Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

FFK gjester Halden stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Apr 2019


Alt ligger til rette for et oppgjør med mye folk og spenning når Frdrikstad gjester Halden stadion andre påskedag til den andre serierunden i PostNord ligaen med avspark kl. 1800.

Vi står foran årets høydepunkt på Halden stadion. Selveste FFK kommer på besøk for å kjempe om tre poeng. Interessen er stor foran mandagens kamp. For hjemmelaget er det den første kampen på hjemmebanen etter opprykket i fjor høst til PostNord ligaen.

Trener Kent Bergersen foran mandagens match:

"Etter 2-2 og uavgjort i 1. serieomgang borte mot Sola, er det duket for første hjemmekamp for sesongen, og det er ingen hvem som helst som møter oss på stadion denne 2. Påskedag, det er nemlig seriefavoritten FFK.

Dette er en kamp vi blinket ut tidlig som et av årets store høydepunkt.

Noe av grunnen til det er jo at det er et lokaloppgjør, og at det trekker en del ekstra tilskuere til vår stadion.

Alt ligger til rette for en spennende aften på vår hjemmebane. Jeg tror vi skal klare å gi FFK en skikkelig tøff kamp om poengene. Vi gleder oss voldsomt til å måle krefter mot  FFK’s gutter.

Vi har 24 friske spillere å velge mellom, bare 18 får være med i troppen, og derfra skal det velges en første 11’er som skal gjøre jobben fra start. Ingen enkel jobb med den jevne gode troppen vi har nå.

Vi håper haldenserne virkelig fristes av en sånn ‘gobit’,  og møter opp i hopetall for å støtte oss og gir Fredrikstadsupporterne kamp på tribunene.

Vi lover å gi ALT for at poengene skal bli igjen i Halden!"

God kamp!

Kent


NB: Dørene åpner 1700. Vi oppfordrer folk til å være ute i god tid for å unngå kø. Vi sees på stadion!Klare for Future Cup!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Apr 2019Kvik Halden G14 og Haldenalliansen reiser til Gøteborg og FutureCup i påskehelgen. 

G2005  har 17 spillerene med på alliansen og dette laget stiller i eliteklassen. Breddelaget stiller i nettopp bredde klassen og de skal prøve seg mot dansk og svensk motstand. 

Spillerne gleder seg til en flott helg i Gøteborg med strålende sol og mye godt spill. Foreldre og søsken til spillerne valfarter også til storbyen og etter at stort og smått er telt opp er det bestilt bord til ca 60 stk tilskuere for bespisning i morgen kveld på påskeaften. 

Vi ønsker alle lykke til. Oppdatering på resultater vil komme underveis i turneringen.Kvik Halden FK App - med billetter

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Apr 2019

Klubben utvikler seg i voldsom fart, og det er med stor glede vi kan presentere Kvik Halden FK-appen

For a-laget
Appen er primært i forbindelse med klubbens a-lag, og foreløpig er det mulig å kjøpe billetter til alle lagets hjemmekamper. I tillegg har man oversikt over alle lagets kamper, og man kan bli bedre kjent med samtlige spillere.

Forhåndssalg av billetter
Appen gir deg som bruker en unik mulighet til å sikre deg kampbillett på forhånd. Biletten bestilles og bestales (via VIPPS) i appen, og det eneste du trenger er ta med deg telefon og vise billetten i appen til en billetør. Dette effektiviserer tiden du bruker i kø, samtidig som det gjør det enklere for våre billettører. Det vil foreløpig fortsatt være mulig å kjøpe billetter "i døra" på Halden Stadion som tidligere.

Under utvikling
Appen er helt fersk, og vil fortsatt i tiden fremover utvikle seg videre. Billetsalget er oppe å går, så du kan sikre deg din billett til mandagens kamp mot FFK allerede nå! I tillegg forsøker vi å få klart "beste spiller", slik at du som tilskuer kan stemme på hvem du mener er a-lagets beste spiller i kampen.

Vi håper på at mange benytter seg av appen. Ved tilbakemeldinger eller spørsmål, send epost til post@kvikhalden.no
Leif Grimsrud blir Sølvsponsor!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Apr 2019


Magnar Kristiansen(bildet), Daglig leder i Leif Grimsrud har i dag undertegnet avtale som gjør Leif Grimsrud til Sølvsponsor for Kvik Halden FK i sesongen 2019. Vi er veldig glade for støtten og tilliten Leif Grimsrud viser oss.

Partene har samarbeidet i lang tid. Dagens underskrift gjør at samarbeidet fortsetter videre også i den spennende 2019 sesongen hvor klubben ønsker å ta ytterligere steg på det økonomiske, administrative og sportslige plan.

"Leif Grimsrud AS er ledende maskin entreprenør i Østfold. I 2015 fikk bedriften en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud AS har i dag 4 avdelinger, Utemiljø, Kystmiljø, Bane og Anlegg. Bedriften satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Leif Grimsrud omsetter for ca. 605 millioner (2018) og har 210 gode kollegaer. Godt humør, arbeidsmiljø og stort fokus på involvering i alle ledd er noen av kjennetegn til bedriften. 

Leif Grimsrud har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i flotte lokaler i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus."

Vi takker ydmykt for støtten og gleder oss til å videre samarbeid.Uavgjort i seriepremieren

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Apr 2019


Foto: Gunnar Paulsen, Halden ArbeiderbladA-laget serieåpnet borte mot nyopprykkede Sola i Stavanger. Kampen ble, som fryktet på forhånd, en tøff batalje mot et meget direkte og fysisk robust lag.

Haldensere møtte et lavtliggende hjemmelag som lå stramt og godt defensivt i sin vante 4-4-2. Bortelaget styrte det meste av banespillet og skapte også de største sjansene. Det var allikevel hjemmelaget som tok ledelsen 1-0 etter et langt innkast, noe hjemmelaget var gode på. Kampbildet fortsatte som tidligere hvor haldensere styrte det meste. av banespillet og var det laget som "ønsket" å spille fotball. Det var derfor relativt ufortjent når Sola gikk opp i 2-0 etter sin andre sjanse, også det etter et innkast. Begge målene er noe Kent Bergersen har advart mot i forkant av kampen.

Etter 2-0 scoringen tok haldensere fullstendig kommandoen og var farlig frempå flere ganger. Det var derfor meget fortjent at bortelaget reduserte til 2-1 etter et skudd fra innbytter Youssef Chaib. Mot slutten av kampen satt Jakob Madsen Lund inn 2-2 etter en nydelig corner fra Albert Makiadi.

Kampen endte dermed 2-2 og poengdeling. 

Nå venter FFK mandag 22.april kl. 1800 på Halden stadion. 


KAMPFAKTA:

1. serierunde

Sola - Kvik Halden FK 2-2 (1-0)

Tilskuere: 282

Gule kort: Novak, Lilleås (begge Sola), Westgaard, Hasanagic (begge Kvik Halden FK)

Røde kort: ingen

Mål:

1-0 Idland 30.min

2-0 Svela 56.min

2-1 Chaib 59.min

2-2 Lund 74.min


Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti(c), Lund, Westgaard, Hasanagic(Næsheim 73.min)Suka Suka(Chaib 56.min), Engebretsen, Makiadi, Krans, Narh(Nomell 56.min)Levert av IdrettenOnline