Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Nå kan du søke plass på FFO-Akademi!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Jun 2020

Torsdag 6.8 starter FFO-Akademiet opp, og allerede nå kan du sikre deg plass.

Ny mulighet for 3. og 4. klasse
FFO-Akademi er en versjon av Halden Akademiet for barn i 3. og 4. klasse. For barn som allerede går på FFO er det ingen forskjell fra dagens tilbud, men fra august vil det være mulig for barn i 3. og 4. klasse å gå på FFO Akademiet, som da er kun en dag i uken. Barna hentes sammen med de andre barna som går på FFO, før de gjør lekser og spiser mat sammen. Deretter vil alle som går i 3. og 4. klasse ha teoretisk gjennomgang av treningsøkten, før treningen praktiseres ute. Etter gjennomført treningsøkt vil evaluering av treningsøkten gjennomføres.

Ekstra økt
For at treningsøkten skal gi best mulig utbytte ønsker vi at barna som deltar på FFO-Akademiet ikke hentes før treningen er ferdig. Det vil si at de ikke blir hentet før 16.00. FFO-Akademiet er lagt til torsdager, da dette er en dag det ikke spilles 5'r kamper. Det betyr i tillegg at når nye treningstider kommer vil klubben legge opp slik at barna ikke har trening samme dag som FFO-Akademi.

Praktisk informasjon
Hvem: Gutter og jenter født 2011 og 2012
Pris: 900,-
Når: Hver torsdag fra 6.8

Påmelding gjør man via FFO sitt innmeldingsskjema (nederst på siden) - det finner du her


Husk også Camp FFO-Akademi i uke 27. Les mer her


0 Kommentar

FFO Akademi - treningscamp og nytt 1. dagers tilbud

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Mai 2020

I løpet av uke 27 gjennomføres Camp FFO Akademi for første gang, samtidig lanseres FFO Akademiet fra august

Ny mulighet for 3. og 4. klasse
FFO Akademiet er en versjon av Halden Akademiet for barn i 3. og 4. klasse. For barn som allerede går på FFO er det ingen forskjell fra dagens tilbud, men fra august vil det være mulig for barn i 3. og 4. klasse å gå på FFO Akademiet, som da er kun en dag i uken. Fra august av vil barna hentes sammen med de andre barna som går på FFO, og gjøre lekser og spise mat sammen. Deretter vil alle som går i 3. og 4. klasse ha teoretisk gjennomgang av treningsøkten, før treningen praktiseres ute. Etter gjennomført treningsøkt vil evaluering av treningsøkten gjennomføres.

Sparkes i gang med Camp
Camp FFO Akademi gjennomføres i uke 27, og består av tre dager med trening. I tillegg til trening vil det serveres enkel mat. Camp FFO Akademi blir dermed introduksjon til FFO Akademi som starter opp fra August av. Dette gir en unik mulighet til å prøve ut gjennom tre gode treningsøkter før man bestemmer seg.

Praktisk informasjon
Hvem: Gutter og jenter født 2011 og 2012
Når: 1. juli - 3. juli
Hvor: Strupe Kunstgress
Tid: 14.00-16.10
Antall plasser: 45 (40 utespillere og 5 keepere)
Pris: 650,-

Påmelding gjøre via Kvik Halden FK appen, der man under "butikk" finner Camp FFO Akademi. Med kun 45 plasser er det førstemann til mølla som gjelder.


0 Kommentar

Tine Fotballskole utsettes til høstferien

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mai 2020

På grunn av dagens retningslinjer i forhold til ansamling av mennesker og minimum 1 meter mellom alle spillere utsettes Tine Fotballskole til høstferien

Årlang tradisjon
Tine Fotballskole har vært en årlang tradisjon i klubben, og det er derfor trist å måtte flytte fotballskolen til høstferien. Første uken i sommerferien har alltid vært Tine Fotballskole for fotballbarna i byen, men slik blir det dessverre ikke i år. "Vi har sett på alle muligheter i forhold til å få gjennomført fotballskolen som normalt, men med dagens retningslinjer vil det ikke være gjennomførbart," sier LarsPetter Brevig som er medansvarlig for fotballskolen.

Håper å gjennomføre som normalt
Forhåpentligvis fortsetter smitten og gå ned i landet, og at vi kan gjennomføre en normal fotballskole i høstferien. Vi krysser derfor fingrene, og håper at vi kan tilby 200 plasser som normalt. Mer informasjon om tider og antall plasser kommer etter sommeren.


0 Kommentar

Halden Akademiet starter opp igjen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Mai 2020

Siden all fotballaktivitet ble avlyst den 13. mars har Halden Akademiet hatt pause, men nå er vi snart i gang igjen!

3 dager igjen
Halden Akademiet har måtte vente lenger enn den organiserte treningsaktiviteten i klubben. Dette skyldes kravene om antall voksenpersoner per barn. Tidligere var dette 1 voksen per 4 barn, mens nå kan man trene i grupper på 20. Dette innebærer at Halden Akademiet lar seg gjennomføre, og nå er det kun 3 dager igjen til første trening.

Annerledes treninger
Vanligvis trener Halden Akademiet etter skoletid på fredager, men ettersom noen av skolene nå går lengre på skolen har treningene blitt flyttet til lørdager. I tillegg blir det uten mingling og matservering på klubbhuset. Istedenfor blir det oppmøte ute, og gjennomgang av treningsøkten før man starter selve økten. Øktene skal foregå med 1 metersavstand, og derfor blir det ingen trening med kontakt. Etter endt økt vil alle deltagerne få med seg en banan og en energibar for å starte restutisjonen raskest mulig.

Få ledige plasser
Siden oppstart i 2019 har Halden Akademiet blitt svært populært, og i skrivende stund er det kun 5 ledige plasser på Halden Akademiet. Fra høsten av forsvinner tilbudet til 2007-årgangen, mens 2010-årgangen kan starte. Allerede har flere spillere i 2010 søkt, og derfor er det også begrenset med plasser fra høsten av.

Ved spørsmål om Halden Akademiet kontakt:
Lars Petter Brevig
larspetter@kvikhalden.no


Mer informasjon om Halden Akademiet finner du her


0 Kommentar

Remmen cup 2020 - takk til alle!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Mar 2020

Remmen Cup ble i helgen gjennomført med 80 lag i aksjon. Hele 123 kamper ble spilt og vi hadde for første gang tre spillenormer i 3vs3, 7er med vant og 5er med vant.

Cupen ble ganske fort fulltegnet og de ansvarlige på Kvik Halden sin 2011 årgang kan melde om en meget bra gjennomført helg, der mange dugnadstimer ble lagt ned av årgangene 2011, 2012 og 2013.

På banen meldes det om mye fotballglede blant barna, fornøyde trenere/lagledere og generelt bra flyt i hele kamparrangementet.  

Tusen takk for innsatsen til alle frivillige og takk til alle lag som deltok. Vi håper vi ser  dere igjen neste år! 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline