Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Årets mål fra 2019 sesongen skal kåres

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Jun 2020

I forbindelse med livesendingen skal vi i samarbeid med Halden Arbeiderblad kåre årets mål fra fjorårets a-lagssesong

3 semifinaler
For å kåre årets mål er 9 av fjorårets scoringer plukket ut. De 9 deles i 3 semifinaler, og ved å stemme på Halden Arbeiderblad sine nettsider er du med å avgjøre hvilke 3 scoringer som havner i finalen. Finalen vil gjennomføres direkte, i vår livesending den 14.6 kl. 18.00. I første semifinale er det Kevin Krans (borte mot moss), Deni Hasanagic (borte mot Byåsen) og Youssef Chaib (borte mot Stjørdals/Blink) som er kandidatene.

Stem på første semifinale her

Husk å kjøp sofabilletter
Den siste tiden har det gått smått med salg av sofabilletter, og vi nærmer oss fortsatt 4. delmål. Med under 100 billetter igjen til å nå 1300 billetter trenger vi nå deres hjelp for å få fart på billettsalget. Med i overkant av 1 uke igjen av salget trenger vi en skikkelig sluttspurt for å få den støtte klubben sårt trenger.

Husk også at både Halden Topphåndball og Comet Elite får 10% hver av inntektene!


0 Kommentar

Det nærmer seg oppstart - slik blir seriespillet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Jun 2020

Fredag ettermiddag kom endelig svaret fra Norges Fotballforbund på hvordan seriespillet blir for a-laget.

Tidenes lengste oppkjøring
A-laget startet sin oppjøring andre uken i januar, og frem til 12. mars foregikk alt som normalt. Da ble idretten, sammen med resten av landet stengt, og siden den tid har spillere og trenere på a-laget vært permittert 90%. Dette har ført til kun egenstyrt trening, frem til i går. Da var samtlige tilbake i 100% jobb, og dermed har treningene startet som normalt. 8. juni er planen at a-laget kan begynne å trene med fullkontakt, så ut uken blir det coronarestriksjoner på treningene.

Planlegger oppstart 4-5. juli
Postnord-ligaen skal etter planen starte helgen 4-5. juli, med andre ord begynner klubben med hjemmekamp mot Florø.De gjenstående kampene på terminlisten spilles som oppsatt, mens kamper som er utsatt vil bli satt inn i ledige helger og midtuker. Siste seriekamp vil bli søndag 15. november.

Ved senere oppstart
Dersom helsemyndighetene ikke godkjenner NFF sin plan for oppstarten av Postnord-ligaen til 4-5. juli, så vil en seriestart fra helgen 11-12. juli bety enkel serie med sluttspill. Dersom oppstart ikke skulle være mulig før august, så vil det bli spilt kun enkelt serie på 13 kamper. Opprykk, nedrykk og kvalifisering vil bli gjennomført som normalt uansett hvilket seriespill det blir.


0 Kommentar

Nyttig gjennomkjøring til tross for tap

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Mar 2020

Foto: Benedicte GrødemEn scoring helt i starten og en helt i slutten av første omgang var nok til at Bærum SK gikk seirende ut av lørdagens treningskamp på Strupe.

Den første av to av helgens kamper for A-troppen ble spilt lørdag. Trener Kent Bergersen ønsker fortsatt å matche hele troppen og dermed holde liv i kampen om plassene på laget. Lørdagens motstander Bærum kom best i gang på Strupe og tok en tidlig ledelse etter en dødball. Kampbildet i første omgang var at begge lagene gjorde en del feil og det ble vist lite finspill på Strupe kunstgress. Gjestene scoret sitt andre mål for dagen rett før pause og gikk i garderoben med 2-0 ledelse.

Andre omgang ble det foretatt en del bytter på begge lag. En omgang der Bærum skapte mest de første 30 min av omgangen og der de kunne ha økt ledelsen. Hjemmelaget på sin side kom sterkt tilbake på slutten og kunne ved noen anledninger pyntet på resultatet. Når det ikke skjedde så endte det hele med 2-0 sier til Bærum SK.

I dagens kamp fikk mange av spillere mye nyttig kamptrening mot en god motstander fra 2.div.  Spillere som så sent som i fjor høst spilte mer eller mindre kun 4.div., fikk i dag testet seg mot et motstanderlag som ikke ga noe gratis. Meget nyttig referanse og god gjennomkjøring for våre yngste spillere.

Ny kamp på søndag. Da skal vi til Uddevalla og møte Superettan laget Ljungskile SK. Avspark på Rimnersvallen kl. 1300.

Kampfakta:

Treningskamp:

Strupe kunstgress

Kvik Halden FK-Bærum 0-2(0-2)

Mål:

0-1 Slemdal 2.min

0-2 Kaasa 43.min

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Filip Westgaard (Trim Shabi), Marcus Sjømo-Eriksson, Jakob Madsen Lund (Niklas Fjellstad), Alexander Nadolski (Albert Makiadi), Nikolai Kynningsrud (Mathias Engebretsen), Deni Hasanagic (Besfort Shala), Marcus Moberg (Kevin Krantz), Eirik Horvath, Peder Nomell (Bradley Meledje), Uranik Seferi.


0 Kommentar

Ny helg, ny dobbeltkamp for a-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mar 2020

Forrige helg spilte a-laget kamp mot både Asker og Østsiden, denne helgen venter Bærum og Ljungskile

Tøff matching
Så langt i vinter har hele troppen fått rikelig med spilletid, og med nok en dobbelkamp er det duket for at alle får spille mye igjen. Forskjellen fra forrige helg er at denne helgen er kampene fordelt på lørdag og søndag. Lørdag kl. 13.00 er Bærum gjester på Strupe Kunstgress, men søndag reiser a-laget til Uddevalla for å spille mot Ljungskile kl. 13.00.

Viktighet av dobbeltkamp
Hovedtrener, Kent Bergersen, er fornøyd med nok en helg med dobbeltkamper, og sier følgende i forkant av kampene: "Tanken med dobbelkamp er at alle spillerne i troppen skal få god matching og mye spilletid. Flere spillere vil bli involvert i begge kampene, da vi ikke har nok spillere til å stille to forskjellige lag, som vi gjorde forrige helg.

Uaktuelle til helgens kamper er spissduoen Berglund og Lundblad Næsheim, og det er usikkerhet med stopperduoen Strømsborg og Fjellstad. To gode motstandere i Bærum på Strupe lørdag og Ljungskile i Uddevalla på søndag gjør at vi får en veldig utbyttelsesfull helg hvor vi får sett alle spillerne, og hvor vi får øvd på forskjellige ting som vi trener på i hverdagen."


Åpen kiosk
Til morgendagens kamp på Strupe vil kiosken være åpen, og dermed er det ingen grunn til å bli hjemme i sofaen. 


0 Kommentar

Sen scoring reddet seieren

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Feb 2020

Peder Nomell's overtidsscoring reddet seieren for Haldenserne - i en kamp de var klart best.

Kontrollert start
Kampen starten i et relativt lavt tempo, og haldenserne kontrollerte kampen fra start av. Et godt banespill, anført av en bevegelig midtbanetrio bidro til å kontrollere kampen. Mathias Engebretsen var nærme scoring på et skudd, mens Ole Strømsborg ble stoppet på streken etter en corner.

Målkåt Westgaard
Björn Berglund misset på en kjempemulighet, før Filip Westgaard scoret igjen. Albert Makiadi avanserte på venstresiden, og hans innlegg gikk gjennom hele feltet og traff Filip på bakerste stolpe. Filip skjøt via et bein, og mellom beina på keeperen. Forøvrig Filip sitt tredje mål på like mange treningskamper. De store sjansene uteble resten av omgangen, men Haldenserene var det førende laget.

Leken Makiadi
Albert Makiadi var en offensiv trussel hele kampen, og flere ganger ble det farlige situasjer ut av hans innlegg. I 2. omgang var han også nær scoring, men avslutningen gikk i tverrligeren. Både Oscar Lopez Borgersen og Marcus Moberg kunne og burde ha scoret, men på sin første sjanse scoret Fram Larvik etter 90 minutter.

Avgjorde på overtid
Dermed så det ut til bli uavgjort, men Albert Makiadi gikk rett i angrep fra avspark og leverte en godt innlegg. Peder Nomell ble stoppet i første omgang, men Deniz Kaili plukket opp ballen og slo inn på ny. Der dukket Moberg opp, men headingen gikk rett på keeper. Heldigivis reagerte Nomell raskest, og returen ble satt i mål.

Alt i alt en god gjennomkjøring for Haldenserne, i en kamp der mange spillere leverte gode prestasjoner.

Kampfakta:

Treningskamp:
Kvik Halden – Fram Larvik 2–1 (1–0)
Østfoldhallen
Kviks lag: Thomas Johansen, Ole Strømsborg (Deniz Kaili), Dardan Sæter-Mehmeti (Marcus Moberg), Jakob Madsen Lund, Filip Westgaard (Trim Shabi), Deni Hasanagic, Mathias Engebretsen (Niklas Fjellstad), Oscar Lopez Borgersen (Nikolai Kynningsrud), Albert Makiadi, Kevin Krans (Uranik Seferi), Björn Berglund (Peder Nomell)
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline