Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Folkeveggen er i gang - bli med du også!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Apr 2021


Tidligere i vinter ble Folkeveggen reist, og nå har støtten begynt å komme. 

Ulike tiltak
Siden covid-19 satt en stopper for all aktivitet i mars 2020 har det ikke vært lett å drive en fotballklubb. Siden den gang har klubben satt i gang flere ulike tiltak, blant annet live-sending med salg av sofabilletter, elektroniske loddsalg og draktauksjon. Tidligere i vinter ble Folkeveggen reist, og nå har de første skiltene kommet opp.

Samlende tiltak
"Med bredden mot toppen", et mangfold av gutter og jenter fra 5 år og helt opp til a-laget som en del av toppfotballen. Klubben består av over 550 aktive spillere, og ansatte er i sving hver eneste dag. Folkeveggen er et tiltak for alle, og de som bidrar vil få sitt navn opp på veggen. Supportere, samarbeidspartnere, spillere, trenere, tidligere spillere, tidligere trenere, haldensere - alle med hjerte for klubben kan bli med på Folkeveggen. Frem til 1.8 vil det være mulig å kjøpe seg permanent plass på veggen.

Slik blir du en del av Folkeveggen
- For å få ditt navn på veggen koster det 500,-. Benytt deg av Vipps til 509807, og skriv navnet du vil ha trykket på veggen i kommentar på Vipps (Eks. Ola Nordmann)

- Ønsker du å samle familien og ha familienavnet koster det 1000,-. Husk å skriv i kommentar på Vipps hvilket navn som skal brukes (Eks. Familien Johansen)

- Ønsker din bedrift å få sitt navn på veggen koster det 5000,-, og du tar kontakt via veronika@kvikhalden.no


0 Kommentar

Handleuke hos Sport 1 Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Apr 2021

Vanligvis pleier klubbens samarbeidspartner Sport 1 Halden å kjøre handledager, men grunnet coronasituasjonen blir det handleuke!

Gode tilbud
Gjennom klubbens gode samarbeidspartner Sport 1 Halden har klubbens medlemmer denne uken mulighet til å sikre seg klubbtøy til rabatterte priser. Her kan man sikre seg alt du trenger om du har vokst ut av treningstøyet ditt.

Ta en tur nedom Sport 1 Halden og sikre deg rabatterte priser hele uken!


0 Kommentar

Oppstart 2016-årgangen - vil du bidra rundt laget?

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Apr 2021

2016-årgangen er endelig gamle nok til å starte på fotball i klubben, og allerede i slutten av mai sparkes første trening i gang.

For gutter og jenter
2016-årgangen startes opp, og det første året med fotball i Kvik Halden FK spiller guttene og jentene sammen. I forbindelse med oppstart av en ny årgang er vi avhengig av frivillige foreldre som har lyst til å bidra rundt laget. I førsteomgang trenger vi både trenere og lagledere, og vi har plass til alle som vil hjelpe til. For å gjøre oppstarten best mulig ønsker klubben et møte med de som har lyst til å bidra som trenere. I tillegg bistår klubben med alt av utstyr, og har veiledere på plass fra oppstarten av. Vi håper dette gjør at flere foreldre synes terskelen er lav for å være med å bidra.

For å gi et best mulig tilbud til barna er vi avhengig av at foreldre bidrar som trenere og lagledere. Vi håper derfor mange er engasjert og har lyst til å bidra.

Møte i uke 18, oppstart i slutten av mai
De foreldrene som har lyst til å bidra rundt laget kan sende epost til larspetter@kvikhalden.no
. Deretter vil de bli kalt inn på et møte i uke 18, hvor oppstarten klargjøres. Spørsmål i forbindelse med oppstart rettes til sportssjef Jørgen la Cour på jorgen@kvikhalden.no


0 Kommentar

Ole Strømsborg forlenger sin avtale

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Apr 2021

Ole Strømsborg og sportsjef Jørgen la Cour tar hverandre i "hånden" etter å ha signert ny avtale

I god rute
Ole Strømsborg har spilt 119 kamper for klubben, og har dermed allerede kommet seg høyt opp på adelskalenderen til klubben. I fjoråret ble høstsesongen spolert av en kneskade. I desember opererte han i kneet, og opptreningen er godt i gang. Strømsborg har allerede begynt å løpe, og har også vært i kontakt med ball og enkle retningsforandringer. Selv sier han følgende: "Jeg var aldri i tvil om å forlenge kontrakten da Jørgen tok kontakt. Det føles som en tillitserklæring å forlenge avtalen før jeg er ordentlig tilbake fra skaden min. Opptreningen går derimot veldig bra, og jeg har satt meg et hårete mål om å være tilbake på banen i august."


Forlenger tidlig
Sportsjef, Jørgen la Cour, har allerede forlenget flere kontrakter, og er dermed godt i gang med å beholde kontinuiteten i spillergruppen også neste år. la Cour sier følgende om signeringen: "Å forlenge med Ole var ikke vanskelig i det hele tatt. Han har spilt og prestert svært godt på dette nivået over tid, og er en viktig bærebjelke i laget. Progresjonen hans i opptreningen er langt foran skjemaet, og vi håper å se han tilbake på banen tidligere enn fryktet."0 Kommentar

Øystein Lundblad Næsheim forlenger med 2 år

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Mar 2021

Øystein Lundblad Næsheim, som kom til klubben i forkant av 2016-sesongen, har i dag signert en ny to-års avtale med klubben

Solid målsnitt
Lundblad Næsheim ble hentet til klubben i forkant av 2016-sesongen, etter å ha levert svært imponerende scoringstall i Oslo-fotballen. Hans første sesong i klubben endte med mye spill ute av favorittposisjonen hans, i tillegg til nedrykk for laget. Siden 2017-sesongen har han derimot levert solide tall hvert år. Totalt står han nå med 73 mål på 120 kamper for klubben. Imponerende tall, spesielt med tanke på at det de siste to årene også har vært flere kamper som innbytter.

Fornøyd sportssjef
Sportssjef Jørgen la Cour sier følgende om Lundblad Næsheim's nye kontrakt: "Øystein er en spiller som har noen ferdigheter de andre spissene våre ikke har. Han er en konstant trussel i bakrommet, med sin gode fart og timing på løpene. Samtidig er han god på å lage rom for andre medspillere som ligger i mellomrommet. Ved siden av ferdighetene på banen er Øystein er ekstremt viktig bidragsyter i gruppen. Jeg er derfor svært glad for at Øystein blir med ut 2023-sesongen"

Haldens Jamie Vardy
Lundblad Næsheim sier selv følgende om signeringen av kontrakten:
"Da klubben tok kontakt angående forlengelse av kontrakten som går ut etter årets sesong var det aldri noen tvil for meg hva jeg ville gjøre. Prosjektet vi nå har startet på med Tor er noe som virker spennende og noe jeg ønsker å være med på videre i årene som kommer. I tillegg har mange av nøkkelspillerne våre allerede kontrakt neste sesong, noe som vil gi kontinuitet i arbeidet vårt fremover. Halden's Jamie Vardy gleder seg til fortsettelsen og håper å få luftet scoringstunga litt i årene som kommer også"


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline