Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

To nye spillere klare for damelaget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Apr 2021

Marie Bekkhus og Thea Hanssen er begge klar for spill på klubbens damelag i årets sesong

Gode ferdigheter
Både Marie Bekkhus og Thea Hansen kommer fra spill i Tistedalen TIF som gjennom mange år har drevet godt på jentesiden. Bekkhus er en midtbanespiller med gode ballferdigheter og god forståelse for spillet. Hansen kan spille både beck og kant, og en fin høyrefot. Damelagets hovedtrener Kent Hansen sier følgende om spillerne: "To damer som er treningsvillige, gode holdninger og som styrker gruppen vår. De har trent med oss et par måneder, og nå har de endelig bestemt seg for å spille hos oss."


Bli med på Folkeveggen


Ungt lag - heldigvis
I 2020 var første året på over ti år at klubben hadde damelag, men ettersom all breddeidrett for de over 20 år ble avlyst så det lenge dårlig ut mtp på seriespill. Likevel ble en u20 serie i samarbeid mellom NFF Østfold og NFF Akershus redningen. Heldigvis består damelaget fortsatt av unge spillere, og med kun 1 spiller over 20 år har laget (med kun ett unntak) fått trent sammen i hele år.


Bli med på Folkeveggen


Skal bite godt fra oss
I år er signalene og sannsynligheten større for at 3. divisjon kommer i gang, og hovedtrener Hansen sier følgende om seriespillet: "uten å ha ledet laget i kamp gleder jeg meg veldig til årets sesong. Vi er en veldig treningsivrig gruppe med spillere, der alle drar i samme retning. Nå gleder vi oss enormt til å spille kamper igjen, og når serien begynner skal vi bite godt fra oss.

 0 Kommentar

Nytt trenerteam på kvinner senior

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Nov 2020


Kent Hansen og Eirik Horvath er nye trenere for kvinne senior kommende året. Dermed er viktige brikker på plass for vårt A-lag på kvinnesiden.

Kent Hansen har i en årrekke vært i klubben både som spiller og trener. Han har inneværende år hatt ansvar for G19 og G13 samt trener på akademi. Neste år vil Hansen fortsatt ha ansvar for G19 og kombinere det med kvinner senior. 

Hansen har lang trenererfaring på ungdom og senior nivå  både hos oss men også i klubbene lokalt og utenbys. Han har nå signert en to års avtale noe som gir oss mer ro og kontinuitet i jobben rundt vårt kvinne senior lag.

Eirik Horvath er tross sin unge alder allerede rukket å bli en erfaren trener. Horvath har i flere år hatt en trenerrolle ved siden av spillingen på A-lag herrer. Det er ingen uerfaren kar som tar fatt på assistent rollen nå. 

Horvath har inneværende år hatt hovedansvar for G14 laget vårt og vil kommende år ha kun fokus på kvinner senior oppgaven. Han har signert kontrakt ut 2021.

Klubben er veldig fornøyd med å ha fått på plass trenerduoen og vi ser frem til sesongen 2021.


0 Kommentar

Uavgjort i årets siste kamp

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Nov 2020

I går kveld ble årets siste kamp spilt for klubbens damelag, og sesongen endte nesten med 10 i stil

Tøff serie med svært god motstand
Klubben skulle i år for første gang på 10 år ha eget damelag i seriesystemet. Grunnet Covid 19, og restriksjoner på breddeidrett ble sesongen først satt på vent, deretter avlyst. I den forbindelse kom NFF Østfold og NFF Akershus på banen om å arrangere en felles U20 serie for jentene. Klubben og jentene var aldri i tvil, og 31 August ble serien sparket i gang. Med motstandere som LSK Kvinner, Fjellhamar, Gjelleråsen, Sarpsborg 08 m. flere var man innstilt på at kampene kom til å bli tøffe.

Lokaloppgjør i flomlyset
I går kveld var det duket for årets siste kamp, og med Fredrikstad FK som gjester på Strupe Kunstgress. Flomlyset var tent, og det var også en heltent spillergruppe som gikk ut til kampstart. Respekten for motstanderen var lagt igjen i garderoben, men selv om man åpnet kampen best var det gjestene som tok ledelsen etter pasningsfeil på egen banehalvdel. Likevel fortsatte haldenserne å holde seg til kampplan, og stadig ble selvtillitten større med ball. De helt store sjansene uteble i 1. omgang, men i banespillet fikk man til mye av det man ønsket.

Utligning og årsbeste
2. omgang startet like bra som 1. omgang avsluttet, og etter 10 minutter ble Klara Lif Andradottir spilt gjennom av Emma Bjørnby. Klara kom først på ball, og ble felt innenfor 16 meteren. Sarah Hofgaard Johansen var sikker fra straffemerke og dermed var lagene like langt. Etter scoringen kom gjestene fra Fredrikstad FK mer med i kampen, men de siste 20 minuttene av kampen styrte hjemmelaget helt. Jentene lykkes med å spille seg ut fra keeper gang på gang, og de forholdt seg til sine posisjoner. Selv om man styrte banespillet uteble de helt store sjansene, og kampen ebbet ut i 1-1. Likevel et langt steg i riktig retning, og årsbeste både offensivt og defensivt.

Kampfakta
Kvik Halden FK – LSK Kvinner 1-1 (0-1)
Mål: 
Sarah Hofgaard Johansen
Tropp:
Kaisa Nilsen, Ida Bjørneby, Ella Gylvik, Marie Odberg, Sofie Hauge-Johansen, Gresa Obertinca, Solveig Sætre, Emma Dahl Bjørneby, Klara Lif Andradottir,  Sarah Hofgaard Johansen (Sanna Strømsborg 60 min), Emma Huseby (Wilma Waleur Nordgaard 45 min)
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline