Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Remmen cup 2020 - takk til alle!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Mar 2020

Remmen Cup ble i helgen gjennomført med 80 lag i aksjon. Hele 123 kamper ble spilt og vi hadde for første gang tre spillenormer i 3vs3, 7er med vant og 5er med vant.

Cupen ble ganske fort fulltegnet og de ansvarlige på Kvik Halden sin 2011 årgang kan melde om en meget bra gjennomført helg, der mange dugnadstimer ble lagt ned av årgangene 2011, 2012 og 2013.

På banen meldes det om mye fotballglede blant barna, fornøyde trenere/lagledere og generelt bra flyt i hele kamparrangementet.  

Tusen takk for innsatsen til alle frivillige og takk til alle lag som deltok. Vi håper vi ser  dere igjen neste år! 


0 Kommentar

FFO - "Et kinderegg av økt folkehelse, bevegelsesglede og spillerutvikling"

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Feb 2020

Klubbens fotballfritidsordning setter fokus på folkehelse, bevegelsesglede og spillerutvikling.

Viktig samfunnsansvar
Å drive en fotballfritidsordning er en del av klubbens samfunnsansvar, og hverdagene på FFO preges av fokus på bevegelsesglede og god folkehelse. På FFO får barna hjemmelaget varmmat fire dager i uken, samt servering av fersk frukt hver dag. Ved siden av dette er det fotballtrening/aktivitet 1,5t hver dag, hvor det er fokus på mestring og fotballglede.

Aktivisere barn
I en rapport fra folkehelseinstituttet som ble lagt frem il 2019 slås det fast at norske barn og unge ikke er aktive nok. "Vi ønsker å aktivisere barn gjennom vår fotballfritidsordning, og samtidig gi de utvikling og mestring gjennom fyskisk aktivitet," sier FFO-leder Lars Petter Brevig. Klubbens fotballfritidsordning følger kommunens skolerute gjennom året, og har i tillegg åpent alle planleggingsdager og i skoleferiene (med unntak av juli).

Sertifisert av NFF
Klubbens fotballfritidsordning er sertifisert gjennom NFF, og er dermed en del av Telenor Xtra-konseptet. Dette stiller krav til innhold, kosthold og leksehjelp. På FFO får barna hjelp til både regne og skrivelekser, i forkant av matserveringen.

Tilbudet gjelder for barn i 1.-4. klasse, og per dags dato er det flere ledige plasser. Mer informasjon om priser og søknad finner man på klubbens egne FFO-side:


Kvik Halden FFO - informasjon og søknadsskjema

Ved spørsmål kontakt:
Lars Petter Brevig
larspetter@kvikhalden.no
905 21 846


0 Kommentar

Åpen påmelding til Tine Fotballskole 2019

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Mai 2019

Mandag 24.juni er vi i gang med årets fotballskole på Strupe. Selv med 250 plasser er det erfaringsmessig smart å melde seg på fort.

Utivdet fotballskole
2018-utgaven av Tine Fotballskole ble kåret til Østfolds beste Tine Fotballskole av NFF Østfold. Med dette friskt i minne ønsker vi å gi et enda bedre tilbud til barna. Derfor har vi bestemt oss for å utvide fotballenskolen med 1 dag. Dermed varer årets fotballskole fra mandag 24. til og med fredag 28. juni.

Påmeldingskjema finner her.


Tilsyn:
Tirsdag-fredag kan de som har bestilt tilsyn møte i 2. etasje på klubbhuset kl. 08:00. Tilsyn etter fotballskolen varer til kl. 16:00. Mandag er det ikke tilsyn før oppstart.

Mat:
Husk matpakke mandag-torsdag.
Hver deltaker får enten en banan eller et eple, samt drikke levert av Tine mandag-fredag .Fredag er det grilling av hamburgere. På tilsyn vil det være enkel brødmat før fotballskolen og frukt i etterkant.

Innhold
Alle dagene starter med felles samling i gress-skråningen mot Strupe Ungdomsskole kl. 10.00, før man deretter går til sitt alderstrinn å trener frem til kl. 12:00. Fra 12:00 til 12:30 er det lunsj, før man på ny trener frem til samling ny fellessamling kl. 13:55.

Aldersgrupper
Fotballskolen er for alle barn født i 2013 til og med 2007

Priser
Fotballskole: 1200,- (søskenmoderasjon 2 barn: 1800, 3 barn: 2400)
Tilsyn: 250,- 

Kiosken vil være åpen fra kl. 11:00-12:30 hver dag!


Påmeldingskjema finner her.


Eventuelle spørsmål sendes til larspetter@kvikhalden.no


0 Kommentar

I morgen starter Fredriksten Sparebank 1 Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Mai 2019

121 lag, over 200 kamper, masse smil, masse mål, i morgen starter endelig Fredriksten Sparebank 1 Cup

God planlegging
Fredriksten Sparebank 1 Cup sin arrangementkomité startet planleggingen allerede høsten 2018, og siden påmeldingen åpnet i november har man jobbet jevnt og trutt med arrangementet. Det har resultert i hele 121 lag, over 200 kamper, og klasser i alle aldersgruppene både på gutte- og jentesiden.

Kampprogram
Lørdagen vil bestå av de eldste barne i barnefotballen, og det vil være 2 9'r baner og 3 7'r baner med aktivetet på fra 09:00-19:00. Med andre ord blir første dagen en lang dag, hvor de eldste får spilt sine kamper. På søndagen kommer de minste barna til Strupe KG for å spille sine 3'r og 5'r kamper.  Mer informasjon og fullt kampoppsett finner du på www.fredrikstensparebank1cup.cups.nu 

Om du ønsker å se ekte fotballglede, ta turen innom Strupe KG ila helgen. Vell møtt!


0 Kommentar

Første cup for 2013-årgangen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Mar 2019

Klubbens G/J 2013 lag har i dag spilt sin første turnering noen sinne.

Helt siden september i fjor så har ca. 25 gutter og jenter født i 2013 trent regelmessig på Strupe.  Kombinasjonen «cowboy og indianer», krabbesisten», «hermegåsa», «spill 2 mot 2» og ikke minst masse avslutninger mot mål har gitt resultater!  I helgen deltok Kvik Halden FK med hele fem lag i Lervik IF Big Cup – og dette var den første turneringen for disse barna.  

Dette var en såkalt «3v3» cup – og det innebærer at alle barna får masse «touch» på ballen.  Glede og moro på banen resulterer alltid i masse scoringer – og det gjaldt også for denne herlige gjengen ikledd de legendariske røde og hvite stripete draktene for første gang!  Når man spiller kamp i Fredrikstad-området så er det en ære å bli kalt en «polkagris» - man vet jo at de er misunnelige på våre drakter!  

Dagens innsats vil garantert inspirere til ytterligere treninger og kamper; og «Fredriksten Cup» på Strupe er neste cup hvor den lokale fansen kan se disse unge håpefulle barna fra Kvik Halden FK.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline