Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Uavgjort for G19 mot Østsiden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Aug 2020

Juniorlaget spilte sin først treningskamp siden starten av mars når de onsdag ettermiddag møtte Østsiden til match i Fredrikstad i en kamp som endte 3-3.

Det var tydelig å se at det er lenge siden sist juniorlaget hadde spilt en kamp.  Derfor gledet både spillerne, trenerne og fansen seg til kveldens treningskamp borte mot Østsiden.  

Starten av kampen bar preg av at det var en stund siden sist – og man blir dessverre her også straffet når man gjør personlige feil.  Hjemmelaget tok tidlig ledelsen – ut fra intet. Sakte, men sikkert så tok vi over kampen og hadde god kontroll i resten av omgangen.  Det var ikke noe finspill, men vi skapte det som var av sjanser – og det var derfor ikke ufortjent at vi utlignet ved Laurits etter 37 minutter.  Målet kom etter en kontring og utførelsen var meget bra.  Dessverre så fikk vi nok en kalddusj noen sekunder før pause – og hjemmelaget gikk til pause med en 2-1 ledelse.  Ikke akkurat fortjent, men sånn er det når ballen fortsatt er rund!

Andre omgang var kun to minutter gammel før vi tok kommandoen – og et godt angrep fra vår side medførte at Konrad fikk gleden av å utligne til 2-2.  Derifra og ut kampen så hadde vi egentlig spillemessig full kontroll.  Hjemmelaget var knapt over på vår banehalvdel, men når de først var det så scoret de.  3-2 viste måltavla etter 67 minutter og ingen skjønte noe som helst.  Tre sjanser og tre mål er noe som del lokale helten Drillo helt sikkert hadde satt pris på.  Femten minutter før slutt så kunne ikke dommeren unngå å gi oss straffespark.  Andreas hadde et lite dribleshow på høyresiden og ble lagt i bakken.  Gustav var «sikker som banken» og igjen utlignet vi og tavla viste 3-3.  Til tross for at vi presset på og hadde det meste av spillet så fikk vi ingen flere mål og kampen endte 3-3.  Et resultat som definitivt Øssia bør være mest fornøyd med!

Kort oppsummert; personlige feil er «kjipt», godkjent offensivt med mange fine kombinasjoner og bevegelse og alle i troppen fikk spille minimum 30 minutter!  Det viktigste et at man er i gang igjen, og det er bare å krysse fingrene for at man får lov til å spille mer fotball fremover ….

Kampfakta:

Østsiden IL – Kvik Halden FK 3-3 (2-1)

Østsiden kunstgress

1-0 30 min

1-1 37 min - Laurits

2-1 45 min

2-2 46 min – Konrad

3-2 67 min

3-3 74 min – Gustav (str.)

Kvik Halden FK: Ludvig Wille, Oscar Dybedal, Adrian Mjekiqi, Altin Shabi, Anders Back, Andreas Erntzen, Erikas Adukonis, Filip Eidem. Gustav Hovde, Isa Mirza, Kjenar Ahmad, Konrad Thorvaldsen, Kristian Lund, Laurits Holden Markus Manirakiza, Max Olsson, Simen De Graaf, Simen Ottestad Hasen, Benjamin Kielland og Simen Eriksen. 


0 Kommentar

Åpne treninger for treningsgruppe 2

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Nov 2018

Invitasjon til trening med Kvik Halden Treningsgruppe 2

Kvik Halden FK har som mål med Kvik Halden Treningsgruppe 2 å gi det beste trenings- og kamptilbudet til unge spillere (15-20år) med potensial for å bli toppspillere.

Treningsgruppe 2 skal i sesongen 2019 bestå av spillere som skal spille på juniorlaget i 1. divisjon Østfold og rekruttlaget som spiller i 4.divisjon.

Vi ønsker derfor å gi alle ambisiøse spillere i Halden mulighet til å kvalifisere seg til spill på Kvik Halden 2 for sesongen 2019. Vi kan tilby et godt trenings- og utviklingsmiljø basert på sunne verdier som samarbeid, åpenhet og involvering.

Kvik Halden FK ønsker å invitere spillere født i 2000, 2001, 2002 og 2003 til trening med Kvik Halden 2. Treningene vil være åpne for alle i fra uke 46 til og med uke 48. Deretter vil troppen trene frem t.o.m 21/12, før det blir en lengre ferie.

Første trening er Tirsdag 13.11.18 kl 20.00 på Strupe kunstgress. Spillerne møter minimum 15 min før treningstart, i garderobebygget.

Evaluering og uttak til spillerstallen for 2019 vil bli gjort fortløpende. Ved en eventuell overgang fra annen klubb til Kvik Halden FK, vil berørte klubber bli orientert per brev eller e-post i forkant av kontraktinngåelse.

Alle spillere skal ha skriftlig godkjennelse fra moderklubben til første trening.

Alle spillere må ha med seg både joggesko og fotballsko til samtlige treninger
Oversikt over åpne treninger:

Uke 46-48

Hva

Sted

Klokkeslett

Tirsdag

Trening

Strupe KG

20:00

Onsdag

Trening

Strupe KG

20:00

Torsdag

Trening

Strupe KG

20:00
Spørsmål rettes til hovedtrener Jørgen La Cour:

Tlf.: 922 77 976

E-post: jorgen_strand@hotmail.com


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline