Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Deniz, Teodor og Peder er med videre!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Des 2018


Deniz Kaili, Teodor Thorvaldsen og Peder Nomell signerte i dag nye avtaler som gjør at det blir å se i Kvik`e drakten i 2019 sesongen. 

Deniz Kaili(19) har mer eller mindre i hele sitt liv spilt i Kvik Halden FK, men med et lite gjesteopptreden på 1 år i FFK og 6 mnd. på utlån til et fotballakademi i Italia. Den lille fotrappe spilleren har fått med seg 30 kamper på A-lags nivå både i 2. og 3. divisjon. Vi håper at Deniz holder seg skadefri og dermed blir en utfordrer for de mer etablerte gutta. Deniz går på sitt fjerde år på A-lags nivå.

Teodor Thorvaldsen(18)kom tilbake til oss fra Sarpsborg 08 foran året sesong. Midtbanespilleren har vokst i sin utfordrerrolle. I løpet av sesongen har "Teo" vært involvert i 19 av 27 obligatoriske kamper. Vi håper og tror at Teo vil ta ytterligere steg kommende sesong når hele spillet vil foregå i enda større tempo. Ved siden av fotballen vil Teo fungerer som medtrener på J06/07

Peder Nomell (18) ble tatt opp til A-troppen i fjor høst etter gode prestasjoner på junior og rekruttlaget. Inneværende år har Peder til tross for sin skade etter båtulykke i sommer, vært involvert i 20 obligatoriske kamper. Med en god vinter bak seg og en oppkjøring uten skader, håper vi at Peder utvikler seg ytterligere og tar opp kampen om startplass mot mer etablerte spillere. Ved siden av fotballen vil Peder fortsette å jobbe på klubbens Fotballfritidsordning.

Vi er veldig glade for at unge gutter er med videre kommende året. Nå handler det å benytte seg av muligheten, trene godt og konkurrere hele veien om en plass i start 11er.Salg av sesongkortet er i gang!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Des 2018

Årets sesong endte som kjent med opprykk, og allerede nå er det mulig å sikre seg sesongkort til alle seriekampene på Halden Stadion neste sesong.

Tøff motstand
Det er lenge siden a-laget har vært på ett så høyt nivå, og etter at avdelingen ble trukket i helgen ble det klart at mange tidligere storlag gjester Halden Stadion i 2019-sesongen. Det blir lokaloppgjør mot både Fredrikstad FK og Moss FK, i tillegg kommer storlag som Hødd IL, Bryne FK og Arendal på besøk.

Fin julegave

Trenger du julegavetips til en fotballinteressert Haldenser har du nå muligheten til å kjøpe sesongkort for 2019-sesongen. Vi håper å se mange mennesker på Halden Stadion i 2019-sesongen.

Pris:
- Voksen: 1000,-
- Honnør/Student: 500,-  

Ved kjøp av sesongkort sparer man 300,- for voksne, og 150,- for honnør/student om man drar på alle kampene.

Kontakt Haris Juklo på haris@kvikhalden.no for bestilling av sesongkort. Sesongkortene vil bli ferdig trykt og kan hentes/leveres før jul.Postnord avdelingen klare

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Des 2018

Avdelingsoppsettet for Postnord ligaen 2019 kom i helgen, og hvilke lag som gjester Halden Stadion er dermed klare.

Lokaloppgjør
Avdelingsoppsettet byr på mange spennende utfordringer, hvor lokaloppgjørene mot Fredrikstad FK og Moss FK blir de mest intense. Fredrikstad FK er kjent i hele Norge, men det tidligere storlaget klart ikke å rykke opp i årets sesong. Dermed blir det første gang siden 2002 at lagene møtes i seriesammenheng. Siden den gang har laget fra plankebyen Cup-gull og en 2. plass som sine meritter.

Tradisjonsrike lag og lange reiser
Ved siden av Fredrikstad FK møter man også tradisjonsrike lag som Bryne FK og Hødd IL. I tillegg er hardtsatsende Arendal, Egersund og Brattvåg også motstanderlag neste sesong. Det blir dermed mange lange reiser for Haldenserne som i tillegg møter Sola, Vidar, Byåsen, Nardo og Stjørdals-Blink. Vi gleder oss til en svært tøff og spennende sesong.

Postnord ligean avd. 1
Levanger
Stjørdals-Blink
Nardo
Byåsen TF
Brattvåg
Hødd
Sola
Egersund
Bryne
Vidar
Arendal
Fredrikstad
Moss
Kvik HaldenDavid, Deni og Ole med nye kontrakter!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Nov 2018


David Paulmin, Deni Hasanagic og Ole Strømsborg er alle tre klare for spill i rødt og hvitt kommende sesong. Trioen har skrevet under kontrakter som gjør at de blir å se på Rødsjordet i 2019.

David Paulmin kom til oss rett før sesongstart i 2018 og gjorde sine saker meget bra etter at Sondre Sødergren ble satt ut av spill på grunn av skade. Canadieren med fransk pass har skrevet under for 2 år. David vil ved siden av å spille fotball, trene keepere på akademi og ukentlige keepertreninger.

Deni Hasanagic kom til oss i sommervinduet. Etter noe forsiktig start i den røde og hvite drakten, har Deni vært et fast inventar på midtbanen i høstsesongen. Spilleren med fortid i  FFK, Oppsal og Skeid har signert på kontrakt ut kommende sesong.

Ole Strømsborg er kjent navn for alle fotballglade haldensere. Ole har flere sesonger bak seg i klubben og etter et lite opphold i TTIF var han tilbake i Kvik foran årets sesong. Etter noen "motor problemer" i starten av sesongen pga. overtrent kropp, har Ole greid å spisse inn formen mot de avgjørende kampene i sesongen. Ole blir å se på Rødsjordet i minst en sesong til.

Vi er svært glade for å ha på plass trioen videre. Kontinuitet er viktig og noe vi setter høyt når vi skal bygge lag for kommende sesonger. Flere signeringer kan komme i nær fremtid. Følg med!Berglund klar for to nye år

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Nov 2018

Björn Berglund har skrevet under på en to års kontrakt med klubben, og med tre sesonger i klubben fra før er han blitt en viktig del av klubben og laget.

Med videre
Björn kom til Halden første gang i 2015, men etter en sesong gikk han videre til Öster. Allerede i 2017 var han tilbake i Halden, og siden den gang har han blitt værende. Både klubben og Björn var ivrige etter å fortsette samarbeidet, og ble enige om en kontrakt som binder han til klubben ut 2020-sesongen. Etter 25 scoringer i 2017 sesongen svensken en viktig bidragsyter i forbindelse med årets opprykk, der han scoret det avgjørende 2-1 målet borte mot Vestfossen i siste seriekamp.

Populær blant barna
Siden 2017 har Björn jobbet på klubbens fotballfritidsordning, hvor han hver dag leker med mange av klubbens barnespillere. Dette, kombinert med vakre scoringer på Halden Stadion har gjort Björn til en yndling blant klubbens yngre spillere. Björn skal fortsette å jobbe på FFO hver dag, og blir derfor å finne på klubbens lokaler på Strupe hver dag.

Klubben er svært glade for å ha med Björn videre på laget.
Levert av IdrettenOnline