Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Åpen påmelding til Tine Fotballskole 2021

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Mai 2021

Med lysere tider i møte åpnes det nå for påmelding til Tine Fotballskole mandag 21. - fredag 25. juni. Foto: Halden Arbeiderblad

Fullverdig tilbud
2018-utgaven av Tine Fotballskole ble kåret til Østfolds beste Tine Fotballskole av NFF Østfold. I etterkant av dette ble det i 2019 utvidet til å bli en fotballskole over 5 dager. Det ble gjennomført med stor suksess, men dessverre lot det seg ikke gjennomføre i fjor. Nå ser ting mye lysere ut, og dermed satser vi alt på å få gjennomført årets Tine Fotballskole. Påmelding til fotballskolen gjøres via Kvik Halden FK appen. Den kan lastes ned på apple store eller google play.


NB: Om arrangementet ikke lar seg gjennomføre pga smittevernsregler vil påmeldingsavgiften refunderes i sin helhet.


Påmelding gjør du i Kvik Halden FK appen


Tilsyn:
Tirsdag-fredag kan de som har bestilt tilsyn møte på FFO kl. 08:00. Tilsyn etter fotballskolen varer til kl. 16:00. Mandag er det ikke tilsyn før oppstart.

Mat:
Husk matpakke mandag-torsdag.
Hver deltaker får enten en banan eller et eple, samt drikke levert av Tine mandag-fredag .Fredag er det grilling av hamburgere. På tilsyn vil det være enkel brødmat før fotballskolen og frukt i etterkant.

Innhold
Første dag samles alle i gressbakken (merk at man holder god avstand rundt seg) mot Strupe Ungdomsskole kl. 10.00, før man deretter går til sitt alderstrinn å trener frem til kl. 12:00. Fra 12:00 til 12:30 er det lunsj, før man på ny trener frem til dagens avsluttes 14.00. Fra tirsdag og ut møter man direkte der man holder til.

Aldersgrupper
Fotballskolen er for alle barn født i 2015 til og med 2009

Priser
Fotballskole: 1200,- (søskenmoderasjon 2 barn: 1800, 3 barn: 2400)
Tilsyn: 250,- 

Om det er tillatt vil kiosken vil være åpen fra kl. 11:00-12:30 hver dag!

Påmelding gjør du i Kvik Halden FK appen


Eventuelle spørsmål sendes til larspetter@kvikhalden.no


0 Kommentar

Oppstart 2016-årgangen - vil du bidra rundt laget?

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Apr 2021

2016-årgangen er endelig gamle nok til å starte på fotball i klubben, og allerede i slutten av mai sparkes første trening i gang.

For gutter og jenter
2016-årgangen startes opp, og det første året med fotball i Kvik Halden FK spiller guttene og jentene sammen. I forbindelse med oppstart av en ny årgang er vi avhengig av frivillige foreldre som har lyst til å bidra rundt laget. I førsteomgang trenger vi både trenere og lagledere, og vi har plass til alle som vil hjelpe til. For å gjøre oppstarten best mulig ønsker klubben et møte med de som har lyst til å bidra som trenere. I tillegg bistår klubben med alt av utstyr, og har veiledere på plass fra oppstarten av. Vi håper dette gjør at flere foreldre synes terskelen er lav for å være med å bidra.

For å gi et best mulig tilbud til barna er vi avhengig av at foreldre bidrar som trenere og lagledere. Vi håper derfor mange er engasjert og har lyst til å bidra.

Møte i uke 18, oppstart i slutten av mai
De foreldrene som har lyst til å bidra rundt laget kan sende epost til larspetter@kvikhalden.no
. Deretter vil de bli kalt inn på et møte i uke 18, hvor oppstarten klargjøres. Spørsmål i forbindelse med oppstart rettes til sportssjef Jørgen la Cour på jorgen@kvikhalden.no


0 Kommentar

Nå kan du søke plass på FFO-Akademi!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Jun 2020

Torsdag 6.8 starter FFO-Akademiet opp, og allerede nå kan du sikre deg plass.

Ny mulighet for 3. og 4. klasse
FFO-Akademi er en versjon av Halden Akademiet for barn i 3. og 4. klasse. For barn som allerede går på FFO er det ingen forskjell fra dagens tilbud, men fra august vil det være mulig for barn i 3. og 4. klasse å gå på FFO Akademiet, som da er kun en dag i uken. Barna hentes sammen med de andre barna som går på FFO, før de gjør lekser og spiser mat sammen. Deretter vil alle som går i 3. og 4. klasse ha teoretisk gjennomgang av treningsøkten, før treningen praktiseres ute. Etter gjennomført treningsøkt vil evaluering av treningsøkten gjennomføres.

Ekstra økt
For at treningsøkten skal gi best mulig utbytte ønsker vi at barna som deltar på FFO-Akademiet ikke hentes før treningen er ferdig. Det vil si at de ikke blir hentet før 16.00. FFO-Akademiet er lagt til torsdager, da dette er en dag det ikke spilles 5'r kamper. Det betyr i tillegg at når nye treningstider kommer vil klubben legge opp slik at barna ikke har trening samme dag som FFO-Akademi.

Praktisk informasjon
Hvem: Gutter og jenter født 2011 og 2012
Pris: 900,-
Når: Hver torsdag fra 6.8

Påmelding gjør man via FFO sitt innmeldingsskjema (nederst på siden) - det finner du her


Husk også Camp FFO-Akademi i uke 27. Les mer her


0 Kommentar

FFO Akademi - treningscamp og nytt 1. dagers tilbud

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Mai 2020

I løpet av uke 27 gjennomføres Camp FFO Akademi for første gang, samtidig lanseres FFO Akademiet fra august

Ny mulighet for 3. og 4. klasse
FFO Akademiet er en versjon av Halden Akademiet for barn i 3. og 4. klasse. For barn som allerede går på FFO er det ingen forskjell fra dagens tilbud, men fra august vil det være mulig for barn i 3. og 4. klasse å gå på FFO Akademiet, som da er kun en dag i uken. Fra august av vil barna hentes sammen med de andre barna som går på FFO, og gjøre lekser og spise mat sammen. Deretter vil alle som går i 3. og 4. klasse ha teoretisk gjennomgang av treningsøkten, før treningen praktiseres ute. Etter gjennomført treningsøkt vil evaluering av treningsøkten gjennomføres.

Sparkes i gang med Camp
Camp FFO Akademi gjennomføres i uke 27, og består av tre dager med trening. I tillegg til trening vil det serveres enkel mat. Camp FFO Akademi blir dermed introduksjon til FFO Akademi som starter opp fra August av. Dette gir en unik mulighet til å prøve ut gjennom tre gode treningsøkter før man bestemmer seg.

Praktisk informasjon
Hvem: Gutter og jenter født 2011 og 2012
Når: 1. juli - 3. juli
Hvor: Strupe Kunstgress
Tid: 14.00-16.10
Antall plasser: 45 (40 utespillere og 5 keepere)
Pris: 650,-

Påmelding gjøre via Kvik Halden FK appen, der man under "butikk" finner Camp FFO Akademi. Med kun 45 plasser er det førstemann til mølla som gjelder.


0 Kommentar

Tine Fotballskole utsettes til høstferien

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mai 2020

På grunn av dagens retningslinjer i forhold til ansamling av mennesker og minimum 1 meter mellom alle spillere utsettes Tine Fotballskole til høstferien

Årlang tradisjon
Tine Fotballskole har vært en årlang tradisjon i klubben, og det er derfor trist å måtte flytte fotballskolen til høstferien. Første uken i sommerferien har alltid vært Tine Fotballskole for fotballbarna i byen, men slik blir det dessverre ikke i år. "Vi har sett på alle muligheter i forhold til å få gjennomført fotballskolen som normalt, men med dagens retningslinjer vil det ikke være gjennomførbart," sier LarsPetter Brevig som er medansvarlig for fotballskolen.

Håper å gjennomføre som normalt
Forhåpentligvis fortsetter smitten og gå ned i landet, og at vi kan gjennomføre en normal fotballskole i høstferien. Vi krysser derfor fingrene, og håper at vi kan tilby 200 plasser som normalt. Mer informasjon om tider og antall plasser kommer etter sommeren.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline