Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Sjette strake seier og 3 nye poeng!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Okt 2019

A-laget tok sin sjette strake seier når de lørdag beseiret Byåsen IL på Halden stadion. Haldenserne overtok dermed tabelltoppen og sendte med lørdagens seier, bortelaget ned fra PostNord ligaen.

Før kampen startet hadde vi en markering av vår kaptein Dardan Sæter-Mehmeti som spilte sin kamp nr. 300 i oppgjøret mot Byåsen. Styreleder Bjørn Brevig overrakte blomst og A-lags trøye med tallet 300 bak på drakten. Gratulerer Dardan!

Kampen startet som forventet med jagende bortelag som kom til Halden for å vinne og dermed fortsatt ha mulighet til å holde plassen i Postnord ligaen. Hjemmelaget begynte å produsere sjanser fra start av og allerede etter åtte minutter var Chaib farlig frempå der innlegget hans burde fått en bedre skjebne. Bare ti minutter senere sendte samme mann hjemmelaget i ledelse med 1-0 scoring. Byåsen svarte nesten umiddelbart med en scoring i det 23.min av Oblech som headet ballen i mål bak en sjanseløs Paulmin.

Resten av omgangen var spill på bortelagets banehalvdel hvor hjemmelaget hadde mye ball, men hvor vi slet litt med kombinasjonspillet i etterkant av målet. Dette bedret seg noe og hjemmelaget kunne og burde tatt ledelsen på nytt ved Chaib etter en perfekt kontring der han ble satt opp av Krans. Avslutningen til Chaib var for svak.

Skår i gleden i første omgang var skaden til Westgaard, som fikk seg et kraftig trykk i ankelen i en situasjon der bortelaget var meget heldige med å kunne fortsette med 11 mann på banen.

Andre omgang ble en filstendig dominans fra hjemmelaget sin side. Et bortelag som hadde mer enn nok med å forsvare seg var meget heldige at Agu sin heading "bare" smalt i tvarligger bare minutter ut i omgangen. 

I det 63. min tok hjemmelaget på nytt ledelsen etter en dødball som Hasanagic headet i mål og jubelen sto i taket på Halden stadion. Noen minutter senere var Chaib frempå igjen der han med en Zlatan-finte sendte en Byåsen spiller ut på løpebanen, avslutningen hans smalt i stolpen.

Hjemmelaget fortsatte med å ha ballen mye uten de helt store sjanser helt frem til det 84. minutt når Agu på nytt fikk en sjanse på corner. Denne gangen headet han ballen i stolpen. Bare minutter senere kunne Makiadi punktert kampen når hans soloprestasjon endte med et skudd like utenfor.

Det måtte to "unggutter" til for å sette spikeren i kisten. Peder Nomell dro med seg ballen fint forbi to av Byåsen spillere og satte Dagur i en god posisjon. Avslutningen til Dagur trillet forbi keeperen til Byåsen og kampen var punktert.

Tre nye poeng til hjemmelaget og tabelltopp før Blink møter FFK på søndag.

Med lørdagens seier har hjemmelaget kvalik. billetten langt ned i lommen. En Blink seier eller uavgjort i søndagens kamp mot FFK vil sikre minst kvalik plass for haldenserne.

Takk til Comet Elite og HTH for at de ville dele denne dagen med oss. Vi håper at dere likte opplegget både før kampen og i pausen.

KAMPFAKTA:

Halden stadion:

Kvik Halden-Byåsen 3-1 (1-1)

1-0 Youssef Chaib (18) 

1-1 Agwa Oblech (23)

2-1 Deni Hasanagic (63)

3-1 Dagur Dan Thorhallsson (90)

Gult kort: Peder Nomell, Kvik. 

Tilskuere: 734

Kvik Halden FK: David Paulmin, Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Filip Westgaard (Chinonso Agu), Deni Hasanagic, Dagur Dan Thorhallsson, Kevin Krans, Albert Makiadi, Youssef Chaib (Mathias Engebretsen), Björn Berglund (Peder Nomell).


0 Kommentar

Sterk seier i Egersund!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Okt 2019

A-laget dro for første gang denne sesongen dagen før kamp. Laget trente tidlig lørdag morgen, og deretter satt gutta seg i bussen på vei til Egersund. Dette var en meget fin og sosial tur, der spillerne hadde det hyggelig sammen.

Laget bodde på Moi hotell, cirka 1 time fra Egersund. Årsaken til dette var at det ble arrangert Oktober-fest i byen og dermed var det dårlig med hotellmuligheter i byen. Det var stor spenning før kampen. Vi visste at Egersunds var et godt hjemmelag som scoret mye mål og slapp inn svært lite i kampene hittil.

Når kampen var i gang fikk vi se en svak førsteomgang. En rotete omgang hvor balltapene florerte fra begge lag men, med to fantastiske prestasjoner av vår eminente franskmann Albert Makiadi, og Fredrikstads store sønn, Youssef Chaib, stod det allikevel  pause. 

Andreomgangen ble helt annerledes, og vi er det førende laget og skaper flere store sjanser. Vi kan øke både til 3 og 4-0 før Egersunds får sin største sjanse når deres storscorer Naglestad smeller ballen knallhardt i tverrligger. 

Denne omgangen er muligens noe av det bedre vi har prestert i år tatt i betraktning at motstanderen er Egersunds og vi spiller på bortebane. Det hele toppes med fantastisk scoring av Youssef Chaib et kvarter før slutt. Youssef setter på en meget vakkert vis et frispark nærmest helt opp i krysset bak en sjanseløs keeper i Egersunds målet. Dermed ender det hele med komfortabel seier i årets siste langtur.

Kampfakta

Egersunds IK–Kvik Halden 0–3 (0–2)

0–1 Albert Makiadi (28)

0–2 Youssef Chaib (34)

0–3 Chaib (76)

Tilskuere: 443

Gult kort: Dagur Dan Thorhallsson, Kevin Krans, Kvik Halden FK

Kvik Halden FK: David Paulmin, Ole Strømsborg (Peder Nomell 87.), Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Albert Makiadi, Dagur Dan Thorhallsson, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen (Kevin Krans 20.), Deni Hasanagic, Björn Berglund Chinonso Agu 73.), Youssef Chaib.




0 Kommentar

Før Egersund kampen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Okt 2019

Den 23.serierunden skal spilles søndag når vi tar turen til Egersund for å kjempe om tre nye poeng mot en motstander som ikke er fornøyd med at de allerede nå er ute av opprykkskampen.

Egersunds har vært gode i høst og står med seks seiere på åtte kamper i høstsesongen. Hjemme i Egersund har laget vært ganske solide. Med sju seiere, to uavgjorte og to tap er det et sterkt hjemmelag vi møter i søndagens kamp. Egersund vil avslutte sesongen på best mulig måte og vi kommer til å måtte kjempe en knallhard kamp om poeng.

Vi på vår side kommer til kampen med en god treningsuke der vi har fått jobbet godt inn mot de siste kampene. Med topp forhold i Tistedal har laget kunne forberede seg godt inn mot de siste serierundene når det hele skal avgjøres. Vi har mer eller mindre en skadefri tropp og med 18 "sultne" spillere i bussen på vei til Egersund lørdag morgen er vi klare til å kjempe om nye poeng i PostNord ligaen.

Trener Kent Bergersen sier følgende før søndagens kamp:

Vi venter oss en tøff bortekamp mot en veldig god motstander som har gjort det meget bra på sin hjemmebane. Med ligaens muligens beste spisspar må vi være meget skjerpet gjennom hele kampen for i Egersund får vi ikke noe gratis.  Troppen har gjennømført en god treningsuke og vi er klare til å kjempe om nye poeng i søndagens kamp.





0 Kommentar

Seier borte mot Vidar

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Sep 2019

Foto: Gunnar PaulsenA-laget dro lørdag morgen til Stavanger for å møte Vidar på Lassa gress. Vidar er i poengnød og på Lassa gress har de tapt en del jevne kamper og slik ble det også denne gangen. Vi dro hjem igjen med en meget sterk seier og tre nye poeng.

Vi tok kommandoen fra start og skapte flere muligheter uten å få hull på byllen. Det var derfor ikke ufortjent når vår eminente Islending Dagur Dan Thorhalsson satt inn 1-0 målet etter flott forarbeid av Youssef Chaib. Dette var Dagur sitt 4. mål i høst. Meget sterkt av en midtbanespiller.

Etter dette får vi flere muligheter der vi skal og bør punktere kampen, men det ville seg ikke og det ble bare med det ene målet før pause.

Andreomgang ble en tøff batalje der Vidar er mer med i kampen. Vi slurver en del noe som gjør at hjemmelaget øynet håp om utligning. Til tross for noen farligheter foran David Paulmin så greide vi igjen å ro i land en seier etter en jevnere andre omgang.

Vi reiser hjem med tre poeng fra Lassa gress mot et hjemmelag som måtte ha poeng for å komme seg nærmere trygt plass.

Kampfakta

Lassa Gress:

Vidar – Kvik Halden 0–1 (0–1)

0–1 Dagur Dan Thorhallsson (18)

Tilskuere: ca. 150

Kvik Halden FK: David Paulmin, Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Albert Makiadi, Dagur Dan Thorhallsson, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen (Chinonso Agu 71.), Deni Hasanagic, Björn Berglund (Peder Nomell 89.), Youssef Chaib (Kevin Krans 78.).


0 Kommentar

Før kampen mot Vidar

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Sep 2019

Foto: Morten Pedersen

A-laget reiser lørdag morgen til Stavanger for å møter Vidar på Lassa gress. Haldensere har enda til gode å tape en fotballkamp i høstsesongen og reiser til Vestlandet fulle av selvtillit.

Trener Kent Bergersen hadde følgende å si foran siste treningen fredag ettermiddag:

Vi står foran en spennende høstinnspurt nå, 6 kamper igjen, 3 hjemme, 3 borte, og vi er for alvor med i opprykkskampen! Første utfordring er Vidar borte i Stavanger på Lassa Gress. Dette er vår siste bortekamp med flyreise i år.

Vidar kjemper en tøff kamp for å overleve i divisjonen, og blir helt sikkert en vanskelig motstander for oss nå i innspurten. Laget fra Stavanger er en uforutsigbar motstander, som kan både tape å vinne mot alle lag. De er også det eneste laget som har dratt hjem fra Halden Stadion med full pott i år!

Vi ønsker revansje og ikke minst vi ønsker å vise oss fra en bedre side enn i kampen på Halden stadion tidlig i juni mnd. Vi må være gode på mye skal vi ha muligheten til det. Noe av det viktigste blir at vi er kompakte defensive uansett presshøyde, og at vi ikke gir de muligheten til å kontre på oss. Offensivt må vi ha presisjon og mange samtidige bevegelser skal vi klare å skape store nok målsjanser til å vinne kampen.

Vi er full tropp, og gleder oss til å ta fatt på en ny kamp som forhåpentligvis for vår del ender med 3 nye poeng!

 Kent


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline