Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

NFF inviterer til eFotballturnering

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2020

Når fotballbaner og breddefotballen er avlyst, hva passer vel da bedre enn å delta i NFF sin eFotball-turnering?

NFF invitererer
eFotball er i vinden, og nå som man skal være mest mulig hjemme passer det fint at Norges Fotballforbund inviterer til eFotball-turnering. NFF skriver følgende om sin turnering:

"Selv om alle felles fysisk fotballaktivitet i Norge for tiden er avlyst, er det fortsatt mulig å oppleve fotballglede. NFF eFotball har nemlig gleden av å invitere til en online turnering i eFotball. Turneringen er åpen for alle og vil bestå av et innledende gruppespill, etterfulgt av utslagsrunder."

Viktig informasjon om deltakelse:
- Du må spille kampene hjemmefra på PS4.
- eFotball må IKKE komme foran skolearbeid.
- Du må være tilgjengelig i hele perioden.
- Du må utvise Fair play og normal folkeskikk overfor dine motstandere.
- Landslagsledelsen i eFotball følger med på hele turneringen, og alle spillere som deltar er aktuelle for fremtidige landslagssamlinger.

Klikk her for påmelding

Siste frist for å melde seg på er onsdag 18. mars klokken 10.00. Mer informasjon om gjennomføring av turneringen finner du inne på turneringssiden.

Kampene i gruppespillet må spilles før søndag 22.03 kl. 23:59. 

Klikk her for å se turneringssiden

Jenter oppfordres til å delta
"- Vi oppfordrer spesielt jenter til å melde seg på da eFotball åpner opp for at både gutter og jenter kan konkurrere mot hverandre med like forutsetninger. Det er altså en ambisjon for oss å inkludere jentene i dette også. Frem til nå har eFotballmiljøet vært dominert av gutter, men vi ønsker jentene hjertelig velkommen," sier Mats Theie Bretvik, ansvarlig for eFotball til fotball.no.

Hva er eFotball?
E-sport er en generell betegnelse på videospill hvor man konkurrerer på et profesjonelt nivå. eFotball er en underkategori av dette, og har som mål å fungere som et tilrettelagt tilbud for den digitale fotballspilleren. eFotball omfatter alle typer for fotballsimulerende videospill, men hovedfokuset er primært på EA Sports FIFA20 og eFootball PES 2020.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline