Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Vellykket Fredriksten Sparebank 1 Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Mai 2019

Årets utgave av Fredriksten Sparebank 1 Cup ble nok en suksess, og alle de 120 lagene fikk spilt sine kamper ila helgen.

7'r og 9'r lørdag, 3'r og 5'r søndag
På grunn av endringen i lag- og banestørrelse ble i år Fredriksten Sparebank 1 Cup gjennomført med 7'r og 9'r kamper på lørdagen, mens de minste spilte sine 3'r og 5'r kamper på søndagen. På grunn av mange 9'r og 7'r lag gikk det kamper fra 09.00-19.00 på lørdagen, og selv med varierende vær var fotballgleden stor. På søndagen var været noe bedre, og de minste fikk spilt sine kamper fra 09.00-16.00.

Vellykket arrangement
Fredriksten Sparebank 1 Cup har de siste årene fungert veldig godt, og også årets utgave ble gjnnomført etter planen. En enorm dugnadsaktivitet, og en cupkomité som hadde alt under kontroll. I tillegg stilte Sparebank 1 med sine to maskotter Bruke og Spare. Disse gikk rundt på feltet store deler av dagen, noe som var svært populært.

Underholdning
Ved siden av fotballkampene var verdensmester i triksing, Adrian Krogh der både lørdagen og søndagen. Han holdt trikseshow, å lærte bort triksa til unge ivrige fotballspillere. På søndagen var sykkeltrikseren Eirik Ulltang også på plass, noe som gjorde at spillerne og tilskuerne hadde mer enn bare fotball å se på.

Klubben ønsker å takke alle lagene som deltok, og ikke minst alle frivillige som stilte opp som parkerings- og kioskvakter. I tillegg rettes en stor takk til a-lagsspillerne, J17, G19 og ungdomsavdelingen som stilte opp som dommere og loddansvarlige.

Vi takker for i år, og ønsker alle velkommen tilbake neste år.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline