Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Nyttig gjennomkjøring til tross for tap

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Mar 2020

Foto: Benedicte GrødemEn scoring helt i starten og en helt i slutten av første omgang var nok til at Bærum SK gikk seirende ut av lørdagens treningskamp på Strupe.

Den første av to av helgens kamper for A-troppen ble spilt lørdag. Trener Kent Bergersen ønsker fortsatt å matche hele troppen og dermed holde liv i kampen om plassene på laget. Lørdagens motstander Bærum kom best i gang på Strupe og tok en tidlig ledelse etter en dødball. Kampbildet i første omgang var at begge lagene gjorde en del feil og det ble vist lite finspill på Strupe kunstgress. Gjestene scoret sitt andre mål for dagen rett før pause og gikk i garderoben med 2-0 ledelse.

Andre omgang ble det foretatt en del bytter på begge lag. En omgang der Bærum skapte mest de første 30 min av omgangen og der de kunne ha økt ledelsen. Hjemmelaget på sin side kom sterkt tilbake på slutten og kunne ved noen anledninger pyntet på resultatet. Når det ikke skjedde så endte det hele med 2-0 sier til Bærum SK.

I dagens kamp fikk mange av spillere mye nyttig kamptrening mot en god motstander fra 2.div.  Spillere som så sent som i fjor høst spilte mer eller mindre kun 4.div., fikk i dag testet seg mot et motstanderlag som ikke ga noe gratis. Meget nyttig referanse og god gjennomkjøring for våre yngste spillere.

Ny kamp på søndag. Da skal vi til Uddevalla og møte Superettan laget Ljungskile SK. Avspark på Rimnersvallen kl. 1300.

Kampfakta:

Treningskamp:

Strupe kunstgress

Kvik Halden FK-Bærum 0-2(0-2)

Mål:

0-1 Slemdal 2.min

0-2 Kaasa 43.min

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Filip Westgaard (Trim Shabi), Marcus Sjømo-Eriksson, Jakob Madsen Lund (Niklas Fjellstad), Alexander Nadolski (Albert Makiadi), Nikolai Kynningsrud (Mathias Engebretsen), Deni Hasanagic (Besfort Shala), Marcus Moberg (Kevin Krantz), Eirik Horvath, Peder Nomell (Bradley Meledje), Uranik Seferi.


0 Kommentar

Ny helg, ny dobbeltkamp for a-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mar 2020

Forrige helg spilte a-laget kamp mot både Asker og Østsiden, denne helgen venter Bærum og Ljungskile

Tøff matching
Så langt i vinter har hele troppen fått rikelig med spilletid, og med nok en dobbelkamp er det duket for at alle får spille mye igjen. Forskjellen fra forrige helg er at denne helgen er kampene fordelt på lørdag og søndag. Lørdag kl. 13.00 er Bærum gjester på Strupe Kunstgress, men søndag reiser a-laget til Uddevalla for å spille mot Ljungskile kl. 13.00.

Viktighet av dobbeltkamp
Hovedtrener, Kent Bergersen, er fornøyd med nok en helg med dobbeltkamper, og sier følgende i forkant av kampene: "Tanken med dobbelkamp er at alle spillerne i troppen skal få god matching og mye spilletid. Flere spillere vil bli involvert i begge kampene, da vi ikke har nok spillere til å stille to forskjellige lag, som vi gjorde forrige helg.

Uaktuelle til helgens kamper er spissduoen Berglund og Lundblad Næsheim, og det er usikkerhet med stopperduoen Strømsborg og Fjellstad. To gode motstandere i Bærum på Strupe lørdag og Ljungskile i Uddevalla på søndag gjør at vi får en veldig utbyttelsesfull helg hvor vi får sett alle spillerne, og hvor vi får øvd på forskjellige ting som vi trener på i hverdagen."


Åpen kiosk
Til morgendagens kamp på Strupe vil kiosken være åpen, og dermed er det ingen grunn til å bli hjemme i sofaen. 


0 Kommentar

Sen scoring reddet seieren

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Feb 2020

Peder Nomell's overtidsscoring reddet seieren for Haldenserne - i en kamp de var klart best.

Kontrollert start
Kampen starten i et relativt lavt tempo, og haldenserne kontrollerte kampen fra start av. Et godt banespill, anført av en bevegelig midtbanetrio bidro til å kontrollere kampen. Mathias Engebretsen var nærme scoring på et skudd, mens Ole Strømsborg ble stoppet på streken etter en corner.

Målkåt Westgaard
Björn Berglund misset på en kjempemulighet, før Filip Westgaard scoret igjen. Albert Makiadi avanserte på venstresiden, og hans innlegg gikk gjennom hele feltet og traff Filip på bakerste stolpe. Filip skjøt via et bein, og mellom beina på keeperen. Forøvrig Filip sitt tredje mål på like mange treningskamper. De store sjansene uteble resten av omgangen, men Haldenserene var det førende laget.

Leken Makiadi
Albert Makiadi var en offensiv trussel hele kampen, og flere ganger ble det farlige situasjer ut av hans innlegg. I 2. omgang var han også nær scoring, men avslutningen gikk i tverrligeren. Både Oscar Lopez Borgersen og Marcus Moberg kunne og burde ha scoret, men på sin første sjanse scoret Fram Larvik etter 90 minutter.

Avgjorde på overtid
Dermed så det ut til bli uavgjort, men Albert Makiadi gikk rett i angrep fra avspark og leverte en godt innlegg. Peder Nomell ble stoppet i første omgang, men Deniz Kaili plukket opp ballen og slo inn på ny. Der dukket Moberg opp, men headingen gikk rett på keeper. Heldigivis reagerte Nomell raskest, og returen ble satt i mål.

Alt i alt en god gjennomkjøring for Haldenserne, i en kamp der mange spillere leverte gode prestasjoner.

Kampfakta:

Treningskamp:
Kvik Halden – Fram Larvik 2–1 (1–0)
Østfoldhallen
Kviks lag: Thomas Johansen, Ole Strømsborg (Deniz Kaili), Dardan Sæter-Mehmeti (Marcus Moberg), Jakob Madsen Lund, Filip Westgaard (Trim Shabi), Deni Hasanagic, Mathias Engebretsen (Niklas Fjellstad), Oscar Lopez Borgersen (Nikolai Kynningsrud), Albert Makiadi, Kevin Krans (Uranik Seferi), Björn Berglund (Peder Nomell)
0 Kommentar

Sjette strake seier og 3 nye poeng!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Okt 2019

A-laget tok sin sjette strake seier når de lørdag beseiret Byåsen IL på Halden stadion. Haldenserne overtok dermed tabelltoppen og sendte med lørdagens seier, bortelaget ned fra PostNord ligaen.

Før kampen startet hadde vi en markering av vår kaptein Dardan Sæter-Mehmeti som spilte sin kamp nr. 300 i oppgjøret mot Byåsen. Styreleder Bjørn Brevig overrakte blomst og A-lags trøye med tallet 300 bak på drakten. Gratulerer Dardan!

Kampen startet som forventet med jagende bortelag som kom til Halden for å vinne og dermed fortsatt ha mulighet til å holde plassen i Postnord ligaen. Hjemmelaget begynte å produsere sjanser fra start av og allerede etter åtte minutter var Chaib farlig frempå der innlegget hans burde fått en bedre skjebne. Bare ti minutter senere sendte samme mann hjemmelaget i ledelse med 1-0 scoring. Byåsen svarte nesten umiddelbart med en scoring i det 23.min av Oblech som headet ballen i mål bak en sjanseløs Paulmin.

Resten av omgangen var spill på bortelagets banehalvdel hvor hjemmelaget hadde mye ball, men hvor vi slet litt med kombinasjonspillet i etterkant av målet. Dette bedret seg noe og hjemmelaget kunne og burde tatt ledelsen på nytt ved Chaib etter en perfekt kontring der han ble satt opp av Krans. Avslutningen til Chaib var for svak.

Skår i gleden i første omgang var skaden til Westgaard, som fikk seg et kraftig trykk i ankelen i en situasjon der bortelaget var meget heldige med å kunne fortsette med 11 mann på banen.

Andre omgang ble en filstendig dominans fra hjemmelaget sin side. Et bortelag som hadde mer enn nok med å forsvare seg var meget heldige at Agu sin heading "bare" smalt i tvarligger bare minutter ut i omgangen. 

I det 63. min tok hjemmelaget på nytt ledelsen etter en dødball som Hasanagic headet i mål og jubelen sto i taket på Halden stadion. Noen minutter senere var Chaib frempå igjen der han med en Zlatan-finte sendte en Byåsen spiller ut på løpebanen, avslutningen hans smalt i stolpen.

Hjemmelaget fortsatte med å ha ballen mye uten de helt store sjanser helt frem til det 84. minutt når Agu på nytt fikk en sjanse på corner. Denne gangen headet han ballen i stolpen. Bare minutter senere kunne Makiadi punktert kampen når hans soloprestasjon endte med et skudd like utenfor.

Det måtte to "unggutter" til for å sette spikeren i kisten. Peder Nomell dro med seg ballen fint forbi to av Byåsen spillere og satte Dagur i en god posisjon. Avslutningen til Dagur trillet forbi keeperen til Byåsen og kampen var punktert.

Tre nye poeng til hjemmelaget og tabelltopp før Blink møter FFK på søndag.

Med lørdagens seier har hjemmelaget kvalik. billetten langt ned i lommen. En Blink seier eller uavgjort i søndagens kamp mot FFK vil sikre minst kvalik plass for haldenserne.

Takk til Comet Elite og HTH for at de ville dele denne dagen med oss. Vi håper at dere likte opplegget både før kampen og i pausen.

KAMPFAKTA:

Halden stadion:

Kvik Halden-Byåsen 3-1 (1-1)

1-0 Youssef Chaib (18) 

1-1 Agwa Oblech (23)

2-1 Deni Hasanagic (63)

3-1 Dagur Dan Thorhallsson (90)

Gult kort: Peder Nomell, Kvik. 

Tilskuere: 734

Kvik Halden FK: David Paulmin, Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Filip Westgaard (Chinonso Agu), Deni Hasanagic, Dagur Dan Thorhallsson, Kevin Krans, Albert Makiadi, Youssef Chaib (Mathias Engebretsen), Björn Berglund (Peder Nomell).


0 Kommentar

Sterk seier i Egersund!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Okt 2019

A-laget dro for første gang denne sesongen dagen før kamp. Laget trente tidlig lørdag morgen, og deretter satt gutta seg i bussen på vei til Egersund. Dette var en meget fin og sosial tur, der spillerne hadde det hyggelig sammen.

Laget bodde på Moi hotell, cirka 1 time fra Egersund. Årsaken til dette var at det ble arrangert Oktober-fest i byen og dermed var det dårlig med hotellmuligheter i byen. Det var stor spenning før kampen. Vi visste at Egersunds var et godt hjemmelag som scoret mye mål og slapp inn svært lite i kampene hittil.

Når kampen var i gang fikk vi se en svak førsteomgang. En rotete omgang hvor balltapene florerte fra begge lag men, med to fantastiske prestasjoner av vår eminente franskmann Albert Makiadi, og Fredrikstads store sønn, Youssef Chaib, stod det allikevel  pause. 

Andreomgangen ble helt annerledes, og vi er det førende laget og skaper flere store sjanser. Vi kan øke både til 3 og 4-0 før Egersunds får sin største sjanse når deres storscorer Naglestad smeller ballen knallhardt i tverrligger. 

Denne omgangen er muligens noe av det bedre vi har prestert i år tatt i betraktning at motstanderen er Egersunds og vi spiller på bortebane. Det hele toppes med fantastisk scoring av Youssef Chaib et kvarter før slutt. Youssef setter på en meget vakkert vis et frispark nærmest helt opp i krysset bak en sjanseløs keeper i Egersunds målet. Dermed ender det hele med komfortabel seier i årets siste langtur.

Kampfakta

Egersunds IK–Kvik Halden 0–3 (0–2)

0–1 Albert Makiadi (28)

0–2 Youssef Chaib (34)

0–3 Chaib (76)

Tilskuere: 443

Gult kort: Dagur Dan Thorhallsson, Kevin Krans, Kvik Halden FK

Kvik Halden FK: David Paulmin, Ole Strømsborg (Peder Nomell 87.), Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Albert Makiadi, Dagur Dan Thorhallsson, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen (Kevin Krans 20.), Deni Hasanagic, Björn Berglund Chinonso Agu 73.), Youssef Chaib.
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline