Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Tista Senter fortsetter samarbeidet med oss

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Des 2018


Enda en samarbeidspartner forlenger sin avtale. Tista Senter fortsetter som klubbens samarbeidspartner i ytterligere to år. Klubben vil også i 2019 ha samarbeid med senteret ifm. arrangementer som Kvik Halden Dagen.

Tista senter ligger i Halden sentrum, langs elven Tista. Tista senter har 44 butikker med en bred butikkmix.
Senteret har meget gode parkeringsforhold med 420 GRATIS PARKERINGSPLASSER, 1 TIME / 3 TIMER.

Hos Tista senter er det lett framkommelig og kundevennlig. Alt er på én flate og fem innganger,
noe som gjør det fint for deg med barnevogn eller rullestol.

Tista senter ble reåpnet april 2013 og framstår som et nytt og moderne senter med en hyggelig atmosfære.
Senteret har flere spisesteder med frokost, lunch eller middagsretter. Spisestedene har også uteservering i den milde årstiden.

Tista senter er kjent for alle sine aktiviteter. Butikkene er aktive med nyheter, kampanjer og tilbud gjennom hele året.
"Det skjer alltid noe", på Tista Senter.En liten statusoppdatering

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Des 2018Opprykk til Posnord liga for lokomotivet i klubben er som kjent nådd. Avdelingsoppsettet som kom forrige lørdag ga oss en klar pekepinn at vi er tilbake i et selskap vi ikke har vært i på en stund. Klubber som Levanger, FFK, Moss, Bryne, Hødd kommer til å entre Rødsjordet i 2019 sesongen. Men hva skjer ellers? Undertegnede ønsker å gi et kort innblikk i hva vi har det har jobbet med på kontoret den siste tiden.

De økonomiske rammebetingelsene er noe vi jobber med gjennom hele året. Etter opprykket i oktober har en del av arbeidshverdagen til undertegnede gått med på å skape økonomisk forutsigbarhet foran kommende året. En del møtevirksomhet med våre samarbeidspartner har blitt gjennomført. Dette både med tanke på å forlenge inneværende avtaler, men også for knytte til oss nye samarbeidspartnere.

Avdelingsoppsettet som vi fikk forrige lørdag, der vi i utgangspunktet må ut på hele ti flyreiser gjorde det ikke akkurat noe enklere hvis en ser på det isolertsett bare økonomisk, men vi velger å se på det som en litt større utfordring. En utfordring vi skal ta! Vi har ønsket oss tilbake til dette nivået og da hører det med at det blir en del mer reising. Vi skal konkurrere på et helt annet nivå enn i 2018. 

Arbeidet rundt A-stallen er noe som har pågått i flere mnd. allerede. Kent Bergersen, Jørgen la Cour og undertegnede kartlegger og setter sammen stallen for kommende året. Kontinuitet er viktig og de fleste av spillere fra årets stall vil få tilbud om å være med videre. Det som er helt sikkert er at Thomas Kolseth, Jesper Kragh og Alex Nadolski forlater klubben. Det vil komme mer avklaringer i nærmest fremtid. Her er det selvfølgelig økonomiske vurderinger hele veien. Vi er nødt til å treffe med de spillere vi evt. henter.

Utviklingsavdelingen er mer eller mindre satt. Der mangler vi et par trenere til for at den kabalen går opp. Vi har hatt gode samtaler med årgangene og er veldig fornøyd med de trenere vi har fått dit. Utrolig dedikerte og faglig sterke personer som kommende året vil jobbe med ungdommen i klubben vår.  Østfold fotballkrets har lagt merke til dette og derfra har det kommet skryt for at vi "satser" midler i utviklingsavdelingen. Dette er starten på noe vi ønsker skal gi flere haldensere på A-laget og i toppfotballen ellers.

I barneavdelingen kommer det til å skje en del forandringer kommende året når det gjelder spillenormer. Her skal årgangene spille to og to år av gangen i 3er, 5er, 7er og 9er fotball. Dette er noe som kommer fra NFF og noe vår krets skal følge. Dette vil gi oss noen utfordringer det første året i forhold til plass til både kamper og trening, men dette fikser vi!

Trenerveilederen har gjennomført evalueringsmøter med årgangene i barnefotballen. Dette er viktige møter for at klubben skal ta steg og for at vi skal kunne levere et bedre produkt ut mot våre trenere, spillere og foreldre. 

