Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Nå kan du søke plass på FFO-Akademi!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Jun 2020

Torsdag 6.8 starter FFO-Akademiet opp, og allerede nå kan du sikre deg plass.

Ny mulighet for 3. og 4. klasse
FFO-Akademi er en versjon av Halden Akademiet for barn i 3. og 4. klasse. For barn som allerede går på FFO er det ingen forskjell fra dagens tilbud, men fra august vil det være mulig for barn i 3. og 4. klasse å gå på FFO Akademiet, som da er kun en dag i uken. Barna hentes sammen med de andre barna som går på FFO, før de gjør lekser og spiser mat sammen. Deretter vil alle som går i 3. og 4. klasse ha teoretisk gjennomgang av treningsøkten, før treningen praktiseres ute. Etter gjennomført treningsøkt vil evaluering av treningsøkten gjennomføres.

Ekstra økt
For at treningsøkten skal gi best mulig utbytte ønsker vi at barna som deltar på FFO-Akademiet ikke hentes før treningen er ferdig. Det vil si at de ikke blir hentet før 16.00. FFO-Akademiet er lagt til torsdager, da dette er en dag det ikke spilles 5'r kamper. Det betyr i tillegg at når nye treningstider kommer vil klubben legge opp slik at barna ikke har trening samme dag som FFO-Akademi.

Praktisk informasjon
Hvem: Gutter og jenter født 2011 og 2012
Pris: 900,-
Når: Hver torsdag fra 6.8

Påmelding gjør man via FFO sitt innmeldingsskjema (nederst på siden) - det finner du her


Husk også Camp FFO-Akademi i uke 27. Les mer her


0 Kommentar

Det nærmer seg oppstart - slik blir seriespillet

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Jun 2020

Fredag ettermiddag kom endelig svaret fra Norges Fotballforbund på hvordan seriespillet blir for a-laget.

Tidenes lengste oppkjøring
A-laget startet sin oppjøring andre uken i januar, og frem til 12. mars foregikk alt som normalt. Da ble idretten, sammen med resten av landet stengt, og siden den tid har spillere og trenere på a-laget vært permittert 90%. Dette har ført til kun egenstyrt trening, frem til i går. Da var samtlige tilbake i 100% jobb, og dermed har treningene startet som normalt. 8. juni er planen at a-laget kan begynne å trene med fullkontakt, så ut uken blir det coronarestriksjoner på treningene.

Planlegger oppstart 4-5. juli
Postnord-ligaen skal etter planen starte helgen 4-5. juli, med andre ord begynner klubben med hjemmekamp mot Florø.De gjenstående kampene på terminlisten spilles som oppsatt, mens kamper som er utsatt vil bli satt inn i ledige helger og midtuker. Siste seriekamp vil bli søndag 15. november.

Ved senere oppstart
Dersom helsemyndighetene ikke godkjenner NFF sin plan for oppstarten av Postnord-ligaen til 4-5. juli, så vil en seriestart fra helgen 11-12. juli bety enkel serie med sluttspill. Dersom oppstart ikke skulle være mulig før august, så vil det bli spilt kun enkelt serie på 13 kamper. Opprykk, nedrykk og kvalifisering vil bli gjennomført som normalt uansett hvilket seriespill det blir.


0 Kommentar

Delmål 3 er nådd - kun 100 billetter unna delmål 4!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Mai 2020

Fantastisk støtte gjør at vi i dag ikke bare har passert delmål 3, men vi er også kun 100 billetter unna å nå delmål 4!

Knust tall fra 2019-sesongen
1000 var antall Haldensere på Fredrikstad Stadion i nest siste kamp i fjorårets sesong. I går var vi rett under 1000 solgte billetter, men i dag ble tallet knust, da vi nå har passert 1200 solgte billetter. I den forbindelse er vi også kun 100 billetter unna delmål 4, 1300 solgte billetter. 1300 var tilskuertallet i kampen mellom Kvik og SFK i 1907, og det er dermed et historisk delmål som skal slåes.

Utløser premier
For hvert nådde delmål blir en premie utløst, og alle premiene som utløses vil trekkes i livesendingen den 14/6. Alle som har kjøpt billett vil være med i trekningen, og har man kjøpt flere billetter vil man ha større sannsynlighet for å vinne. Programmet er nå nærmest spikret, og vi håper å lansere fullt program ila neste uke.

Frir til hele Halden
For å nå målsettingen om ny tilskuerrekord på Halden Stadion er vi helt avhengig av å nå utenfor Kvik Halden-familien. Nå frir vi derfor til hele byen - både fotballinteresserte og andre. Både privatpersoner og bedrifter som har lyst til å støtte en god sak, og samtidig bli med å skape byhistorie er velkomne til å bidra.

Husk også at både Halden Topphåndball og Comet Elite vil få 10% hver av billettsalget!


0 Kommentar

Camp HaldenAkademi

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Mai 2020

I løpet av uke 27 gjennomføres Camp HaldenAkademi - en intensiv camp med profesjonelt innhold

Videreføring av HaldenAkademi
Siden oppstarten i februar 2019 har HaldenAkademiet blitt svært populært blant byens fotballspillere. Nå utvider vi tilbudet med en treningscamp, som varer fire dager på rad i uke 27. De som går på HaldenAkademiet fra høsten av har allerede fått mulighet til å melde sg på. Etterspørselen er stor, og allerede er over 20 plasser revet bort. Treningscampen vil foregå på Strupe Kunstgress. Les mer om Halden Akademiet her

Praktisk informasjon
Hvem: Gutter og jenter født 2010, 2009 og 2008
Når: 30. juni - 3. juli
Hvor: Strupe Kunstgress
Tid: 10.00-12.30
Antall plasser: 50 - Ledige plasser: 23 utespillere og 3 keepere
Pris: 900,-

Påmelding gjøre via Kvik Halden FK appen, der man under "butikk" finner Camp HaldenAkademi. Med kun 50 plasser er det førstemann til mølla som gjelder.


0 Kommentar

Ny kommersiell flate på Strupe

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Mai 2020

Kvik Halden FK ser alltid etter nye måter å utvikle seg på, og fredag forrige uke kom vår nye kommersielle flate på plass på Strupe

Fantastisk mulighet
Klubben har i lengre tid sett på muligheter for å få en kommersiell flate på både Halden Stadion og Strupe Kunstgress, og nå er endelig drømmen en realitet. En 8 kvadratmeter stor skjerm er nå på plass på FFO-bygget. Skjermen er synlig fra nesten hele Strupe, og spesielt ved ankomst/avreise fra feltet er den svært godt synlig.

Reklame og informasjon
Skjermen kommer til å ha en todelt funksjon - da den vil vise informasjon fra klubbens, i tillegg til å være en eksklusiv måte for gamle og nye samarbeidspartnere å promotere seg på.

Er du eller din bedrift interessert i å være synlig på vår nye kommersielle flate? Ta kontakt med daglig leder, Haris Juklo, på haris@kvikhalden.no


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline