Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Åpen påmelding til Tine Fotballskole 2019

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Mai 2019

Mandag 24.juni er vi i gang med årets fotballskole på Strupe. Selv med 250 plasser er det erfaringsmessig smart å melde seg på fort.

Utivdet fotballskole
2018-utgaven av Tine Fotballskole ble kåret til Østfolds beste Tine Fotballskole av NFF Østfold. Med dette friskt i minne ønsker vi å gi et enda bedre tilbud til barna. Derfor har vi bestemt oss for å utvide fotballenskolen med 1 dag. Dermed varer årets fotballskole fra mandag 24. til og med fredag 28. juni.

Påmeldingskjema finner her.


Tilsyn:
Tirsdag-fredag kan de som har bestilt tilsyn møte i 2. etasje på klubbhuset kl. 08:00. Tilsyn etter fotballskolen varer til kl. 16:00. Mandag er det ikke tilsyn før oppstart.

Mat:
Husk matpakke mandag-torsdag.
Hver deltaker får enten en banan eller et eple, samt drikke levert av Tine mandag-fredag .Fredag er det grilling av hamburgere. På tilsyn vil det være enkel brødmat før fotballskolen og frukt i etterkant.

Innhold
Alle dagene starter med felles samling i gress-skråningen mot Strupe Ungdomsskole kl. 10.00, før man deretter går til sitt alderstrinn å trener frem til kl. 12:00. Fra 12:00 til 12:30 er det lunsj, før man på ny trener frem til samling ny fellessamling kl. 13:55.

Aldersgrupper
Fotballskolen er for alle barn født i 2013 til og med 2007

Priser
Fotballskole: 1200,- (søskenmoderasjon 2 barn: 1800, 3 barn: 2400)
Tilsyn: 250,- 

Kiosken vil være åpen fra kl. 11:00-12:30 hver dag!


Påmeldingskjema finner her.


Eventuelle spørsmål sendes til larspetter@kvikhalden.no


0 Kommentar

I morgen starter Fredriksten Sparebank 1 Cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Mai 2019

121 lag, over 200 kamper, masse smil, masse mål, i morgen starter endelig Fredriksten Sparebank 1 Cup

God planlegging
Fredriksten Sparebank 1 Cup sin arrangementkomité startet planleggingen allerede høsten 2018, og siden påmeldingen åpnet i november har man jobbet jevnt og trutt med arrangementet. Det har resultert i hele 121 lag, over 200 kamper, og klasser i alle aldersgruppene både på gutte- og jentesiden.

Kampprogram
Lørdagen vil bestå av de eldste barne i barnefotballen, og det vil være 2 9'r baner og 3 7'r baner med aktivetet på fra 09:00-19:00. Med andre ord blir første dagen en lang dag, hvor de eldste får spilt sine kamper. På søndagen kommer de minste barna til Strupe KG for å spille sine 3'r og 5'r kamper.  Mer informasjon og fullt kampoppsett finner du på www.fredrikstensparebank1cup.cups.nu 

Om du ønsker å se ekte fotballglede, ta turen innom Strupe KG ila helgen. Vell møtt!


0 Kommentar

Første cup for 2013-årgangen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Mar 2019

Klubbens G/J 2013 lag har i dag spilt sin første turnering noen sinne.

Helt siden september i fjor så har ca. 25 gutter og jenter født i 2013 trent regelmessig på Strupe.  Kombinasjonen «cowboy og indianer», krabbesisten», «hermegåsa», «spill 2 mot 2» og ikke minst masse avslutninger mot mål har gitt resultater!  I helgen deltok Kvik Halden FK med hele fem lag i Lervik IF Big Cup – og dette var den første turneringen for disse barna.  

Dette var en såkalt «3v3» cup – og det innebærer at alle barna får masse «touch» på ballen.  Glede og moro på banen resulterer alltid i masse scoringer – og det gjaldt også for denne herlige gjengen ikledd de legendariske røde og hvite stripete draktene for første gang!  Når man spiller kamp i Fredrikstad-området så er det en ære å bli kalt en «polkagris» - man vet jo at de er misunnelige på våre drakter!  

Dagens innsats vil garantert inspirere til ytterligere treninger og kamper; og «Fredriksten Cup» på Strupe er neste cup hvor den lokale fansen kan se disse unge håpefulle barna fra Kvik Halden FK.


0 Kommentar

Vellykket "minileir" for G2009

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Mar 2019


Denne helgen (23.-24.mars) arrangerte Kvik gutter 2009 sin egen lille treningsleir. Denne ble gjennomført på Strupe med overnatting i FFO-bygget. 

Treningsleiren startet lørdag kl 14 med innlosjering, etterfulgt av spillermøte med fruktservering hvor lagregler, samhold, holdninger på feltet og taktikk med spilleforståelse ble diskutert og nedskrevet. 

Etter ca. 2 timer terping på feltet, ble en god varm dusj og pizza en en god overgang. Deretter fikk vi besøk av A-lagets egen Mathias Engebretsen, som fortalte om sin karriere og opplevelser som spiller. Forøvrig hans beste minne var cupseieren over Godset med Kvik for et par år siden. 

Kvelden ble avsluttet med film på lerret, EM-kvalik Spania-Norge, AirHockey, biljard, fusball, kort og sjakk. 

Gutta våkna tidlig søndag morgen klare til nye utfordringer. Etter frokost og nedrigging, var våre tre 7er lag klare til tre treningskamper. Her var Borgen og Berg 08 og 09 hyggelige sparringspartnere nå en måned før seriestart. Kvikgutta viste virkelig utbytte av lørdagsøkta og spilte tildels fantastisk fin fotball. 8 av 9 mulige seiere er mer en godkjent også resultatmessig. 

Hyggelig var det også at klubben stilte med åpen kiosk, som bidro med å skape en fin sosial ramme på hele arrangementet.  


0 Kommentar

Gjennomført grasrottrenerkurs del 1

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mar 2019

Klubben har som mål å bidra til å rekruttere og utvikle lokale trenere, og i går ble siste del av grasrottrenerkurs del 1 avsluttet på Strupe.

God oppslutning
Grasrottrenerkurs del 1 startet på søndag, og hele 13 deltagere var tilstede på kurset. Klubbens trenerveileder, Lars Petter Brevig, arrangerte kurset, som var gratis for trenere fra alle byens klubber. Svært gledelig var det å se at alle byens klubber var representert ved kurset, som bestod av én fra Idd SK, tre fra TTIF, 3 fra Berg IL og 6 fra Kvik Halden.

Fornøyd veileder
At det ble innført e-læringskurs i regi av NFF i fjor har bidratt til å senke terskelen for trenere til å melde seg på grasrottrenerkurs. "Det har vært to lærerike og givende samlinger med trenerne fra alle byens klubber. De har forberedt seg godt gjennom e-læringskurset før og mellom samlingene, som har bidratt til gode faglige diskusjoner på samlingene. I tillegg har de vist læringsvilje og gjennomført gode praksisøkter."


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline