Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Bergersen håper på støtte fra tribunen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Aug 2019

Slik så det ut i årets første hjemmekamp mot FFK. Hele 2725 tilskuere fant veien til stadion. Greier vi 1000 mennesker mot Moss FK???            Foto: Halden Arbeiderblad

Etter den meget sterke seieren i Arendal sist helg er det nå klart for Østfoldoppgjør mot Moss FK på Halden Stadion søndag kl. 1800.  Trener Kent Bergersen håper at publikum finner veien til Halden Stadion for å støtte laget som har prestert sterkt hittil i sesongen.

Dagen før Østfoldoppgjøret fikk vi noen tanker fra "Kenta" :

"Etter en meget sterk seier borte mot Arendal i første kampen etter ferien, gleder vi oss nå til å ta imot Østfoldnaboen Moss FK på stadion på søndag.

Moss kommer  til denne kampen med forsterket selvtillit etter en meget sterk hjemmeseier 6-2 mot Egersunds i forrige kamp. Begge leire stiller med skadefrie tropper, og Moss er nok ivrige på å få revansje for det stygge tapet de hadde hjemme mot oss 16. mai. Dette er vi forberedt på og jeg håper det vil få det beste ut av oss, noe som trengs skal vi sitte igjen med alle poengene etter denne "fighten".

Kampen mot Moss FK bør bli en publikumstreffer, og jeg håper det blir mye supportere fra begge leire, som vil være med å lage en fin ramme rundt kampen. Det går rykter om at Mossingene og Kråkevingen har mobilisert kraftig for å støtte sine gutter..

Jeg håper virkelig haldenserne kjenner sin besøkelsestid nå og møter opp og matcher mossingene og støtter guttene, noe de virkelig har fortjent etter den fabelaktige sesongen de har hatt så langt!!Guttene elsker å spille for mye folk, og støtten fra publikum kan være helt avgjørende for at vi strekker det lengste strået i en sånn kamp.

Dette blir den første av flere meget interessante hjemmekamper denne høsten, så jeg håper vi sees på stadion! Vi skal gjøre alt vi kan for at dere går fornøyde hjem ved 20-tiden søndag kveld.

Vi gleder oss og er godt forberedt, "let the game begin!"

Kampstart kl. 1800Sterk seier i Arendal!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Aug 2019


Scoring av Youssef Chaib etter 87.minutter var nok til at vi tok en sterk borteseier høstens første kamp i Postnord ligaen.

Kampen startet som forventet, hvor Arendal tok kommandoen uten å komme til all verdens muligheter. Gutta jobbet knallhardt, og var godt strukturert slik at
 Arendal ikke fant rommene de trengte.

Utover i kampen kom gutta mer og mer med, og spesielt etter pause viste vi hvilken kvalitet laget har. Vi flytter ballen godt, og klarer å styre kampen i større grad.

Etterhvert som kampen går, og Arendal må frem for å henge med i toppkampen. Rommene blir dermed større og større, og etter et lengre angrep med mange pasninger åpnet siderommet seg til Chaib som fosset inn i 16-meteren og ble helt. Dommeren gir oss straffe, og mannen som ble felt tar den selv. Youssef er sikker fra krittmerket og dermed står det 0-1 på resultattavla. Dette står seg til kampslutt og bortelaget kan dermed slippe jubelen løs. Viktig og solid seier på Sørlandet!

Nå venter hjemmekamp på Halden Stadion mot Moss FK søndag om ei uke. Dette blir litt av en kamp på Rødsjordet hvor vi håper å se mange haldensere på tribunen!!


KAMPFAKTA:

15.runde

NORAC stadion

Arendal - Kvik Halden FK 0-1 (0-0)

Mål:

0-1 Chaib 87.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Agu, Westgaard, Hasanagic, Engebretsen, Makiadi, Krans(Thorhallsson), Næsheim(Nomell), Chaib
Før kampen mot Arendal

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Aug 2019


Foto: Arendal fotballA-laget reiser i dag til Arendal for å møte Arendal i det som fort kan bli en av de vanskeligste bortekamper denne høsten. Som de fleste lag i denne avdelingen så går Arendal for å være en hard nøtt å knekke på NORAC stadion, sin hjemmearena.

Etter to gode treningsuker begynner alvoret i dag med bortekamp for de rød og hvite. Vårkampen på Halden Stadion endte med 2-1 seier til etter en meget spennende kamp. Arendal har etter noe svakt start klatret godt på tabellen og ligger på en 5.plass foran dagens oppgjør.

Trener Kent Bergersen har følgende å si før kampen:

"Ferien er over, vi er klare til å ta fatt på andre del av sesongen. Det kunne knapt begynt med en tøffere bortekamp enn Arendal.  

De fleste av oss husker oppgjøret i Halden som ble meget jevnt, men hvor vi dro i land seieren.  Arendal er langt sterkere hjemme på sitt flotte kunstgress, så her forventer vi en tøffere oppgave mot et velspillende lag som kun har tapt mot Levanger og oss på de siste 7-8 kampene.

Vi har fått trent bra i 2 uker nå, og føler oss godt forberedt til denne kampen.

Troppen er så å si skadefri. Vi har noen smårusk og spillere som enda ikke er klare. Vi har foran høstsesongen supplert troppen med Dagur Dan Thorhallsson på lån fra Mjøndalen, han har vist gode takter siden han kom og er med i troppen til denne kampen.

Stemningen i troppen er på topp og vi gleder oss til å spille om poeng igjen.

Vi fikk en fin start på høstsesongen når vi mandag slo FFK 2 i 4. div, og topper den divisjonen der, etter en

strålende prestasjon.

Så får vi se om vi klarer å følge opp mandagens prestasjon i dag."Kampstart kl. 1800.
Dagur Dan Thorhallsson til Kvik Halden FK

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Aug 2019


Foto: Halden ArbeiderbladDen 19 år gamle islendingen kommer på lån til oss fra Mjøndalen ut 2019 sesongen. Dagur signerte utlånspapirer på tirsdag og vil være spilleklar for oss før høstens første seriekamp i 2.div. mot Arendal førstkommende søndag.

Dagur har tross sin unge alder allerede opplevd mye som fotballspiller. Som 15 åring ble han tatt opp i A-stallen til fotballklubben Haukar på Island. Bare året senere dro han til Belgiske Gent hvor han spilte på klubbens U19 og U21 lag. I 2018 kom han tilbake til Islandsk fotball hvor han spilte i toppserien for Keflavik.

Dagur ble hentet til Mjøndalen foran årets sesong på lån fra Keflavik. Mjøndalen hadde opsjon på kjøp av Dagur som de benyttet seg av og signerte han på en langtidskontrakt.

I Mjøndalen har Dagur vært involvert i samtlige treningskamper før årets sesong og han fikk med seg 4 cup kamper og debut i Eliteserien. Foran høstsesongen ønsket både Mjøndalen og Dagur mer spilletid på høyere nivå enn Mjøndalens 2.lag som spiller i 3.div. 

Vi kom fort til enighet med spilleren og klubben noe som førte til at Dagur signerte for oss tirsdag.
Dagur har spilt på samtlige U-landslag for Island og opplevde å spille U21 landskamp så sent som i mars 2019. Vi er meget trygge på at Dagur vil passe godt i profilen til klubben hvor vi ønsker å ha unge og sultne fotballspillere kombinert med noe mer rutine.

Vi ønsker Dagur velkommen til oss!

Stjernelaget med 3.plass i Norway cup

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Aug 2019


Klubbens "Stjernelag" har som en liten tradisjon å delta i Norway Cup. I påvente av et bedre tilbud fra kretsen sin side, er på mange måter Norway cup årets høydepunkt for gjengen.

TIl årrets turnering hadde laget med seg 11 spente spillere som både gledet og gruet seg litt til cupen. 

Laget møtte Parasport stjernene fra Danmark i sitt første kamp. Denne kampen endte uavgjort, 4-4. I sitt andre kamp i cupen var Røa motstandere. Denne kampen ble en liten "plankekjøring" der det ble seier med hele 15-3.

Som gruppevinner gikk Stjernelaget direkte til semifinale hvor Strømsgodset IF var motstandere. Kampen var jevnere enn resultatet tilsier(2-5), men det var Godset som stakk av med seieren og finaleplassen.

Dermed ble det med bronseplass og ny meget godt gjennomført Norway cup! 

Klubben gratulerer og håper at tilbudet til Stjernelaget i vår egen krets blir bedre med årene som kommer slik at de får spilt flere kamper i løpet av året.

Klubbens G2005 kull har også deltatt i årets Norway cup. Laget gikk hele veien til 1/8-dels finalen hvor de møtte et meget godt lag fra Bangkok. Laget fra Thailand stakk av med seieren etter at kampen lenge sto og vippet. Vi gratulerer G05 med prestasjonene og ønsker lykke til i høstsesongen som kommer.Levert av IdrettenOnline