Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Sterk seier på Melløs!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mai 2019


Foto: Atle Wester LarsenA-laget tok turen til Melløs i ettermiddag på fotballens festdag. Hjemmelaget var revansjesugne etter tap mot Arendal i forrige uke, men gjestene hadde ingen planer om å gi de en hjelpende hånd.

Etter en sjokkstart på kampen hvor hjemmelaget tok ledelsen etter 5 minutter, klarte gutta igjen å reise seg mesterlig. Det tok kun to minutter før Kevin Krans smalt ballen i krysset fra 18 meter. Og kun to minutter etter var det tidligere MFK-spiller som kjørte "karusell" med forsvarene til Moss. Ny scoring av Chaib og 1-2 ledelse etter 11 minutter. 

Kevin Krans var ikke ferdig for kvelden. En corner mot slutten av omgangen resulterer i en hodeduell som Ole Strømsborg vant. Kevin fikk tak i andre ballen og satt sin andre scoring for dagen og 1-3 ledelse til pause.

Andreomgang startet i forrykende tempo med et hjemmelag som var på jakt etter en utligning. Gjestene holdt godt unna og forsvarte seg heroisk. Hjemmelaget kom til noen farligheter innledningsvis men utover i kampen ble det mer og mer klart at haldenserne kommer til å ta med seg alle poengene hjem igjen. Til slutt var det Samuel Nahr som la på til 4-1 og ydmykelsen var komplett.

Vi gjør på nytt en god kamp på en vanskelig bortebane. Det er en del bra spill og vi er klart bedre enn motstanderen i dagens kamp. Nå gjelder det å nullstille foran NM kampen mot LSK.

Vi håper at gode resultater og prestasjoner gjør at folk kommer til Halden stadion. Gutta fortjener det med den sportslige starten vi har hatt på sesongen. Vi trenger all støtten vi kan få for å kunne gi LSK ordentlig kamp på stadion.

Husk å kjøpe billettene på forhånd: https://kvikhalden.woow.no/#!/home

Kampfakta:

Moss-Kvik Halden FK 1-4 (1-3)

Tilskuere: 618

Mål:

1-0 Selvmål 7.min

1-1 Krans 9.min

1-2 Chaib 11.min

1-3 Krans 40.min

1-4 Narh 76.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Hasanagic, Engebretsen, Makiadi, Chaib(Agu), Krans(Suka Suka), Næsheim(Narh)Billetter Kvik Halden FK - Lillestrøm i salg!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mai 2019


Det er nå mulig å kjøp billetter til vår kamp mot LSK i den 2 runden i NM som spilles onsdag 22. mai klokken 18:00 på stadion.

LSK kommer på besøk seks år etter at de sist var på Halden stadion i NM sammenheng. Da trengte de noe "billig" straffespark til å ta ledelsen mot haldensere ved Petter Vaagan Moen. Samme mann satte også sluttresultatet til 2-0 i en jevn batalje foran over 1000 tilskuere på en dag der regnet høljet ned.

Siden sist Lillestrøm var på besøk i Halden, har flere Eliteserielag blitt send på hode ut av cupen. Fredrikstad, Sarpsborg 08 og Strømsgodset har alle endt sine NM deltagelser på Halden stadion.

Billettene kan du kjøpe på: https://kvikhalden.woow.no/#!/match/detail/288 eller i Kvik Halden FK APPEN.

Til denne kampen gjelder ingen sesongkort eller fribilletter internt i klubben. 

Prisen er satt til 100 kr for både voksne, honnør og barn.

Barn under 7 år går gratis inn. 

Vi anbefaler haldensere som skal på kamp om å enten gå eller bruke sykkel da det er dårlig med parkering muligheter rundt stadion fordi alle butikkene i nærområdet er åpne.

Hjemmelaget og nøytrale supportere bruker hovedinngangen i "bakken" og i klokkesvingen, mens bortesupportere bruker kun klokkesvingen. 

Vi sees på stadion!

6. Serierunde: Moss FK - Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mai 2019

På fotballens nasjonaladag reiser Haldenserne oppover i Østfold for et herlig lokaloppgjør. Foto: Halden Arbeiderblad

Ny tøff oppgave
Morgendagens motstander har stått på motsatt banehalvdel mange ganger de siste årene, senest i vinter da lagene møttes i treningskamp på Strupe KG. Den kampen vant de rød/hvite 4-1, men i morgen er det helt andre oppgaver som venter. Moss FK har hatt en svært god seriestart, og etter 5 kamper ligger mossingene på 2. plass med 9 poeng. Plassen bak ligger overraskende haldensere på, med 8 poeng på 4 kamper. Det er dermed duket for et voldsomt slag mellom to lag i god form.

Jevne kamper
Lagene var i samme divisjon og avdeling i 2014-2017, og kampen mellom lagene var ofte jevne og tette.  På de siste 7 obligatoriske kampene mellom lagene har man vunnet 2 hver, mens tre har endt uavgjort. Foran årets sesong har Moss gjort store endringer i spillerstallen, og med ny trener virker de å ha funnet serieformen etter en varierende vinter.

Nomell tilbake
Peder Nomell er tilbake fra skaden som holdt han utenfor kampen mot Bryne FK, så med kun langtidsskadde Björn Berglund og Marcus Sjømo Eriksson utilgjengelige er det stor kamp om plassene.

Vi håper mange haldensere tar turen til Melløs, og heier oss frem i kampen om nye poeng i morgen kl. 19:00.Ny seier på stadion!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Mai 2019


Foto: Hans Petter Wille

A-laget tok imot Bryne søndag ettermiddag til en tøff batalje på Halden stadion. Den tradisjonsrike klubben fra Jæren har ambisjoner om å spille høyere i divisjonssystemet. Hjemmelaget hadde selvsagt ingen intensjon om å hjelpe Bryne med dette, og var klare for å gi de en knallhard kamp om poengene.

Kampen startet som Kent Bergersen så for seg, med et lavtliggende bortelag i en tydelig 4-5-1-formasjon. Gutta tok kommandoen fra start, og var det førende laget i hele førsteomgang. Selv om hjemmelaget førte det meste av banespillet, var tilskuerne på Halden stadion vitne til en sjansefattig omgang. Lagene gikk dermed til pause med stillingen 0-0.

Andreomgang fortsatte stort sett i samme spor, der bortelaget hadde noe mer ball enn de første 45.min. Allikevel evnet ikke Bryne å bryte ned et godt organisert hjemmelag. 

Det var derfor ikke ufortjent når innbytter Øystein Lundblad Næsheim satte inn 1-0 med pannebrasken. Det videre kampbildet bølget litt frem og tilbake til Youssef Chaib bestemte seg for å teste kruttet i støvlene. Chaib fyrer av fra distanse, og ballen suser inn i lengste kryss - mest sannsynlig årets mål på stadion. 2-0 ledelsen er også resultatet som står seg helt inn.

Ny god kamp fra hjemmelaget på Halden stadion. Vi håper dette fortsetter og gleder oss til kamp mot LSK onsdag 22.mai kl. 1800 på stadion.


KAMPFAKTA:

Kvik Halden FK - Bryne FK 2-0 (0-0)

Halden stadion

Tilskuere: 307

Gule kort: Sæter-Mehmeti, Næsheim (begge Kvik Halden), Wemberg (Bryne)

Mål:

1-0 Næsheim 78.min

2-0 Chaib 81.min

Kvik Halden FK Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Hasanagic(Suka Suka), Engebretsen, Makiadi, Chaib, Narh(Næsheim), Krans(Agu)5. serierunde: Kvik Halden FK - Bryne FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Mai 2019

Til søndag er det endelig ny hjemmekamp igjen, og det gamle storlaget Bryne FK gjester Halden Stadion kl. 17.00. Foto: Halden Arbeiderblad
 
Ny tøff motstander
A-laget har hatt en svært god start på sesongen, med høydepunktet i forrige hjemmekamp. Med 2752 tilskuere på tribunen ble Fredrikstad FK beseiret 1-0 på Halden Stadion. Med poengdeling i bortekampene mot Sola og Hødd er laget fortsatt ubeseiret. I søndagens kamp på Halden Stadion er det Jærens stolthet, Bryne FK, som kommer på besøk. Bryne er et tradisjonsrikt lag, som før nedrykket fra OBOS-ligaen i 2016 hadde spilt 45 sesonger sammenhengende i Norges to øverste divisjoner. De har sølv i cupen fra 2001, og vant cupen så sent som i 1987.
 
Trenger publikumsstøtte
Seieren mot Fredrikstad FK er et godt bevis på hvor mye god publikumsstøtte betyr for spillerne, og alle som heiet frem laget bidro til å sende FFK hjem uten poeng. Kaptein Dardan Sæter-Mehmeti og resten av gutta håper du finner veien tilbake til Halden Stadion på søndag. «Støtten vi fikk i kampen mot FFK var enorm. Spillerne har snakka mye om dette i etterkant av kampen, og vi oppfordrer hele byen til å heie oss frem i søndagens kamp» forteller kapteinen.


Kjøp billetter i Kvik Halden FK Appen eller via https://kvikhalden.woow.no


Samhold
Som vanlig kommer alle klubbens spillere inn gratis, og vi håper å fortsette å bygge videre på det gode samholdet vi har i klubben. G/J 2013 årgangen er maskotter og vil i pausen spille internkamp på banen, mens J 06/07 er ballhentere. Vi håper å se mange barn i Kvik Halden FK’s farger på Halden Stadion.
 
Tilnærmet fulltallig tropp
Ole Strømsborg var ute med skade i forrige kamp mot Hødd, mens både Peder Nomell og Marcus Moberg fikk smeller i mandagens rekruttkamp mot Idd. Likevell håper Kent Bergersen å ha samtlige spillere klare til søndagens kamp mot Bryne FK


Kjøp billetter i Kvik Halden FK Appen eller via https://kvikhalden.woow.no

.
 
 
 
 Levert av IdrettenOnline