Vi har hatt en "klubbkveld" her på klubbhuset der G-Max Dikeveien var tilstede og solgte treningstøy til den store gullmedaljen. Dette er noe vi kommer til å gjenta flere ganger kommende året.

Nå om dagen er det arbeid med sponsoravtaler og rammebetingelser økonomisk som tar mye av tiden. Dette er viktig arbeid for hele klubben og her skal endene møtes for at vi skal være fornøyd.

Til slutt vil jeg takke alle frivillige som dag inn og dag ut bidrar til at Kvik Halden FK leverer. Den jobben dere gjør er enorm og uten dere hadde vi ikke vært det vi er i dag. TAKK!


Sportslig hilsen

Haris Juklo


Salg av sesongkortet er i gang!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Des 2018

Årets sesong endte som kjent med opprykk, og allerede nå er det mulig å sikre seg sesongkort til alle seriekampene på Halden Stadion neste sesong.

Tøff motstand
Det er lenge siden a-laget har vært på ett så høyt nivå, og etter at avdelingen ble trukket i helgen ble det klart at mange tidligere storlag gjester Halden Stadion i 2019-sesongen. Det blir lokaloppgjør mot både Fredrikstad FK og Moss FK, i tillegg kommer storlag som Hødd IL, Bryne FK og Arendal på besøk.

Fin julegave

Trenger du julegavetips til en fotballinteressert Haldenser har du nå muligheten til å kjøpe sesongkort for 2019-sesongen. Vi håper å se mange mennesker på Halden Stadion i 2019-sesongen.

Pris:
- Voksen: 1000,-
- Honnør/Student: 500,-  

Ved kjøp av sesongkort sparer man 300,- for voksne, og 150,- for honnør/student om man drar på alle kampene.

Kontakt Haris Juklo på haris@kvikhalden.no for bestilling av sesongkort. Sesongkortene vil bli ferdig trykt og kan hentes/leveres før jul.Postnord avdelingen klare

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Des 2018

Avdelingsoppsettet for Postnord ligaen 2019 kom i helgen, og hvilke lag som gjester Halden Stadion er dermed klare.

Lokaloppgjør
Avdelingsoppsettet byr på mange spennende utfordringer, hvor lokaloppgjørene mot Fredrikstad FK og Moss FK blir de mest intense. Fredrikstad FK er kjent i hele Norge, men det tidligere storlaget klart ikke å rykke opp i årets sesong. Dermed blir det første gang siden 2002 at lagene møtes i seriesammenheng. Siden den gang har laget fra plankebyen Cup-gull og en 2. plass som sine meritter.

Tradisjonsrike lag og lange reiser
Ved siden av Fredrikstad FK møter man også tradisjonsrike lag som Bryne FK og Hødd IL. I tillegg er hardtsatsende Arendal, Egersund og Brattvåg også motstanderlag neste sesong. Det blir dermed mange lange reiser for Haldenserne som i tillegg møter Sola, Vidar, Byåsen, Nardo og Stjørdals-Blink. Vi gleder oss til en svært tøff og spennende sesong.

Postnord ligean avd. 1
Levanger
Stjørdals-Blink
Nardo
Byåsen TF
Brattvåg
Hødd
Sola
Egersund
Bryne
Vidar
Arendal
Fredrikstad
Moss
Kvik HaldenCoca Cola ny samarbeidspartner

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Des 2018


Coca Cola har signert en tre års avtale med klubben og blir vår samarbeidspartner de neste årene.

"Coca-Cola er verdens ledende produsent, markedsfører og distributør av alkoholfrie drikkevarer. Globalt har vi ansvaret for over 500 varemerker.

Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene. De er rundt ti ansatte som har ansvaret for å markedsføre og utvikle merkevarene og produktene til norske forbrukere. 

Coca-Cola European Partners Norge (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Coca-Cola European Partners Norge distribuerer også produktene til Monster Beverages. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola, Coca-Cola zero sugar, Coca-Cola life, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Urge, TAB X-tra, Bonaqua, Powerade, Minute Maid, Kuli, CHAQWA, Burn og Monster. Coca-Cola European Partners Norge har totalt over 700 ansatte, på ulike lokasjoner i Norge"

Vi takker for tilliten!Levert av IdrettenOnline