Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Fredriksten Sparebank 1 Cup avlyses for 2. år på rad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Apr 2021

Med kun 1 uke igjen til turneringsstart er det med tungt hjerte klubben avlyser Fredriksten Sparebank 1 Cup

Tradisjonsrik turnering
Fredriksten Sparebank 1 Cup har blitt arrangert i en årrekke, og i fjor er første gangen turneringen ble avlyst. Dessverre blir det heller ingen 2021-utgave. Turneringen skulle vært arrangert neste helg, og har de siste årene hatt godt over 100 påmeldte lag hvert år.


Umulig med dagens restriksjoner
Håpet om å arrangere turneringen har levd lengst mulig, men med fortsatt restriksjoner om maks 10 i gruppen som får trene med kontakt lar det seg dessverre ikke gjennomføre. De som har betalt lagavgift kan få refundert denne ved å sende e-post til larspetter@kvikhalden.no


0 Kommentar

Planlegger for Fredriksten Sparebank 1 Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Feb 2021

Om 73 dager sparkes forhåpentligvis årets utgave av Fredriksten Sparebank 1 Cup i gang

Planlegger for ordinær turnering
Remmen Cup skulle gått av stabelen forrige helg, men grunnet daværende smittesituasjon og retningslinjer lot det seg dessverre ikke gjøre. Planleggingen av Fredriksten Sparebank 1 Cup startet tidlig i januar, men grunnet usikkerhet har planleggingen vært vanskelig. Nå har det åpnet for kamper innad i egen kommune, og med godt i overkant av 2 måneder til turneringsstart planlegges det derfor for normal turnering. Påmeldingen har til tross for dagens situasjon vært god, og allerede er 32 lag påmeldt til turneringen.


Besøk turneringens hjemmeside og meld på ditt lag her


Ta forhåndsregler
I forhold til at situasjon kan snu fortere enn man rekker å planlegge gjør man nå en rekke tilrettelegginger i forbindelse med turneringen. For det første trenger man ikke betale påmeldingsavgift før nærmere turneringen, slik at man slipper styret med refusjon om det skulle bli avlyst. I tillegg vil selvfølgelig betalt påmeldingsavgift bli refundert dersom turneringen ikke lar seg gjennomføre. Man har også allerede utarbeidet en "plan b", som går ut på at kun lag fra Halden kommune kan delta på turneringen.


Besøk turneringens hjemmeside og meld på ditt lag her0 Kommentar

Vellykket Fredriksten Sparebank 1 Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Mai 2019

Årets utgave av Fredriksten Sparebank 1 Cup ble nok en suksess, og alle de 120 lagene fikk spilt sine kamper ila helgen.

7'r og 9'r lørdag, 3'r og 5'r søndag
På grunn av endringen i lag- og banestørrelse ble i år Fredriksten Sparebank 1 Cup gjennomført med 7'r og 9'r kamper på lørdagen, mens de minste spilte sine 3'r og 5'r kamper på søndagen. På grunn av mange 9'r og 7'r lag gikk det kamper fra 09.00-19.00 på lørdagen, og selv med varierende vær var fotballgleden stor. På søndagen var været noe bedre, og de minste fikk spilt sine kamper fra 09.00-16.00.

Vellykket arrangement
Fredriksten Sparebank 1 Cup har de siste årene fungert veldig godt, og også årets utgave ble gjnnomført etter planen. En enorm dugnadsaktivitet, og en cupkomité som hadde alt under kontroll. I tillegg stilte Sparebank 1 med sine to maskotter Bruke og Spare. Disse gikk rundt på feltet store deler av dagen, noe som var svært populært.

Underholdning
Ved siden av fotballkampene var verdensmester i triksing, Adrian Krogh der både lørdagen og søndagen. Han holdt trikseshow, å lærte bort triksa til unge ivrige fotballspillere. På søndagen var sykkeltrikseren Eirik Ulltang også på plass, noe som gjorde at spillerne og tilskuerne hadde mer enn bare fotball å se på.

Klubben ønsker å takke alle lagene som deltok, og ikke minst alle frivillige som stilte opp som parkerings- og kioskvakter. I tillegg rettes en stor takk til a-lagsspillerne, J17, G19 og ungdomsavdelingen som stilte opp som dommere og loddansvarlige.

Vi takker for i år, og ønsker alle velkommen tilbake neste år.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline