Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før kampen: Kjelsås - Kvik Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Sep 2020


Foto: Halden Arbeiderblad

Lørdagens kamp mot Kjelsås på Grefsen blir en bra utfordring for A-laget i kampen om de to øverste plassene i avdelingen. Grefsen har ikke vært noe lykkebane for haldenserne.


Kjelsås har muligens underprestert noe hittil i år. Etter en meget god sesong i fjor var det ventet at laget skulle spille en større rolle i opprykkskampen. Klubben fra Oslos tak har klart å beholde nesten alle som var viktige forrige sesong, med unntak av blant annet kreative og gode Magnus Aasarød. Har til gjengjeld supplert med flere gode spillere gjennom vinteren og bare dager før lørdagens kamp har de hentet inn to nye forsterkninger i Erik Rosland fra Ull/Kisa og Fredrik Stokke fra Oppsal.

Hjemme på Grefsen har Kjelsås alltid gått for å være gode og en hard nøtt å knekke. Slik blir det i lørdagens kamp, hvor det ventes en tett og jevnt oppgjør. Hjemmelaget kjemper om å komme med i sluttspillet mens bortelaget ønsker å skaffe seg best mulig utgangspunkt før sluttspillet med flest mulig poeng på konto.

Vi på vår side har hatt en utfordrende treningsuke med en del rusk i maskineriet. En del småskader og noe mer alvorlige skader har forstyrret forberedelsene noe til lørdagens kamp. Trener Kent Bergersen må regne med å "stokke" litt om på laget foran oppgjøret i Oslo hvor det er ventet at flere av nøkkelspillere må stå over. 

Når noen spillere er ute så gir det muligheter til andre å vise seg frem. Med en stor stall så skal vi greie å stable på plass et godt lag som skal gi Kjelsås kamp om poengene der bl.a. nykomlingen Simon Colina er med i troppen.

Avspark er kl. 1600 og kampen han du se på HAtv.


0 Kommentar

Krigekamp endte med seier

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Sep 2020


Foto: Halden Arbeiderblad

I en jevn og tett oppgjør på Rødsjordet lørdag ettermiddag var det hjemmelaget som tilslutt fikk ballen i mål og sørget dermed for at alle poengene ble igjen i Halden.


Det hele startet og utartet seg som forventet. Et Mosse lag som presset høyt og som kom til kampen med mer energi og "trøkk" enn det vi har blitt vitne til hittil i sesongen. For hjemmelaget sin del handlet det om å komme seg gjennom på sidene og ha den nødvendige roen med ballen. Hjemmelaget skapte en halvsjanse allerede etter ett minutt etter corner som Patrick headet på utsiden. Derfra og frem til ca. 30 min skjedde det ingenting. Det ble en ren krigekamp hvor ingen av lag greide å skape noe som helst. Et gjennomspill av Moberg til Krantz kunne endt i noe mer enn et skudd som gikk et stykke over mål.

Moss fikk sin første sjanse i kampen etter 35. spilte minutter på et skudd like utenfor 16m som Paulmin måtte strekke seg lang etter for å redde. 

Andre omgang fortsatte i samme spor dog med en del bedre bortelag innledningsvis. De vant de fleste andreballer og fikk stresset hjemmelaget til enkle feil som kunne endt i større sjanser. Noe måtte gjøres og midtveis inn i omgangen foretok hjemmelaget to bytter og gikk over i en 343 formasjon noe som ga litt mer "ro" over spillet. 

I det vi passerte 80.spilte minutter kom debutanten Marius Eriksen seg fint forbi på sin venstreside. Hans innlegg fant pannebrasken til Kevin Krantz som stanget oss i 1-0 ledelse til stort jubel på stadion. Moss svarte umiddelbart når Øystein Vestvatn skjøt ballen i stolpen bak en utspilt Paulmin. 

Flere sjanser ble det ikke og dermed kunne hjemmelaget innkassere ny seier og tre nye poeng i kampen om en kvalikplass til Obosligaen. 


Kampfakta

2. divisjon avd. 1:

Halden stadion:

Kvik-Moss 1-0 (0-0)

1-0 Kevin Krantz (80)

Rødt kort: Momodou Sanneh, Moss

Gult kort: Jakob Madsen Lund, Björn Berglund, Filip Westgaard, Kvik

Tilskuere: 200

Kvik Halden FK: David Paulmin, Jakob Madsen Lund, Patrick Alfei Sæbø, Ole Strømsborg, Marcus Moberg (Mathias Engebretsen), Filip Westgaard, Oscar Lopez Borgersen, Deni Hasanagic (Marius Aamodt Eriksen), Kevins Krantz, Øystein Lundblad Næsheim (Peder Nomell), Björn Berglund (Sullivan Zachary Lakhamy


0 Kommentar

Før Kvik Halden - Moss

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Sep 2020


Foto: Halden Arbeiderblad

Ny seriekamp venter på oss og denne gangen skal vi måle kreftene mot "kråkene" fra Moss. Lørdagens kamp blir et oppgjør mellom lag som har spilt noen jevne kamper de siste årene.

Moss er helt sikkert ikke fornøyde med sesongen hittil og har plukket lite poeng. Mange jevne kamper har endt med tap for de gule og svarte. På Halden stadion har de en tendens til å heve spillet sitt og det er ingen enkel kamp som venter oss lørdag. 

Begge lag har flere spillere ute med skade og det ventes at begge lags trenere må gjøre noen endringer i sine start 11er.

Vi har tatt en prat med Marcus Moberg som viser god form om dagen og er i en utfordrerposisjon med tanke på en startplass til lørdagens oppgjør:

Hvordan står det til med Marcus Moberg?

- Står bra til med meg om dagen. Kjenner at formen er bra og treningene flyter godt. Vi har en fin treningsgruppe som trives godt i lag, i tillegg til at vi jobber hardt sammen.

Hva kan vi vente oss av lørdagens kamp? 

- Jeg tror kampen mot Moss blir en tøff kamp, selv om vi må tåle å være favoritter. Vi spilte uavgjort mot de hjemme i fjor og tapte fortjent mot de en treningskamp i vinter, så det blir helt sikkert en tett og jevn kamp. Forhåpentligvis drar vi det lengste strået slik at alle 3 poengene blir værende i Halden. 

Marcus, den nye goalgetteren på laget. Funnet vei til nettmaskene nå?

- Ja, det er alltid gøy med mål. Og det bygger jo også selvtillit. Jeg har hatt litt stang ut tidligere, så det var ekstra deilig å se den forrige gå stang inn istedenfor. Jeg synes det var på tide å få meg noen mål og nå har jeg to mål på de siste to kampene, så vi får håpe det er en slags ketsjup-effekt. 

Ser vi Marcus fra start i morgen?

- Jeg håper selvfølgelig å få muligheten fra start i morgen, og kjenner meg klar til å bidra hvis jeg får sjansen. Så får vi håpe på stang inn også i morgen.

Vi takker Moberg for praten og ønsker lykke til med kampen som starter kl.1600 lørdag. Det er fortsatt mulig å kjøpe billetter. Last ned Kvik Halden FK appen og kjøp billetter til morgendagens kamp. 


0 Kommentar

Før Kvik Halden - Senja

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Sep 2020


Foto: Daniel Austrheim

Etter en tung kamp forrige søndag i nord mot Alta, er det ny kamp som står for dør. Denne gangen er det Senja som gjester Halden stadion til den niende runden i PostNord ligaen.


Fire mål i sekken og knapt skapt en målsjans var fasiten etter kampen i Alta. En blek forestilling kan en forbedre kun ved å vise seg fra en bedre side i neste kamp. A-lag herrer møter Senja til seriekamp på stadion lørdag kl.1330. 

Vi har i forbindelse med kampen mot Senja stilt noen spørsmål til kapteinen Dardan Sæter-Mehmeti og trener Kent Bergersen om hvordan han ser på lørdagens motstander.

Dardan, hvordan har det vært etter tapet mot Alta?

- Det har vært tungt. Vi er en prestasjonsgruppe og lever av prestasjonene fra sist kamp. Det er mye enklere å gå inn i en ny uke med seier, såpass ærlig må jeg være. Men vi skal opp igjen og forbedre prestasjonen fra forrige helg! 

Hvordan har treningsuken vært?

- Vi har brukt denne uken godt. Vi starter alltid uken  med analyse av forrige kamp og «blir ferdig» med den. Videre denne uka har vi jobbet med situasjoner/deler vi trenger å forbedre i vårt spill. De siste dagene har vi forberedt oss litt på Senja. 

Hva kan vi forvente oss av Senja?

- Senja er et godt lag som spiller 4-3-3/4-5-1. De er aggressive og liker å presse høyt. Kenta har sett dem noen kamper i år, og sier de har fortjent mer enn de 6 poengene de har hittil. Vi forventer oss jevn og tøff kamp. Vi må ta tak, stå opp i duellspillet i begge bokser, spille vårt spill og kjempe til oss 3 nye poeng på hjemmebane.

Trener Kent Bergersen sier følgende foran lørdagens kamp:

Hvordan har det vært etter tapet mot Alta?

- Det ble en stygg smell forrige helg mot Alta, som kom av en miks av at Alta var gode, og vi svake, også kan man alltids stille seg spørsmålet om det var Alta som gjorde oss svake?? Det er alltid sånn i fotball at det er spill/motspill som er avgjørende for kampresultat.

Hvordan har uken blitt brukt inn mot kampen mot Senja og hva vet vi om de?

- Vi kvittet oss med tapet for Alta på mandag med en grundig videogjennomgang, og har etter det hatt fokus på neste oppgave, som er Senja hjemme. De har fått dårlig betalt i form av poeng så langt. Senja har tatt kun 6 poeng hvor de også har blitt trukket ett poeng for ikke og fulgt den økonomiske handlingsplanen til NFF. På banen er Senja veldig like Alta i måten de spiller på, så får vi se om vi fikser det bedre denne gangen.

Vi har brukt uka på å få orden på boksspillet vårt defensivt, og valg ift. hvor det er rom offensivt. 

Et par ord om sesongen hittil?

- Vi må opp på hesten igjen, og komme tilbake på vinnersporet igjen. Det gjenstår 5 kamper av grunnspillet, 3 av dem er hjemme, så mulighetene til fortsatt å henge med i toppsjiktet er der. Så langt har vi gjort en sesong over forventning, men vi gremmer oss litt over at vi ikke har klart å gi FFK og Alta bedre motstand. Ser du bort fra det, så har vi vært veldig solide.

Vi takker Dardan og Kenta for praten og ønsker lykke til i lørdagens kamp med avspark kl.1330 på stadion.

Har du ikke kjøpt billett enda, er det ikke for sent. Last ned Kvik Halden FK appen og kjøp billett til lørdagens oppgjør.

 
0 Kommentar

Flau forestilling i Alta!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Aug 2020

Det ble helmørkt når Alta tok imot haldenserne til ny toppkamp. Igjen viste bortelaget at de ikke er tilstede når toppkampene spilles. En meget svak forestilling endte i stortap.

A-laget herrer spilte en meget svak kamp borte mot Alta og ble regelrett til tider overkjørt av et hjemmelag som "møtte opp" til kamp. Det samme kan ikke sies om bortelaget som slurvet mye i det meste de foretok seg. Altfor mange spillere blir avkledd i en ny toppkamp og prestasjonen som ble vist i Finnmarkshallen var meget svak hele veien!

Alta vinner fortjent og får dermed en liten luke opp på andre plassen. Vi må hjem og heve prestasjonen vår inn mot neste kamp mot Senja som igjen blir en viktig kamp for å slå tilbake etter nytt tap i en toppkamp.

Kampfakta:

Alta - Kvik Halden FK 4-0

Mål

1-0 Braaten

2-0 Reginiussen

3-0 Reginiussen

4-0 Antonsen

4-1 Moberg

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg(Søreide), Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Hasanagic(Nomell), Engebretsen, Sæbø, Krantz, Berglund(Næsheim), Seferi(Moberg)0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline