Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før kampen mot Vidar

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Sep 2019

Foto: Morten Pedersen

A-laget reiser lørdag morgen til Stavanger for å møter Vidar på Lassa gress. Haldensere har enda til gode å tape en fotballkamp i høstsesongen og reiser til Vestlandet fulle av selvtillit.

Trener Kent Bergersen hadde følgende å si foran siste treningen fredag ettermiddag:

Vi står foran en spennende høstinnspurt nå, 6 kamper igjen, 3 hjemme, 3 borte, og vi er for alvor med i opprykkskampen! Første utfordring er Vidar borte i Stavanger på Lassa Gress. Dette er vår siste bortekamp med flyreise i år.

Vidar kjemper en tøff kamp for å overleve i divisjonen, og blir helt sikkert en vanskelig motstander for oss nå i innspurten. Laget fra Stavanger er en uforutsigbar motstander, som kan både tape å vinne mot alle lag. De er også det eneste laget som har dratt hjem fra Halden Stadion med full pott i år!

Vi ønsker revansje og ikke minst vi ønsker å vise oss fra en bedre side enn i kampen på Halden stadion tidlig i juni mnd. Vi må være gode på mye skal vi ha muligheten til det. Noe av det viktigste blir at vi er kompakte defensive uansett presshøyde, og at vi ikke gir de muligheten til å kontre på oss. Offensivt må vi ha presisjon og mange samtidige bevegelser skal vi klare å skape store nok målsjanser til å vinne kampen.

Vi er full tropp, og gleder oss til å ta fatt på en ny kamp som forhåpentligvis for vår del ender med 3 nye poeng!

 KentFotballfest og tre nye poeng!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Sep 2019

Foto: Morten Pedersen1330 Haldensere møtte opp på tribunene, da Dagur Dan Thoraldsson og de andre polkagrisene bydde opp til fest. Foto: Morten Pedersen

Fantastisk ramme
Rammen rundt kant var fantastisk takket være 1330 fremmøtte tilskuere. Allerede to timer før kampstart åpnet fanzone, og flere hundre barn og unge var innom å testet aktivitetene. På banen startet det hele noe nervøst, og de første 20 minuttene var jevnspilte.

Hjemmelaget tok over
Deretter tok hjemmelaget over, og sjansene ble produsert på løpende bånd. Både Björn Berglund og Filip Westgaard var nære, men det var nok en gang Thorhallsson som gledet hjemmepublikummet. Først satt han inn en retur fra kort hold, før han doblet ledelsen med et presist skudd fra 16 meter.

Pausetog og game-set-match
I pausen gikk samtlige årganger rundt banen, og det er svært gledelig å se så mange barn og unge i Kvik Halden FK-drakter/gensere. Spillerne var inne til pauseprat, men Albert Makiadi ønsket å bidra på festen. Kun minuttet av andre omgang var unnagjort da Makiadi økte ledelsen til 3-0 med et godt skudd.

Björn Berglund var et par cm for kort i nakken, Youssef Chaib skjøt i tverrligeren, Deni Hasanagic ble nektet scoring av en god keeper, mens Øystein Lundblad Næsheim fikk satt spikeren i kista med sin 4-0 scoring.

Tusen takk
Klubben ønsker å takke alle bedrifter og privatpersoner som bidro til å skape folkefest med sine bidrag i forkant av kampen, og ikke minst tusen takk til de 1330 fremmøtte Haldenserne.Ny sterk borteseier!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Aug 2019En glad Chaib etter kampenNok en bortekamp stod for tur når a-laget reiste klokka 08 fra Strupe søndag morgen. Denne gangen var det Brattvåg som skulle stå på motsatt banehalvdel.

Med onsdagens Levanger-kamp i beina utnyttet vi vår store bredde i stallen og gjorde et par bytter for å få inn friske bein. Kampen startet greit, hvor vi var det laget som tok kommandoen. 

Vi var flinke til å finne de riktige rommene på utsiden, hvor spesielt Youssef Chaib var svært livlig. Det var derfor ikke ufortjent når 1-0 scoringen kom etter påfølgende situasjoner etter en dødball. Ballen ble slått inn i feltet hvor Øystein headet tilbake mot mål, og ingen ringere enn ringreven selv; Jacob Madsen Lund stanget ballen i mål fra kort hold. Minuttet senere var vi frempå igjen. Denne gangen var det lynvingen Chaib som vakkert skrudde ballen i lengste hjørnet, og dermed 2-0. Dette sto seg til pause.

Andreomgang blir en ganske annerledes fotballkamp. Kampen bærer preg av litt slitne hoder og bein, samt et mer aggressivt hjemmelag. Midtveis i omgangen kom reduseringen til Brattvåg, og dermed ble det liv i kampen. Selv om Brattvåg forsøkte å skape situasjoner i vår boks så ryddet vi fantastisk unna gang etter gang. Resultatet sto seg og nok en gang dro vi hjem med 3 poeng i bagasjen!

Nå venter toppkamp på Halden Stadion søndag 1.september kl. 1530!
3-0 seier i Levanger for A-laget!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Aug 2019


A-laget tok med seg alle tre poeng hjem til Halden fra en meget vanskelig bortebane i hengekampen mot Levanger på TOBB arena onsdag ettermiddag. Dermed er vi fortsatt med i toppen av Postnord ligaen avdeling 1.

Kampen startet bra hvor vi hadde god kontroll på banespillet. Nesten litt overraskende hvor mye tid man fikk med ballen mot en så sterk motstander på bortebane. 1-0 scoringen kom etter et vakkert angrep der Øystein avslutter sikkert i mål fra relativt kort hold. Dette stod seg til pause.

Andreomgang startet langt tøffere hvor Levanger tok kommandoen. De hadde flere muligheter, selvom flere av de kom fra langt hold.
I en god Levangerperiode kom Kvik plutselig alene gjennom, og Peder Nomell ble lagt i bakken - straffe! Den setter Chaib sikkert i mål og dermed stod det 2-0.

3-0 scoringen kommer etter et nydelig spill der vår eminente venstreback Albert setter ballen i nota! En vakker scoring. Dette blir også sluttresultatet.

Sterk borteseier mot et meget godt lag som hadde seks seiere på rad før kampen mot oss. Nå gleder vi oss til en ny tur til Brattvåg førstkommende søndag.


KAMPFAKTA

Levanger-Kvik Halden 0-3 (0-1)

Dommer: Robert Eggen, Trønder-Lyn

Gule kort: Håvard Lorentzen, Levanger

Tilskuere: 597

Mål:

0-1 Øystein Lundblad Næsheim (21)

0-2 Youssef Chaib (str, 78)

0-3 Albert Makiadi (90)

Kviks Halden: David Paulmin, Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Filip Westgård, Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic, Albert Makiadi, Dagur Dan Thorhallsson, Peder Nomell (Kevin Krans 79), Øystein Lundblad Næsheim (Youssef Chaib 68).

                                                 

Bergersen håper på støtte fra tribunen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Aug 2019

Slik så det ut i årets første hjemmekamp mot FFK. Hele 2725 tilskuere fant veien til stadion. Greier vi 1000 mennesker mot Moss FK???            Foto: Halden Arbeiderblad

Etter den meget sterke seieren i Arendal sist helg er det nå klart for Østfoldoppgjør mot Moss FK på Halden Stadion søndag kl. 1800.  Trener Kent Bergersen håper at publikum finner veien til Halden Stadion for å støtte laget som har prestert sterkt hittil i sesongen.

Dagen før Østfoldoppgjøret fikk vi noen tanker fra "Kenta" :

"Etter en meget sterk seier borte mot Arendal i første kampen etter ferien, gleder vi oss nå til å ta imot Østfoldnaboen Moss FK på stadion på søndag.

Moss kommer  til denne kampen med forsterket selvtillit etter en meget sterk hjemmeseier 6-2 mot Egersunds i forrige kamp. Begge leire stiller med skadefrie tropper, og Moss er nok ivrige på å få revansje for det stygge tapet de hadde hjemme mot oss 16. mai. Dette er vi forberedt på og jeg håper det vil få det beste ut av oss, noe som trengs skal vi sitte igjen med alle poengene etter denne "fighten".

Kampen mot Moss FK bør bli en publikumstreffer, og jeg håper det blir mye supportere fra begge leire, som vil være med å lage en fin ramme rundt kampen. Det går rykter om at Mossingene og Kråkevingen har mobilisert kraftig for å støtte sine gutter..

Jeg håper virkelig haldenserne kjenner sin besøkelsestid nå og møter opp og matcher mossingene og støtter guttene, noe de virkelig har fortjent etter den fabelaktige sesongen de har hatt så langt!!Guttene elsker å spille for mye folk, og støtten fra publikum kan være helt avgjørende for at vi strekker det lengste strået i en sånn kamp.

Dette blir den første av flere meget interessante hjemmekamper denne høsten, så jeg håper vi sees på stadion! Vi skal gjøre alt vi kan for at dere går fornøyde hjem ved 20-tiden søndag kveld.

Vi gleder oss og er godt forberedt, "let the game begin!"

Kampstart kl. 1800Levert av IdrettenOnline