Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før kampen mot VIF2

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Aug 2020

Det er over ei uke siden forrige kamp for A-lag herrer og den sterke borteseieren mot Skeid på Nordre Åsen. Mandagens motstander er Vålerenga 2 med avspark kl. 1900 på Halden stadion.

Gammel kjenning

Ny kamp i vente for haldensere når de unge og håpefulle talentene til Vålerenga gjester Halden stadion til den 4.serierunden i PostNord ligaen. Bortelaget har tapt to og vunnet en kamp på sine tre første matcher og står dermed med tre poeng på tre kamper foran mandagens kamp. Hvilket mannskap Vålerenga stiller med i mandagens kamp er vanskelig å forutse. Det vi muligens kan se frem til er gjensyn med Kjetil Haug i buret til Vålerenga 2. Kjetil som er tidligere Kvik Halden FK spiller, har gjort sine saker meget bra i flere Eliteseriekamper denne sesongen og har blant annet holdt nullen i de kampene han har spilt på toppnivå i sesongen 2020. Haug sto også en god kamp for Vålerenga 2 når de møtte FFK i forrige serierunde. 

Har troa

Trener Kent Bergersen uttaler følgende foran mandagens kamp:

Etter en sterk borteseier mot Skeid i forrige runde, er vi klare for en ny hjemmekamp, denne gang mot Vålerenga 2. Som vanlig er det mange unge spillere blandet med noe mer erfaring som møter oss i sånne kamper.

VIF 2 har startet med 1 seier og 2 tap, og henger stort sett godt med i banespillet, men har hatt litt trøbbel i begge ender i banen, hvor det bla ble et stygt tap 0-6 i forrige bortekamp mot Brattvåg, og har så langt også bare klart å score ett mål.

Vi har hatt en lang og god treningsuke, hvor vi har trent veldig godt, og skal være veldig godt forberedt når kick off på mandag. Vi har fortsatt en del skadeproblemer, så vi må ha en opptelling på kampdag ift hvem som vil være klare for kamp.

Viktig for oss i denne kampen er at vi tar styringa, og får den inn i vårt spor, sånn at vi ikke blir løpende etter de raske kvikke ungguttene deres. Vi har troa på at poengfangsten skal fortsette, og gleder oss til å spille på vår egen bane igjen, der vi spiller med en veldig god selvtillit.

 Kampstart kl. 1900 på stadion. Kampen er utsolgt. Har du ikke billett kan du se kampen på HAtv.


0 Kommentar

Seferi sendte oss til tabelltopp!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Jul 2020


Foto: Daniel Austrheim

Unggutten Uranik Seferi sin scoring var nok til at samtlige poeng ble med hjem til Halden i en meget tøff bortekamp mot topplaget Skeid.


Som ventet ble kampen på Nordre Åsen en tøff batalje mellom to lag som ikke hadde avgitt poeng hittil i sesongen. Etter noe rolig åpning på kampen tok hjemmelaget over initiativet og hadde ballen klart mest uten å skape det store sjansene. Det ble noen "nestensjanser" for hjemmelaget som en fikk ryddet unna og etterhvert som kampen forløp kom vi oss mer inni kampen og greide å flytte laget høyere opp i banen uten å skape noe mer enn skuddet til Kevin og farlighet ved Mathias.

Andre omgang gjorde vi et bytte der Uranik kom inn for Deni. Seferi markerte seg meget fort fra sin venstrekant posisjon. Ball fra Leo fant Uranik som dro av et par mann inn i 16 meter og satt ball kontant i mål til 1-0 ledelse. Nydelig gjort av unggutten som fikset to store sjanser til med fantastiske prestasjoner der han sendte flere av Skeidspillere i "pølsebua". Dessverre for unggutten gikk begge avslutningene på utsiden av mål.

Skeid hadde sine sjanser i et frispark som treffer tverrligger og et par skudd som går rett på utsiden av målet til Thomas. Hjemmelaget presset på mot slutten noe som gjør at vi fikk en stor sjanse ved Krantz som snek seg på utsiden. Meget sterkt borteseier der Erikas Adukonis fikk sin debut helt på slutten av kampen og bidro til at vi holdt unna.

Kampfakta:

Skeid-Kvik Halden 0–1 (0–0)

Nordre Åsen idrettsanlegg

0–1 Uranik Seferi

Gule kort: Hasanagic, Engebretsen.

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Ole Strømsborg, Jakob Madsen Lund, Dardan Sæter-Mehmeti, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Uranik Seferi), Leonard Getz, Björn Berglund (Øystein Lundblad Næsheim) og Kevin Krantz (Erikas Adukonis).0 Kommentar

Ny 2-1 seier!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Jul 2020


Foto: Halden Arbeiderblad

A-laget har fått en bra start på året sesong og står med full pott etter at to serierunder er spilt. Lørdag ble det 2-1 seier over Florø etter mål av Sæter-Mehmeti og Krantz.

En verst mulig start med baklengs allerede etter 1 min ble snudd til fult fortjent seier etter 90 minutter i en kamp der hjemmelaget skapte mye foran Florø sitt mål. De første ti minuttene tilhørte Florø og med scoring i bagasjen fikk en den starten de ønsket seg. Hjemmelaget var noe preget, men spiste seg inn i kampen og tok mer eller mindre fullstendig over halvveis i første omgang.

Mye bra spill ble ikke omsatt i de store sjanser de siste 25 minuttene av omgangen der det meste foregikk på Florø sitt banehalvdel. Mange "nestensjanser" ved Engebretsen, Nomell, Berglund endte dessverre ikke i mål noe som gjorde at Florø beholdt ledelsen inn til pause.

Andre omgang er det ett lag på banen. Hjemmelaget tar fullstendig over og skaper flere store sjanser uten å lykkes helt frem til kapteinen Sæter-Mehmeti header inn utligningen etter en corner i det 60.minutt.

Florø får svært lite til i denne omgangen. Hjemmelaget har ballen mye og kommer til noen store sjanser som bør omsettes i mål, men ender dessverre med enten redning av keeperen til Florø eller på "skolestadion".

I det 81.minutt kommer uttellingen. Et godt angrep satt i gang fra Johansen i Kvike buret finner Westgaard som på igjen finner Krantz som scorer sitt andre mål for sesongen og sender hjemmelaget og de 200(utsolgt) frammøte til himmels. Fult fortjent ledelse og et resultat som hjemmelaget kontrollerer helt inn. Dermed blir alle poengene i Halden og vi står med fult pott før en meget vanskelig bortekamp mot Skeid på Nordre Åsen om ei uke.

Vi takker de frammøtte og ønsker velkommen tilbake til neste hjemmekamp mot VIF 2, mandag 3.august kl.1900.

Kampfakta:

PostNord-ligaen, avdeling 1:

Halden stadion:

Tilskuere: 200

Kvik Halden – Florø  2–1 (0–1)

0–1 Johannes Braut Brunes (1)

1–1 Dardan Sæter-Mehmeti (61)

2–1 Kevin Krans (81)

Kvik Halden: Thomas Johansen, Jakob Madsen Lund, Dardan Sæter-Mehmeti, Ole Strømsborg, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic (Øystein Lundblad Næsheim), Kevin Krantz, Leonard Getz (Uranik Seferi), Bjørn Berglund (Oskar Borgersen Lopez), Peder Nomell (Marcus Moberg).


0 Kommentar

Program for livesendingen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Jun 2020

Til søndag ender sofabillett-salget opp i tidenes første livesending i regi av klubben, og programmet er både variert og spennenende.

Mye skal presenteres
Livesendingen vil starte søndag 14.6 kl. 18.00, og studio vil settes opp i a-lagets garderobe på Halden Stadion. I samarbeid med Halden Arbeiderblad vil det sendes live, og du kan følge sendingen både på vår facebook-side, men også på Halden Arbeiderblad sine nettsider. Programmet inneholder presentasjon av ny klubbsang, ny maskot, nye drakter og årets spillerstall for a-lag herrer. Sendingen vil vare ca. 1t og 30 minutter.

Gamle helter
I tillegg til presentasjonene av mye nytt vil det også bli prat med to av klubbens tidligere helter. Roar Bjærum og Robert Henning vil være gjester i studio, og dette blir tiden for mimring tilbake i tid. I tillegg vil det trekkes premier, og i skrivende stund har vi akkurat pasert delmål 5 og dermed utløst nok en gevinst. Hovedgevinsten vil være overnatting med inngang til spa for to personer på Støtvig Hotell.

Spillere og tøff kamp
I løpet av sendingen vil vi også bli bedre kjent med to spillere fra klubbens a-lag. Det vil bli to spillere fra herrene, og to fra damene som skal innom studio for en prat. I tillegg skal årets mål for 2019 sesongen kåres, og vi skal prate nærmere med Kent Bergersen. Avslutningsvis vil det bli spilt en boblefotballkamp, der det skal spilles 5'r fotball. Kampen vil spilles på Halden Stadion, og være mellom klubbens a-lag herrer og et sammenslått lag av Halden Topphåndball og Comet Elite.

Fortsett å kjøp billetter
Med 3 dager igjen til livesending er det fortsatt muligheter for å bli med å støtte klubben. Kjøp sofabillett ved å Vipps (50,- per billett) til 509807. Husk også at Comet Elite og Halden Topphåndball får 10% hver av billettsalget!


0 Kommentar

Over 1800 solgte billetter - kun 4 dager igjen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Jun 2020

Takket være store bidrag fra Berg Sparebank, HABO og GP Gruppen passerte vi i går kveld 1800 solgte billetter.

Bedriftene er med
Tidligere har Sparebank 1 Østfold Akershus kjøpt 140 billetter, og i går fulgte Berg Sparebank, HABO og GP Gruppen etter. Berg Sparebank og HABO kjøpte 200 billetter hver, mens GP Gruppen kjøpte 50 billetter. Dermed har fire av byens bedrifter blitt med i kampanjen med mål om å sette tilskuerrekord på Halden Stadion.

Kun 4 dager igjen
Sofabillettkampanjen varer frem til og med 14.6, og det hele ender med en spennende livesending i samarbeid med Halden Arbeiderblad. Sendingen vil vises på Halden Arbeiderblad sin nettside, og klubbens egen facebookside. Med 4 dager igjen er vi langt fra målsettingen om ny tilskuerrekord, men knapt 100 billetter unna delmål 5 - 1906. 1906 er som kjent året klubben ble stiftet i, og dermed er det naturlig å nå sikte mot å nå delmål 5.

Oppfordrer hele byen til å bli med
Med få dager igjen sendes nok en gang utfordringen til hele byens befolkning og bedrifter. Det har vært, og er en svært tøff tid for idrettslagene, og vi håper enda flere blir med å kjøper sofabilletter. Husk også at Comet Elite og Halden Topphåndball får 10% hver av billettsalget, og dermed har du muligheten til å støtte tre klubber samtidig.

Om din bedrift ønsker å være med ta kontakt med daglig leder, Haris Juklo, på haris@kvikhalden.no


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline