Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Pressemelding fra NFF: A-lagets resterende kamper termineres

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Nov 2020

Norges fotballforbund har gjennom en pressemelding informert at gjenstående kamper for klubbens a-lag termineres. Foto: Norges Fotballforbund

Til involerte klubber

Vedr. sluttspill Post Nord avd. 1
Norges Fotballforbund (NFF) og Divisjonsforeningen (DF) følger Corona situasjonen i Norge tett og vet at det er lokale utbrudd enkelte steder.

I en situasjon der smittetrykket øker flere steder i landet, finner NFF det unødig å gjennomføre kamper som ikke har betydning. Flere klubber har også henvendt seg til NFF med sin bekymring om reiser og smitteutvikling.

Fredrikstad FK er allerede klare for opprykk til OBOS ligaen og Skeid skal spille play off mot nr 2 i avd. 2.

Med bakgrunn i dette vil NFF og DF derfor terminere gjenstående kamper for sluttspill PostNord avd 1. med unntak av:
Skeid - Fredrikstad og Brattvåg - Skeid

Disse spilles da Skeid spiller soner karantene i begge disse kamper.

Med hilsen
Norges Fotballforbund, v. Rune Pedersen (seksjonsleder kamp/arrangement)


0 Kommentar

Erikas signerte for to år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Nov 2020

Erikas Adukonis(19) signerte i dag på en avtale som gjør han til Kvik Halden spiller i to år. Erikas ble flyttet opp til A-troppen før sommeren og gjorde sine saker såpass bra at han nå er klar for to nye år.

En noe beskjeden gutt ble tatt opp til å trene fast med A-laget rett før sommeren i år. Han gjorde sakene sine bra, noe som resulterte i A-lags debut i kampen mot Skeid på Nordre Åsen. 

Erikas er en spennende spiller som har fysikken, fart og som tør å utfordre 1vs1. Vi håper at utviklingen hans fortsetter ytterligere gjennom vinteren slik at vi får se enda mer av hva som bor i han, sesongen som kommer. 

Dermed har Kent Bergersen skaffet seg underskrift til enda en spennende unggutt etter at Marius Eriksen signerte avtale tidligere i dag.

Erikas uttaler følgende ifm signering av kontrakten:

Jeg har blitt godt tatt i mot av klubben etter overgangen min fra TTIF. Klubben har lagt et bra opplegg for meg hele veien og jeg er glad for å signere min første kontrakt med A-laget. Nå gjelder det å jobbe videre og ta ytterligere steg slik at jeg får utfordret de mer etablerte spillere.


0 Kommentar

Eriksen signerte for 2 nye år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Nov 2020

Marius Aamodt Eriksen(19) har signert ny avtale med klubben som strekker seg over to år. Dermed blir den unge vingbacken å se på Rødsjordet de to neste sesongene.

Marius kom til oss fra Sarpsborg 08 på sensommeren og har tatt godt for seg i høstens kamper noe som har resultert i mye spilletid i Postnord ligaen. Den fotrappe backen hadde en avtale med oss som varte ut året og vi er fornøyde å ha med oss Marius i ytterligere to sesonger.

Marius sier følgende til redaksjonen:

Jeg er veldig fornøyd med å ha skrevet under her i Kvik Halden. Jeg trives veldig godt i klubben noe som gjør at denne høsten har gitt mersmak. Kvik er en spennende klubb som jeg har troa på at skal klare å ta ytterligere steg, samtidig som det er en klubb som jeg tror vil hjelpe meg å ta nye steg som spiller også. Jeg er hvert fall klar for å gi 100 prosent for drakta og gleder meg til å få flere gode minner på stadion de 2 neste årene.


0 Kommentar

Før Kvik Halden FK - Fredrikstad FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Okt 2020

Ny hjemmekamp og denne gangen mot avdelingsvinner og allerede opprykksklare FFK. En bra utfordring en høstdag på Rødsjordet.

FFK sikret opprykket helgen som var med å slå Brattvåg hele 6-0 på Fredrikstad stadion. Rødbuksene har vært meget solide i hele år og har i hele 2020 tapt kun en kamp. Tapet kom mot Hødd i første sluttspill kamp. 

Sist lagene møttes vant FFK hele 5-1 i en kamp som var mer eller mindre over etter 30.spilte minutter når FFK gikk opp i en 4-0 ledelse. Til lørdagens kamp ønsker vi å vise oss fra en bedre side enn sist og vise en bedre prestasjon mot en meget sterk motstander. Vi skal være glade for at vi har stor tropp for til morgendagens kamp er Filip, Dardan, Ole, Jakob, Albert, Emir og Patrick helt sikkert ute. Peder soner for gule kort mens Deniz er syk og Kevin må stå over dagens trening. Kenta får dermed en bra utfordring med å sette sammen en 11er med en god del rokkeringer.

Vi tok en prat med Kenta som hadde følgende å si:

Vi er godt inne i høsten, noe som betyr stort sett viktige fotballkamper. For oss er det vinn eller forsvinn ut av kampen om 2. plassen som gir oss kvalik til Obosligaen. På andre banehalvdel står den suverene avdelingsvinneren som sikret seg opprykk allerede forrige helg, vi gratulerer FFK med opprykket!

Det er med andre ord ingen lett oppgave vi står ovenfor. FFK har kun tapt EN kamp i hele 2020, og vi tapte selv 1-5 hjemme på stadion i sommer. Det gjør det heller ikke lettere at vi har slitt voldsomt med skader i høst, men det er sånn der er og skader er en del av fotballen. Vi skal nok få stilt 11 mann denne gangen også. Vi skal være klare til kamp noe også Halden stadion har blitt etter mye om og men. Det har regnet mye de siste dagene, og dreneringen på Rødsjordet er ikke topp, men kommunen har gjort det som trengs for at NFF godkjente arenaen for spill.

Det er tillatt med 600 tilskuere for første gang i Corona perioden Vi håper at vi kan fylle opp de plassene, sånn at vi får den støtten vi trenger.

Kampen mot FFK har avspark kl. 1300.

Det er fortsatt ledige billetter. De kan kjøpes i appen eller på kvikhalden.woow.no.

 0 Kommentar

Ingen poeng i Oslo

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Okt 2020

A-lag herrer klarte ikke å gjenta bragden fra tidligere i sommer hvor Skeid ble slått på Nordre Åsen. Denne gangen tok "oksene" alle poengene og overtok dermed andre plassen på tabellen.

Skeid som for anledningen stilte i 352 formasjon kom noe bedre i gang innledningsvis inne i Valhall. En hall som har sett sine bedre dager... 

Vi greide å spise oss mer og mer inn i kampen etter noe nølende innledning og fikk etter hvert låne kula litt mer uten å komme til noen avslutninger. Skeid sin største mulighet kom, etter at Buduson ble spilt fri og fikk skutt fra dårlig vinkel. Et skudd Thomas hadde god kontroll på.

På sitt første hjørnespark i det 43.spilleminutt scoret hjemmelaget etter at vi "sov" ved to anledninger noe som gjorde at ballen til slutt havnet bak en sjanseløs Thomas i buret. Det ble pauseresultat i en omgang hvor vi til tider hadde god kontroll på et godt hjemmelag.

Andre omgang startet hjemmelaget klart best og vi hadde nok med å forsvare oss de første minuttene. Bare gode involveringer av bakre treer og Thomas i buret forhindret at Skeid økte ledelsen sin tidlig i omgangen. Hjemmelaget var det førende laget og hadde noen skudd som Thomas reddet greit. De økte sin ledelse på en overgang når inbytteren Ismaheel fikk avslutte fra ca16 m helt nede i hjørnet. Et godt plassert skudd som Thomas ikke hadde noen muligheter å ta. 

Vi fikk vår beste periode i kampen etter at hjemmelaget økte ledelsen. Markus Kaasa reduserte for oss etter fint forarbeid av Øystein. Samme Kaasa kunne sto med ryggen til åpent mål uten å kunne fyre av noe som kunne gitt oss utligning.

På overtid utnyttet hjemmelaget at vi flyttet opp mye folk. De fikk en overgang som innbytter Ismaheel lobbet i mål til 3-1 ledelse.

Helt på tampen av kampen skjøt Øystein i tverrligger for oss etter et fint forarbeid fra Sabri. Kampen endte 3-1 og poengene ble igjen i Oslo.

Samme ettermiddag tapte Hødd i Tromsø og for at vi skal få litt spenning igjen i kampen om andre plassen, bør Alta ta poeng mot Skeid i neste runde når de to lagene møtes i Finmarkshallen.

Neste kamp for oss er FFK på Halden stadion lørdag 31.10. kl. 1300.

Kampfakta:

Skeid – Kvik Halden 3–1 (1–0)

Vallhall Arena

Mål:

1–0 Hayder Altai

2–0 Taofeek Ismaheel

2–1 Markus Kaasa

3–1 Taofeek Ismaheel

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Jørgen Pettersen, Ådne Midtskogen, Jakob Madsen Lund, Marius Eriksen (Sullivan Lakhamy), Marcus Moberg (Trygve Løberg), Deni Hasanagic (Sabri Khattab), Kevin Krantz, Peder Nomell (Uranik Seferi), Simon Collina (Øystein Lundblad Næsheim) og Markus Kaasa.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline