Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Avklaringer rundt nye retningslinjer knyttet til Covid-19

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Nov 2020

Dagens pressekonferanse fra regjeringen ga oss noen nye og strengere nasjonale tiltak for å begrense spredningen av Covid-19. Kvik Halden FK vil følge retningslinjene gitt av regjeringen, NFF Østfold, NFF sentralt samt de lokale retningslinjene gitt av kommuneoverlegen i Halden.

NFF Østfold sendte oss følgende mail og anbefalinger som vi forholder oss:

"Til alle klubber og ledere i NFF Østfold:

Regjeringen og helsemyndighetene har i dag presentert nye og strengere nasjonale tiltak for å begrense korona-smitte. NFF Østfold får nå mange spørsmål om disse har umiddelbare konsekvenser for planlagt fotballaktivitet.

Vår generelle anbefaling i dag er at vi forholder oss til råd og regler gitt av nasjonale eller lokale helsemyndigheter. Det betyr at vi anser det som forsvarlig å gjennomføre planlagt aktivitet så fremt ikke lokale helsemyndigheter gir andre føringer.

Klubber kan som selvstendige organer gjøre egne vurderinger og beslutte på grunnlag av disse. Vi ber derfor alle aktører i vår aktivitet å vise respekt for vurderinger som måtte gjøres i den enkelte klubb.

Føringer og rammer gitt av helsemyndighetene kan ingen klubb overprøve.

Dersom klubber velger å gjennomføre planlagt aktivitet, hvilket vil være i tråd med vår anbefaling i dag, er det avgjørende viktig at det pålagte smittevernsregimet som hver enkelt klubb er ansvarlig for, fungerer. Det betyr blant annet at 1-metersregelen skal overholdes til enhver tid(utenom i trening og kamp), at maksbegrensningen på antall personer på anlegget samtidig overholdes, at kampverter er tilstede, at publikum/besøkende blir registrert og at antibac er tilgjengelig for alle.

Vi ber også klubbene sikre at trening på tvers av faste grupper begrenses.

Vi ber alle klubber være forberedt på at det kan komme endrede anbefalinger, både fra myndighetene og NFF, på kort varsel."


Det betyr at vi fortsetter med trening i klubb slik som nå. Det samme gjelder kamper. Vi har tett dialog med Halden Idrettsråd som har kontakten inn mot kommuneoverlegen.

Ved ytterligere spørsmål, ta kontakt med undertegnede på haris@kvikhalden.no

Vh

Haris Juklo


0 Kommentar

NFF inviterer til eFotballturnering

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2020

Når fotballbaner og breddefotballen er avlyst, hva passer vel da bedre enn å delta i NFF sin eFotball-turnering?

NFF invitererer
eFotball er i vinden, og nå som man skal være mest mulig hjemme passer det fint at Norges Fotballforbund inviterer til eFotball-turnering. NFF skriver følgende om sin turnering:

"Selv om alle felles fysisk fotballaktivitet i Norge for tiden er avlyst, er det fortsatt mulig å oppleve fotballglede. NFF eFotball har nemlig gleden av å invitere til en online turnering i eFotball. Turneringen er åpen for alle og vil bestå av et innledende gruppespill, etterfulgt av utslagsrunder."

Viktig informasjon om deltakelse:
- Du må spille kampene hjemmefra på PS4.
- eFotball må IKKE komme foran skolearbeid.
- Du må være tilgjengelig i hele perioden.
- Du må utvise Fair play og normal folkeskikk overfor dine motstandere.
- Landslagsledelsen i eFotball følger med på hele turneringen, og alle spillere som deltar er aktuelle for fremtidige landslagssamlinger.

Klikk her for påmelding

Siste frist for å melde seg på er onsdag 18. mars klokken 10.00. Mer informasjon om gjennomføring av turneringen finner du inne på turneringssiden.

Kampene i gruppespillet må spilles før søndag 22.03 kl. 23:59. 

Klikk her for å se turneringssiden

Jenter oppfordres til å delta
"- Vi oppfordrer spesielt jenter til å melde seg på da eFotball åpner opp for at både gutter og jenter kan konkurrere mot hverandre med like forutsetninger. Det er altså en ambisjon for oss å inkludere jentene i dette også. Frem til nå har eFotballmiljøet vært dominert av gutter, men vi ønsker jentene hjertelig velkommen," sier Mats Theie Bretvik, ansvarlig for eFotball til fotball.no.

Hva er eFotball?
E-sport er en generell betegnelse på videospill hvor man konkurrerer på et profesjonelt nivå. eFotball er en underkategori av dette, og har som mål å fungere som et tilrettelagt tilbud for den digitale fotballspilleren. eFotball omfatter alle typer for fotballsimulerende videospill, men hovedfokuset er primært på EA Sports FIFA20 og eFootball PES 2020.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline