Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

3-0 seier mot Oddevold

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mar 2019


En av dagens målscorere, Filip WestgaardA-laget reiste lørdag formiddag til Uddevalla for årets syvende treningskamp mot Oddevoll. Dagens motstander spiller på tilsvarende nivå som oss, så dette skulle bli en fin test for haldensere.

Haldensere tok kommandoen fra start, og var det førende laget. Det var derfor ikke ufortjent da Albert fikk straffe tidlig i førsteomgang, som ble satt sikkert i mål av Øystein. Scoring nummer to ble signert Filip Westgaard som ble satt inn på bakre stolpe. Lagene gikk dermed til pause med en komfortabel 2-0 ledelse til haldensere

Andreomgang startet ganske likt, men tempoet i kampen falt gradvis utover i matchen. Gledelig var det allikevel at unggutta kom inn og leverte varene.

Deniz Kaili serverte nyervervelsen Samuel Narh et nydelig innlegg på bakre stolpe som ble satt kontant i mål med hodet. Det var også dagens siste scoring og det endte derfor med en solid 3-0 seier.

Kampfakta:

IK Oddevold - Kvik Halden FK 0-3(0-2)

Mål:

0-1 Næsheim

0-2 Westgaard

0-3 Narh

Kvik Halden FK: David Paulmin, Albert Makiadi, Dardan Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Ole Strømsborg (Suka Suka) Filip Westgaard (Narh), Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Thorvaldsen), Moberg (Fjellstad) Peder Nomell (Krans) Øystein (Kaili)Før oppgjøret mot IK Oddevold

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Mar 2019


Foto: Halden Arbeiderblad

A-laget tar turen til Uddevalla for å møte Oddevold til lørdagens treningskamp på Rimnersvallen i Uddevalla med avspark kl. 1400. Trener Kent Bergersen har tilnærmet skadefri tropp til disposisjon foran lørdagens oppgjør.

Etter tre seiere på rad mot Moss, FFK og Tønsberg går A-laget inn i siste forberedelsesfase foran årets sesong. Med nysigneringen Samuer Narh, fikk en på plass en komplett A-stall. Samtidig som Samuel kom inn i troppen ble det klart at fjorårets toppscorer på jr.laget Niklas Fjellstad blir en del av årets A-stall. Gode prestasjoner gjennom hele vinteren har gjort at unggutten blir en del av årets A-tropp. Vi gratulerer!

Oddevold fotboll kommer til kampen med tre seiere på rad og med null inslupne mål på de tre treningskampene. Historisk sett har oppgjørene mot Oddevold alltid vært meget spennende med to jevngode lag. 

Trener Kent Bergersen foran lørdagens oppgjør:

Etter fri forrige helg går vi nå inn i siste periode med treningskamper. Denne helgen tar vi turen over grensa til Uddevalla og spiller mot Oddevold, et lag som vil gi oss gode referanser. Oddevold spiller på samme nivå som oss

Vi har nå fire treningskamper igjen, og de må brukes godt. Med signeringen av angrepsspiller Samuel Narh, som sist spilte på nivå to på Kypros, er stallen komplett. Nå blir det viktige treninger og kamper fremover for å få på plass hvilke spillere som vil utgjøre laget fremover, og strukturen vi vil opptre i.

Skadesituasjonen ser bedre ut. Vi har en langtidsskadet Bjørn Berglund som er ute. Eirik Horvath(lår) og Thomas Johansen(hofte)er også uaktuelle til kamp i helgen. For Youssef Chaib kommer kampen noe tidlig. Han vil muligens spille sine første minutter kommende uke. Chinonso Agu spilte kamp tidligere denne uken og vil stå over morgendagens kamp. 

Vi ser frem til en tøff test mot Oddevold, og skal gjøre det vi kan for å prestere godt å vinne kampen!

 KentKomplett a-stall

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Mar 2019

Med Samuel Narh sin signatur i går, er årets a-stall komplett. (Foto: Halden Arbeiderblad)

Mange lokale
Årets stall ble komplett med gårsdagens signering, og av 25 spillere er hele 12 spillere haldensere. I tillegg er spillere som Dardan, Björn, Suka og Øystein nærmest å regne som haldensere, da de har bodd her over flere år. Dermed er det mange lokale spillere å se i årets a-stall. Ved siden av disse er 5 spillere fra nærområder i Østfold, noe som er svært gledelig mtp på klubbens målsetting om å utvikle unge lokale spillere.

Fornøyd sportssjef
Med komplett a-stall en drøy måned før seriestart er sportssjef Haris Juklo fornøyd. "Vi er fornøyd med sammensetningen av stallen, da det gir oss flere strenger å spille på. Vi har bevisst brukt tid, for å finne riktige spillertyper som passer inn i spillegruppa. Samtidig har det vært en utfordring å finne spillere som passer inn i klubbens rammer. Viktig å samtidig ivareta våre egne unge spillere, og vi føler med årets tropp vi har mulighet til å utvikle videre. Totalt 21 spillere er fra Østfold eller har bodd i Halden over tid, dette er vi svært fornøyd med."Samuel Narh klar for klubben

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Mar 2019


Samuel Narh (t.v) har nettopp signert en kontrakt som binder han til klubben frem til sommeren.

Kommer fra Kypros
Samuel (24) har de to siste sesongene spilt Meap Nisou i kypriotisk 2. divisjon. Før det spilte han i Vidar, og han er opprinlig fra Egersund. Samuel er angrepsspiller og er dermed den siste brikken hovedtrener Kent Bergersen har ønsket å få på plass i a-stallen. Björn Berglund er som kjent ute med skade frem til høstsesongen, og at Samuel kommer inn er dermed for å øke konkurransen på spissplassene.

Fysisk spiller 
Samuel er en fysisk spiller, som både er hurtig og sterk i kroppen. Han viste seg frem på prøvespill tidligere i vinter, og scoret som mange vet det første målet i 2-0 seieren over Fredrikstad FK.

Fornøyd Bergersen
Hovedtrener Kent Bergersen er godt fornøyd med å a-stallen komplett en drøy måned før seriestart. "Vi har fått på plass riktige typer i rett posisjoner. Det er stor konkurranse på mange plasser, og vi har ulike spillertyper som gir oss ulike valgmuligheter ift hvordan motstanderlagene spiller."FK Tønsberg kommer på besøk

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Mar 2019


Foto: HA

A-laget møter Tønsberg FK til ny treningskamp på Strupe kunstgress lørdag kl.1400. Trener Kent Bergersen har hatt en utfordrende uke på treningsfeltet med en del skader og sykdom i spillergruppen.

Kenta før lørdagens kamp:

"Ny treningskamp står for tur, denne gangen er det mot 3 div laget FK Tønsberg, lørdag på Strupe KG kl 14.00.

Etter 2 gode kamper mot våre lokale 2 div motstandere Moss FK og FFK hvor vi virkelig har fått kjenne på nivået vi skal spille på til året, med gode resultater, skal vi nå møte en 3 div motstander som har mål av seg til å kjempe i toppen i sin avdeling.

Det betyr at det er vi som skal sette standarden, jobbe hardt med å holde det tempoet vi nå har tilegnet oss.

Vi skal ha høy intensitet i presset uavhengig av presshøyde, og vi skal ha høyt tempo når det kreves det i angrepsspillet.

Dette er en kamp hvor vi nå vil få et svar på om vi ser den forskjellen det skal være på et 2 div lag og et 3 div lag.

Vi har litt smårusk i troppen..vi har enda ikke fått svar på hvor alvorlig kneskaden til vår nye spiller Kevin Krans er, Eirik Horvath trener fortsatt alternativt for å bli kvitt lårskaden sin, i tillegg sliter Mathias Engebretsen med en fotskade.  Suka Suka sliter med en forkjølelse mens kjenningen i lysken til Agu ser ut tilå være bra igjen. Thomas Johansen står over pga. skade, det samme gjør Besfort som har influensa.

Kampen kommer enda litt for tidlig for vår nykommer Youssef Chaib, som trener seg opp etter en lyskeskade, men har har så smått begynt å trene fotball med laget, så han er på rett vei.

Vi vil derimot stifte bekjentskap med vår nykommer Filip Westgaard i denne kampen, det gleder vi oss til!

Vi ser frem til kampen, møt opp og støtt oss til en ny god prestasjon!"

KentLevert av IdrettenOnline