kvik Halden FK-dagen? Eller med over 1000 tilreisende Haldensere på Fredrikstad Stadion?

Bli medlem
Den enkleste måten å hjelpe klubben på er ved å bli medlem av klubben. Dette koster 425,- i året, og i tillegg til å støtte klubben får du tilgang til gode medlemsfordeler. Blant annet får du rabatterte priser på vask hos YX 7/11 på Brødøs, Kvik Halden FK-rente ved tegning av boliglån i Berg Sparebank og dynamiske spesialpriser på overnatting og spa på Støtvig Hotell.

Les alle medlemsfordelene her

Bli grarotgiver
Kvik Halden FK har allerede 474 grasrotgivere, men dette er også en flott måte å bidra økonomisk til klubben. Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler, eller ved å sende SMS <Grasrotandelen 971247207> til 60000

Andre tiltak
Klubben oppfordrer alle som har økonomi til det, og ønske om å bidra til å la fakturaer fra klubben bli betalt som vanlig. I tillegg vil det komme flere spennende tiltak fra klubben for å sikre økonomien i tiden fremover.


Bli medlem ved å fyll inn skjema nedenfor:

0 Kommentar

Avspark er blåst for den viktigste kampen i klubbens historie

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Mar 2020

Foto: Halden ArbeiderbladEn hensynsløs motstander har yppet til kamp. En motstander som ikke tar hensyn til hverken spilleregler, kjønn, alder, religion eller land. Motstanderen spiller på alle kontinenter og har så langt fått mange seire med rått spill. En motstander med et navn som høres ut som et spansk klubblag, eller som kan forveksles med en viss drikke eller en type jordbær. 

Korona er motstanderen som nå har krysset våre landegrenser og vår bygrense og som nå står på den andre banehalvdelen i en kamp som har blåst til avspark og er i gang. En kamp med ukjent lengde, ukjent skadeomfang på egne spillere, men med en kjent vinnerstrategi som gir håp om seier til slutt når kampen blåses av.

Det er vi som har ballen i laget og det er vi som velger hvordan vi vil spille, og om vi velger å holde ballen i laget. På vår banehalvdel står hele klubben, unge som gamle, trenere, foreldre, frivillige, supportere og hele byen. For å vinne denne kampen må alle være lojale mot strategien og spillestil, støtte medspillere og heie på hverandre og andre som også spiller mot Korona.

Vår hensynsløse motstander er et svært smittsomt virus setter oss ut av spill. Noen vil ikke bli så syke, mens for andre i risikogrupper i lokalsamfunnet kan det være skjebnesvangert. Utfordringen er at vi ikke vet hvem som tåler det og hvem som ikke gjør det. Men, vi vet at det er ekstremt smittsomt. I likhet med samfunnet ellers så har vi har ingen å miste.  

Underveis i denne kampen må vi på kort sikt ta noen vanskelige valg, valg vi mener vil gi positiv effekt på litt lengre sikt og som er til klubbens beste. Noen valg er pålegg og anbefalinger fra myndigheter, helsevesen og forbund. Dette har vi som klubb valgt å etterleve, og dette framkommer av våre beslutninger om stans av organisert aktivitet og trening, FFO, akademi og treningsanlegget på Strupe. Dette for å være føre var og hindre at vi som har spillere fra alle byens områder bidrar til å hindre smitte. Liv og helse trumfer alle andre hensyn! Klubben oppfordrer derfor på det sterkeste at vi alle stiller oss lojalt bak beslutningene og gjør alt det vi kan for å hindre smittespredning.

Andre valg er beslutninger tatt av klubbens styre og daglig ledelse i fellesskap for å sikre egen eksistens som klubb. Kvik Halden FK er en 114 år gammel klubb med mange tradisjoner og gode verdier, og er i stor grad drevet av frivillig arbeid i alle ledd. Men vi er også en arbeidsgiver. Vi har havnet i en meget vanskelig og krevende situasjon som alle andre idrettsklubber og foreninger i resten av landet. Med full aktivitetsstopp ute på banene og store økonomiske tap står klubben foran utfordrende tid preget av mye usikkerhet.

Vi er forberedt at det kan bli verre om det blir ytterligere utsettelser eller avlysninger. Vi ser det som nødvendig at vi tar umiddelbare grep for å sikre forsvarlig økonomisk drift i en periode hvor tapstallene er høye og det råder stor usikkerhet for klubben i tiden som er foran oss. Det er med tungt hjerte vi har iverksatt ulike tiltak som har konsekvenser for mange. Usikkerheten om hva framtiden bringer tvinger oss til å tilpasse oss etter situasjonen og ta ytterligere vanskelige valg.

Kampen mot Korona og et sluttresultat vi kan leve med er avhengig av heiarop og full støtte. Vi oppfordrer alle til å vise solidaritet med klubben som nå står i en svært vanskelig situasjon. Vi møter umiddelbare økonomiske utfordringer som følge av avlyste kamper og arrangementer som er bærebjelken i vår klubbøkonomi. Vi jobber kontinuerlig med kostnadsreduserende tiltak og inntektsbringende oppgaver. La oss vise den dugnadsånden som bor i oss, som kjennetegner klubben og som hele samfunnet vårt er tuftet på. Vær raus mot hverandre, og mot klubben som nå opplever en svært vanskelig tid. Dersom det er en dugnad vi virkelig trenger å bli med på, så er det denne dugnaden. Vær så snill, ikke krev tilbake treningsavgifter, eller medlemskontingenter når vi nå har fått et pålegg om å stenge ned våre aktivitets- og arrangementstilbud. Vi skal etter denne perioden fortsatt ha en klubb å spille i, et lag å heie på, og vi skal kunne overholde våre forpliktelser over de ansatte.

Myndighetene oppfordrer oss til å være mye ute i friluft, men at vi holder litt avstand og ikke samles i større folkemengder. Full aktivitetsstopp i klubbens regi er en beslutnings som fortsatt er gjeldene. Vi har forståelse for at barn og unge spillere i klubben ønsker å være i aktivitet med å trene og spille fotballkamper. Barn og unge lengter tilbake til en normal skolehverdag og en fritid fylt av fotballaktivitet med kamerater og venninner på treningsanlegget og på løkka. Men den store kampen pågår, og vinnes ikke uten lojalitet til strategi klubben og øvrige myndigheter har valgt for seier. Et viktig bidrag her er å passe på at eventuelle egenorganiserte aktiviteter ikke strider mot helsemyndighetenes vedtak.

Vi ønsker å komme tilbake sterkere enn noen gang, men i mellomtiden må vi ta noen steg tilbake for i det hele tatt kunne ta noen steg fremover når dette er over og kampen er vunnet. Når vi kjemper sammen, er vi sterke. Og vi vil vinne. Når vi har vunnet, da skal vi møtes. Da skal vi igjen trene og vinne fotballkamper. Sammen.

 

Ronny Stavem, Styreleder

Haris Juklo, Daglig leder


0 Kommentar

Følger av korona...

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Mar 2020

Unntakstilstanden grunnet koronaviruset treffer fotballfamilien hardt, i likhet med samfunnet for øvrig. Det er intet unntak for oss i Kvik Halden FK.

All aktivitet i bredde- og toppfotballen har opphørt inntil videre. Breddefotballen er stoppet frem til 1. mai, mens toppfotballen som vårt a-lag for herrer er en del av foreløpig har stopp i all aktivitet ut mars. Dette gjelder altså alle treninger, kamper, arrangementer osv. Det betyr at Kvik Halden FK i denne perioden ikke lenger vil kunne sysselsette våre ansatte, samt at klubben forventer betydelige økonomiske tap. Dette gir konsekvenser i alle ledd. 

Daglig leder Haris Juklo sier følgende til redaksjonen:

Vi har havnet i en meget vanskelig og krevende situasjon. Med full aktivitetsstopp ute på banene og forventede store økonomiske tap står klubben foran en utfordrende tid preget av mye usikkerhet. Vi håper på bedre tider snart, men vi er også forberedt på at det kan bli verre om det blir ytterligere utsettelser/avlysninger. 

Vi ser det som nødvendig at vi tar umiddelbare grep for å sikre forsvarlig økonomisk drift i en periode hvor tapstallene vil bli høye og dette skaper stor usikkerhet for klubben vår i tiden vi har foran oss. Med bakgrunn i fullstendig aktivitetsstopp ser vi oss nødt til å permittere flere av våre trenere i u-avdelingen og ansatte på fotballfritidsordningen. Ytterligere permitteringer vurderes fortløpende.

I disse vanskelige tider er det liv og helse som trumfer alle andre hensyn! Jeg oppfordrer derfor på det sterkeste at vi alle stiller oss lojalt bak myndighetenes beslutninger og gjør alt det vi kan for å hindre smittespredning. 

 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline