Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

A-lagets avdelingsoppsett er klart

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Jan 2021

A-laget sitt avdelingsoppsett har kommet, og nok en gang havner klubbens flaggskip i avdeling 1

Nesten som i fjor
Ettersom det i 2020-sesongen ikke var noen lag som rykket ned fra PostNord-ligaen er det selvfølgelig færre nye lag enn tidligere sesonger. Det innebærer at a-laget møter mange av de samme lagene som i fjor, men tre nye motstandere står på motsatt banehalvdel i 2021-sesongen. Først og fremt møter man Kongsvinger som rykket ned fra OBOS-ligaen. En klubb som de siste årene har hevdet seg godt i toppfotballen, men som i 2020-seongen rykket ned. I tillegg møter man Bærum og Asker, to lag man også har treningskamper mot.

Tre lag ut, og 7 flyreiser
I 2020-sesongen rykket som de fleste sikkert vet Fredrikstad FK opp, og dermed blir det et lokaloppgjør mindre. I tillegg har Kjelsås og Skeid havnet i avdeling 2. Foruten de nevnte lagene ovenfor møter man de samme lagene som i fjor. I år blir det dermed 7 flyreiser, mot henholdsvis Alta, Tromsdalen, Senja, Fløya, Hødd, Brattvåg og Florø. I tillegg får man bussreiser til Moss, Eidsvold Turn, Vålerenga 2, Asker, Bærum og Kongsvinger.

Selve terminlisten er forventet å komme på plass 20. januar. Deretter vil det bli små justeringer internt mellom klubbene.

Hele avdelingen:

Kongsvinger
Kvik Halden
Moss
Eidsvold Turn
Vålerenga 2
Asker
Bærum
Tromsdalen
Senja
Fløya
Hødd
Brattvåg
Florø


0 Kommentar

A-lagets treningskamper

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Jan 2021

A-laget startet oppkjøringen til årets sesong for to dager siden, og nå er endelig årets treningskamper fastsatt

Variert motstand
Allerede 30. januar sparkes første treningskamp i gang, og de seks første kampene går etter planen i Østfoldhallen. Motstandere de seks første kampene er OBOS-laget Strømmen IF, i tillegg til divisjonskollegaene Asker, Skeid, Bærum og Eidsvold Turn. I tillegg møter man Fredrikstad 2 med rekruttlaget samme dag som kampen mot Eidsvold Turn. Deretter reiser a-laget til sørlandet for å møte Jerv. 27.3 møter a-laget og rekruttlaget Moss FK til dobbeltkamp, før generalprøven spilles borte mot Notodden.

Avdelingsoppsettet rundt hjørnet
Vanligvis holdes det terminlistemøter i PostNord-ligaen på Ullevål Stadion tidlig i januar. På grunn av covid-19-situasjonen utgår denne samlingen i år, og etter hva vi har forstått vil avdelingsoppsettet med foreløpig terminliste komme i løpet av uken. Vi vet derfor ikke om vi kommer i samme avdelingen som lagene vi skal spille treningskamper mot. Nedenfor ser du treningskampene satt opp i tabellformat.

DatoDagKl.HjemmelagBortelagResSted
30.01.2021Lørdag1630Kvik Halden FKStrømmen IF
Østfoldhallen
06.02.2021Lørdag1630Kvik Halden FKAsker
Østfoldhallen
13.02.2021Lørdag1330Kvik Halden FKSkeid
Østfoldhallen
26.02.2021Fredag1900Kvik Halden FKBærum
Østfoldhallen
06.03.2021Lørdag1300Kvik Halden FKEidsvold
Østfoldhallen
06.03.2021Lørdag1530Kvik Halden FK 2Fredrikstad FK 2
Østfoldhallen
21.03.2021Søndag1500JervKvik Halden FK
Borte
27.03.2021Lørdag1300Kvik Halden FKMoss FK
Strupe KG
27.03.2021Lørdag1530Kvik Halden FK 2Moss FK 2
Strupe KG
02.04.2021Fredag1300NotoddenKvik Halden FK
Notodden

0 Kommentar

Leif Grimsrud fortsetter samarbeidet som sølvsponsor

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Jan 2021

Leif Grimsrud fortsetter sitt samarbeid med klubben, og er nå enige om en avtale som gjør selskapet til sølvsponsor.

Fornøyd klubb
Leif Grimsrud har vist stort engasjement i driften av klubben, i tillegg til at de er opptatt av klubbens flaggskip. A-lagets prestasjoner har de siste årene vært gode. Det har også samarbeidet med Leif Grimsrud, og nå fortsetter samarbeidet ettersom Leif Grimsrud blir sølvsponsor for klubben.

Stor maskinentreprenør
Leif Grimsrud er maskinentreprenør og holder til på Sørlifeltet. De har spesialisert seg innenfor fire store avdelinger. De fire er utemiljø, anlegg, bane og kystmiljø. Blant annet har de vært med i utbyggingen av Svinesundsbroen. Leif Grimsrud gir trygghet og forutsigbarhet gjennom sitt arbeidet, og har i skrivende stund 183 pågående prosjekter.

Klubben er svært glade for samarbeidet med Leif Grimsrud


0 Kommentar

Scott Sedgwick ny keepertrener i klubben

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Jan 2021

A-laget startet i kveld oppkjøringen til 2021-sesongen, og Scott Sedgwick ble i dag ansatt som ny keepertrener i klubben.

Viktig rolle
I etterkant av fjorårets sesong har Frode Faraasen formidlet at han ikke lenger har tid til å være keepertrener på a-laget. I tillegg har David Paulmin flyttet til Egersund. Ved siden av å være spiller på a-laget har David vært keepertrener i ungdomsavdelingen og på HaldenAkademi. Dermed var nå klubben på leting etter ny keepertrener, og i dag har Scott Sedgwick undertegnet kontrakten som gjør han til ny keepertrener i hele klubben. Han får dermed en svært viktig rolle i klubben, både med å få a-lagskeeperne til å prestere, men også til å bidra til utviklingen til keeperne i ungdomsavdelingen og på damesiden.

Solid bakgrunn
Sedgwick er født og oppvokst i Manchester, og begynte som keeper som 5 åring. Som spiller har han bakgrunn fra klubber som Manchester City (fra 10-16 år), og har vært semiprofesjonell spiller i Salford City og Trafford. Han kom til Norge som trener i Løvenstad, og har siden vært keepertrener i blant annet Drøbak/Frogn og for damelaget til Sarpsborg 08. I fjor ble han også engasjert i NFF Østfold, som keepertrener og keeperansvarlig.

Gleder seg til å begynne
Sedgwick er ferdig med første trening med a-laget, og har følgende å si om sin nye jobb: "Det er en veldig spennende jobb, og er veldig ivrig etter å komme i gang. Jeg gleder meg til å møte spillere og keeperne i klubben. Det å komme inn rundt et a-lag på herresiden igjen er også noe jeg gleder meg til. Klubben virker som en fin familieklubb, og jeg føler jeg allerede er blitt godt tatt i mot."

0 Kommentar

5 lokale haldensere takket av i annerledes-sesongen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Jan 2021

2020 ble en sesong utenom det vanlige, og uten kamper for klubbens rekruttlag valgte 5 lokale a-lagsspillere å slutte.

Fantastisk treningsinnsats - nesten 400 seniorkamper
På tur og orden har Eirik Horvath, Deniz Kaili, Marcus Sjømo Eriksson, Besfort Shala og Niklas Theo Fjellstad de siste årene blitt flyttet opp i a-stallen fra klubbens G19-lag. Fellestrekk for de alle er kvaliteten i treningsarbeidet. Forutenom Fjellstad som kom til klubben fra Tistedalen TIF da han var 16 år har de alle spilt fotball i klubben fra de var små. Det er dermed virkelig snakk om lokale, og egenutviklede, spillere i denne sammenhengen.

Til sammen har spillerne spilt 376 tellende kamper for klubbens seniorlag. Av disse er 283 rekruttlagskamper, mens 93 av kampene er spilt for klubbens a-lag. Kaili står oppført med 35 a-lagskamper. Videre på listen følger Horvath med 27 a-lagskamper, Sjømo Eriksson med 25 a-lagskamper, mens Shala og Fjellstad har 3 a-lagskamper hver. 

Ekstremt viktige i treningsarbeidet
I en prestasjonsgruppe som klubbens a-lag er man avhengig av en god treningsgruppe. Hele gruppen må holde et godt nivå, og det må presteres på trening for å bidra til at laget og enkeltspillere utvikler seg. Disse 5 har siden første a-lagstrening alltid gjort sitt ypperste, og selv med perioder med svært begrenset spilletid har de alltid stått på. Dermed har de vært en viktig del av treningshverdagen, selv når de ikke har spilt kamper fra start. 

Annerledes året
2020 ble sesongen der klubbens rekruttlag ikke fikk spille kamper. Dette var nok med på å påvirke slutten for flere av de fem spillerne. Samtidig må det sies at arbeids- og skadesituasjon til flere av spillerne også hadde sin påvirkning. Eirik Horvath har valgt å trappe ned fotballen, og skal neste sesong spille for Berg IL. Ved siden av dette skal han være trener for vårt damelag. Besfort Shala ser ut til å havne i Fredrikshald, men også han skal fortsette i klubben som trener for vårt G2007 lag. Marcus Sjømo Eriksson har slitt med flere skader de siste årene, og har foreløpig ikke noen ny klubb. Han også blir fortsatt værende på Strupe, som trener for klubbens G16 lag. Alle disse tre har også vært trenere i klubben 1 eller flere år, og det viser at spillerutvikling også kan bli trenerutvikling. Vi er svært glade for å fortsatte få glede av deres ferdigheter.

Deniz Kaili og Niklas Theo Fjellstad står foreløpig uten noen ny klubb, men vi blir ikke overrasket om fotballmotivasjonen kommer tilbake og de blir å finne i en av byens andre klubber. Spillere som disse 5 blir ofte "glemt" av mange, da de ikke er i start 11'eren hver uke. Likevel er de ekstremt viktige i treningsarbeidet, og klubben ønsker derfor å takke de av på en fin måte. 

Tusen takk for innsatsen gjennom mange år gutter!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline